| 9PM a întrebat:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă generalizată! Majoritatea se confruntă cu anxietate sociala ceea ce o poate controla,mai ales că se lăudau că fac terapie și că aia fac minuni,dar ele sunt speriate de bombe! Și pe Tiktok am văzut că nu poți discuta cu ele,nu te poți întâlni cu ele,sunt terci! Ați sesizat și voi lucrul acesta la fetele anxioase? E ok sa fii diferit, cu probleme da nici așa sa fugi mereu de oameni, adica nu toți suntem bau bau.

21 răspunsuri:
| lexy22 a răspuns:

Si eu am anxietate si din contra, incerc sa fiu mai deschisa cu toata lumea, chiar de teama ca cineva sa nu ma considere o persoana rea. probabil respectivele femei nu vor sa se intalneasca si sa vorbeasca cu tine. poti cauta pe cineva fara astfel de,, anxietate""

| 9PM explică (pentru lexy22):

Și eu am, da nu sunt așa! Chiar generalizată am, și încă ceva ce are legătură cu anxietatea ce doboară pe oricine și nu sunt așa. Eu caut astfel de fete că și eu mă confrunt cu așa ceva, nu cred că o să fiu acceptat ușor de cele care nu au așa ceva. Nu cred că ar trebui sa te preocupe ce părere au unii de tine.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu au anxietate. Esti tu un ciudat care le creeaza oamenilor stari de anxietate, astfel, fetele te resping.

| 9PM explică (pentru IL0VEDINER0):

Marș

| Miruna333 a răspuns:

Nu stii prin ce trece un om, e usor sa vorbesti neavand probleme si nestiind cu adevarat problemele

| 9PM explică (pentru Miruna333):

Eu cu anxietatea am cele mai serioase probleme, mult mai mari decât ale altora ce sunt închipuite! Dar nu dau înapoi niciodată, nu mi frica de oameni! Poate puțin scârbă de unii da nu frica. Când te resemnezi ai pierdut bătălia
Sa nu mai aducă aminte că terapia ajuta daca ele sunt speriate, daca ajuta terapia nu mai fugeau de ele.

| andreibogdann a răspuns:

Anxietatea este ceva rau mai ales daca faci atacuri de panica. Eu am scapat cu neurostress complex de la truemedicalcarecred ca se numea firma

| UnchiulRamiz a răspuns:

Astea cu anxietate sunt speriate de bombe de-a binelea. Am vorbit si eu cu 2 niciuna nu avea prieteni, ceea ce e ciudat in zilele noastre. Una stia mai multe limbi straine, erau si virgine saracele. Una a scapat ca si-a dorit enorm, Daca cineva mi se adreseaza eu vorbesc, nu stiu cata anxietate mai am dar nu is salbatic.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai si la ce raspuns te astepti? Oamenii cu anxietate sociala sunt in general "speriati de bombe" indiferent ca sunt barbati sau femei. Asa se manifesta anxietatea. Majoritatea totodata, reactioneaza asa, mai mult din cauza oamenilor care nu au rabdare cu ei si ii ia din prima la impins vagoane. Daca ai avea rabdare cu aceste fete, ai fi realizat ca ti-ar fi dat o sansa la o comunicare normala.

| Kiran a răspuns:

Poate nu e anxietate si neinteres din a vorbi cu tine. Anxietatea sociala exista doar in realitate, in mediul online nu vedem un pericol neaparat cand vorbim cu cineva si situatia devine tensionata.

De obicei analizam comportamentul cuiva si il integram dupa un anume tipar, probabil ca dupa cum te exprimi, cum arati si ce subiecte mentionezi te declara automat neinteresant si prea mult efort pentru a incerca sa incerce ceva

| 9PM explică (pentru Miruna333):

Dai eronat și nejustificat ca o țărancă!

| Frank51 a răspuns:

Nu doar fetele au anxietate. Nu toți oamenii cu anxietate sunt așa de fragili. Nu cred că ști ce înseamnă sau care este definiția anxietății, pentru că pare că vorbești despre total altceva.

Nu o lua personal, ia-o ca pe o critică constructivă, deschide o carte și citește despre ce înseamnă anxietatea și ce înseamnă să ai anxietate, pentru că nu ști.

| 9PM explică (pentru Frank51):

Ba nebunule eu trăiesc cu așa ceva zilnic! Una e sa fii anxios alta e sa fii bătut în cap! Știu mai bine decât tine ce este,am citit cărți,experimentez așa ceva de ani de zile pe pielea mea! Nu sunt toți,da sa te lauzi cu terapeuți și să nu ai tupeu sa răspunzi la telefon mi se pare penibil! Eu îți pot demonstra că îți dau clasa pe tema asta de anxietate la orice ora și în orice zi vrei tu! Eu cred că voi suferiți de analfabetism funcțional,nu reușiți să înțelegi o întrebare,o propoziție! Am zis că una e sa ai anxietate alta e sa te resemnezi complet, da voi citiți atât cât va poate duce IQ! Eu am cea mai urâtă forma de anxietate ești debil mintal? Și nu sunt așa! E adevărat că sunt bărbat și e altceva da sa o dai in extrem e urat! Persoanele astea nu că sunt anxioase dar sunt și blege, nu vor să lupte cu temerile lor, stau in zona de confort și se plâng în loc să se vindece. Au și susținere morală ca sa vezi și fac si terapie și nu au tupeu sa răspundă la telefon! Sa poarte o conversație, sa se deschidă.

| 9PM explică (pentru andreibogdann):

Nu este frate anxietatea așa gravă, doar aia generalizată și agorafobia! Ăștia nu au citit în viața lor o carte despre așa ceva și îmi țin mie morală laughing eu mă confrunt cu așa ceva de ani de zile și sunt în măsură să vorbesc despre anxietate poate cel mai mult de pe platforma asta! Anxietatea nu e ceva grav, agorafobia este! Ăștia habar nu au ce înseamnă chinul cu adevărat, sa te chinuie o anxietate generalizată! Ăștia sunt genul de oameni care simt putina teama și sunt gata game over, resemnati pe viață!

| 9PM explică (pentru Kiran):

Cu persoanele alea am vorbit foarte politicos! Tipele alea sunt proaste cu toți nu doar cu mine, aici nu mai e vorba de anxietate ci de prostie cronica! Ele în general sunt așa cu toți oamenii! Da barum sa nu mai își laude terapeuții daca sunt așa de traumatizate că în realitate nu prea le-au ajutat cu nimic! Bani aruncați de pomana! Eu mai sunt puțin impulsiv e aici da eu pe alte rețele sunt foarte politicos! Pai tu nu vezi ce dobitoci sunt unii de aici? Îmi spun ei mie despre anxietate când eu mă confrunt de 10 ani cu așa ceva! Cu ăștia sa vorbești frumos? Pe bune? E plin de analfabeți funcțional!

| 9PM explică (pentru StoicAnalysis):

Nu sunt doar așa cu mine să zici că eu sunt problema, sunt cu toți așa, așa sunt ele! Nu le judec dar sa nu mai se laude că i-au ajutat terapeuții când ele sunt praf.

| Kiran a răspuns (pentru 9PM):

Si de ce ne intrebi despre subiectul asta daca stii ca nu poti continua o conversatie cu o astfel de persoana? aia este, iti da block, treci peste

| 9PM explică (pentru Kiran):

Nu știu frate,nu anxietatea e marea lor problema,ci că sunt limitate în gândire! Că nu marginalizăm aici persoanele cu probleme! Unele sunt și perverse, se dau așa bolnave că sa nu mai facă nimic cu viața lor, se ascund după boala cum ar veni.
Și tocmai ele judeca alte persoane cu probleme! Da, e o pierdere de timp, da nu cred că toate sunt la fel. E vorba și de caracter nu doar de o tulburare anxioasa.

| Frank51 a răspuns (pentru 9PM):

Așa e cum spui tu maestre!

| 9PM explică (pentru Frank51):

Lasă psihologia că nu ține cu mine prietene. Ești genul ce crede că le știe pe toate da nu știi nimic!

| thecat20123 a răspuns:

WOW! Fetelor care cititi postarea si comentariile sper sa zambiti! Si sa luati aminte la unele lucruri!

Si nu uitati: Nu merita sa iei tot porcul doar pentru un carnat! Ca tot vine Craciunul.