Da,așa ziceam și eu! Da vad că și străinii sunt răi!
Oameni de rahat sunt de toate națiile. Da lumea vede că umblu mereu singur, că sunt vulnerabil. Nu știu de ce unii nu îmi zic in fata, și femeile ce lucrează la magazine vânzătoare mă denigrează! Eu cred că suntem prea aroganți ca popor și numai un război ne-ar mai readuce la realitate.
Sunt prosti rău! Parca nu îmi pare rău că sunt mai retras, decât să stau cu toți proștii mai bine îmi văd de treabă. Zici că toți sunt o apa și un pământ, trași la indigo!
Eu înafara de un vecin nu prea am cunoscut! Poate o vânzătoare in zona ce la început mă bârfea apoi și-a schimbat părerea despre mine! Și cei care par aparent buni sunt perverși și cu 100 de fete. Când sunt în preajma ta țin cu tine și îi vorbește pe alții de rău,te validează,dar când sunt cu unii te ataca și îi validează pe ei. Schimba taberele in funcție de interesul lor. Nu prea mai exista oameni buni fiindcă se i-au după normele societății și după preia efectul de turma de pe tarla.
De obicei sunt mizantropi oamenii care sunt cu adevărat buni, retrași și izolați. Cei ce au prieteni multi sunt falși, ipocriți.
Da fiecare cu părerea lui. E posibil sa nu mai existe oameni buni deoarece cândva au fost prea buni și au fost luați de prosti, batjocoriți și acum și-au format un scut de protecție, nu știu mecanism de apărare.
Spunea Einstein odată că vom fi o generație de idioți. Și s-au făcut studii, creierul nostru la fiecare secol se tot micșorează.
Zile le babaci ca azi-maine ii cauta moartea si ei tot cu barfa traiesc. Sau cu batraneii nu ai probleme?
Crezi că numai babele bârfesc? Și tinerii toată ziua. Sunt handicapați nu știu ce subiect sa dezbată așa că încep a bârfi pe cine invidiaza sau nu suporta.
Eu de aia am zis că noi suntem un popor de farisei nu de creștini.
Depinde de cercurile in care te invirti, crede-ma. Nu zic ca nu ai dreptate in cazul tau si al locurilor si oamenilor care te inconjoara.
Știam ca si tinerii bârfesc, aia și de oamenii fără casa se iau. Sunt mai rău ca babacii. Niște tineri or și violat o boschetara mai demult.
Toți aproape care te înconjoară te bârfesc da nu realizezi tu. In lipsa ta te bârfesc,apoi când lipsește altul îl bârfește pe ăla și tot așa. E lantul trofic al primatelor fără caracter,și e plina societatea de ei. Și oameni cu studii au același comportament mizerabil.
Te minți și amăgești singur daca tu crezi că cineva are mereu gânduri bune despre tine in lipsa ta.
Nu e in cazul meu,e obiectiv crede-mă! Una e sa trăiești în minciună fiind idealist alta e sa fii trezit spiritual și conștiincios și să îți dai seama ce fel de oameni ai langa tine.
Cât îți merge bine normal că ești periat,susținut,primești un zambet fals,dar sa cazi rău pe plan social sa vezi cum devii țintă tuturor! Din bârfit și judecat nu mai scapi.
Și vezi că prietenul cel mai bun îți știe tot dosarul,toate problemele, secretele. De la el ajung discuții la dușmani, și de la neamuri! Când dai de probleme serioase atunci vezi cine e cu adevărat langa tine. Oamenii nu te caută pe tine că le e drag de tine, caută ce pot obține de la tine.
Nu prea mai exista prietenii adevărate. In fata îți zâmbesc și pe la spate te înjunghie.
Poate ai osmeni faini în jurul tau, da când dai de greu sa vezi cum se evapora toți
și neamul îți închide ușile.
Asta e lumea în care trăim. Nu mai zic nimic că rămân naibii și fără contul asta.
Cu Dumnezeu înainte.
Am o vecina de asta,și pe asta o doare că eu nu lucrez,mă ferește cu fiul ei, de mine nu mai pot ei! Parca îmi aduc ei de mâncare sau alti prosti.
Pai cu bătrâneii nu îmi pun mintea, da sunt comuniști îți dai seama, securiști. Eu sunt deranjat de societatea asta in care toți se dau sfinți și multe tipe sfinte și creștine când în colo bordelurile sunt pline de ele, de drogați nici nu mai zic țin lecții de moralitate la fel și panaramele ne dau lecții de viață da ele au 2 clase terminate.
Ogramada se droghează crede-mă, și sunt respectați că sunt șmecheri. Bun sa fii și degeaba că ești luat de prost de toți. Parca e mai bine sa fii scârbos cu toți! Nu prea se mai merita sa fii bun. Oamenii te respecta doar când ai rezultate. Nu cred că avem nevoie de astfel de specimene langa noi.
Am in jurul meu oameni cu care am impartit un covrig cand eram rupti si cu care impart si acum un covrig cu placere si ne amuzam ca putem sa avem pasiuni de genul pilotat avioane, vinatoare de mistreti, plimbat pana in Japonia la un trabuc si un sushi, dar sa nu uitam niciodata de unde am plecat si sa fim cit mai invizibili si discreti printre cei din jur care nu ne cunosc. Ma stiu cu citiva milionari in euro (nu 1-2 milioane, ci de pe la 5 in sus) si daca te-ai intilni cu ei pe strada sau i-ai vedea ce masini conduc nu ai dai doi bani pe ei. Am fost in pozitia sa mi se vorbeasca aiurea de prieteni si sa ii trimit la plimbare pe aia care o faceau, am patit sa mi se spuna si mie ca unul-altul vorbeste aiurea de catre cei apropiati mie. Nu avem nimic de cistigat din a ne birfi unii pe altii, preferam sa discutam despre planuri concrete, evenimente, amintiri, nu de ce a divortat x sau y sau ca ia uite cum ii statea lui z cu barba, parca era un castravete paros, haha.
Nu am pretentia sa aiba nimeni ginduri bune. Am in jur oameni care nu se sfiesc sa imi spuna cand sunt idiot tocmai pentru ca imi e util sa constientizez cand o iau pe aratura cu unele chestii. Le sunt recunoscator pentru asta si nici ei nu se supara cand le spun ca sunt mu1sti si chiar e cazul. ![]()
Ah, si nu imi stie nimeni toate secretele. Cu unele o sa plec pe vesnicele plaiuri ale vinatorii si e mai bine asa. Daca chiar vrei sa spui cuiva chestii, ia pe cineva si imbata bine apoi povesteste-i, ca o sa te simti eliberat si ala/aia oricum o sa uite tot pana dimineata. ![]()
Cu neamul nu m-am omorit niciodata, am si lepre, si oameni faini. La mine daca apeleaza careva oricind ii ajut, desi stiu prea bine ca unii ar merita o flegma in ochi. Si mi se rupe de ce impresie au sau ca nu imi iese nimic. Ma simt eu bine sa ajut uneori.