Pai sincer sa fiu si eu numai din auzite le cunosc ca de vazut nu am le-am vazut niciodata... Deci nu-ti pot spune daca haina are plosnite sau nu, dar banuiesc ca ar trebui sa le vezi daca te uiti atenta la haina iar daca nu vezi nimic nu sunt, doar iti inchipuiesti ca sunt! Am auzit ca spunea cineva ca daca ai plosnite si te pisca iti las urme ca de cosuri mici pe piele, daca nu ai aceste semne probabil ca nu ai nici plosnite...
Trebuia sa arunci acea haină, sa nu intri cu ea in casa sub nici o forma. Cunosc oameni care și-au aruncat tot de pe ei înainte de a intra, chiar și adidașii. Au stat la pensiuni unde erau ploșnițe multe. Greu de tot scapi de ele. Mare gafă ai făcut.
Pai eu când am cumpărat-o nu am văzut sa aibă vreo plosniță haina, după două zile i au apărut mamei mele, care locuiește cu mine, niște pete roșii pe spate și seamănă cu mușcăturile de ploșniță și ea mi-a spus că să nu fi avut acea bluză ploșnițe pe ea, deși eu am pus bluza intr o pungă pe care am inchis-o și apoi punga în coșul de spălat, chiar nu știu ce ar putea fi acele pete pe care le are mama
Nu prea ataca in zona aia, pe spate! Daca sunt grupate înseamnă că sunt de la ploșnițe, uită-te daca sunt grupate acele mușcături. Noaptea verifica salteaua, patul. Trebuie sa verifici cu o lanterna și lumina sa fie stinsă în colțuri, peste tot la saltea și pat. Se vad urme negre pe pereți de la ele, pe covor și pete roșiatice și maronii pe saltea, cearșaf.
anonim_4396 întreabă:
roby223 întreabă: