Depinde pentru ce iti trebuie. daca vrei alcool alimentar, gasesti de 96 de grade in Cora sau in alte hipermarketuri. Nu e pu, dar e suficient de pur. Daca vrei pentru atceva, poti gasi in magazinele de tehno-chimice, chiar alcool absolut. Dar atentie! asta nu se bea.
Cred ca am vazut la Auchan saptamana trecuta. Are 80 sau 90 de grade. E betonnn!
In principiu, pe la Hypermarket gasesti.
Foloseste alcool de 96 de grade alimentar. e lipsit de miros, gust sau culoare. sa nu-l gusti, Doamne fereste, ca arde rau, poti sa faci stricturi esofagiene.
Nu stiu, uleiurile astea, estentele, mi le-a adus cineva din Egipt, iar in hartiile insotitoare se vorbeste despre acool pur in 9 parti la o parte de ulei! Jur ca nu stiu! Cred ca trebuie sa fie indor si incolor, altfel, bagam niste palinca, dar...cred ca se altereaza mirosul!
Posibil sa fie alcoolul industrial? Intreb, ca habar n-am. Am cautat variante pe google, da nu gasesc nimic relevant (oricum varianta asta probabil ai incercat-o si tu). Totusi, pina gasesti un raspuns si sa te apuci de facut parfumuri, eu mentin invitatia mea la whisky Si dupa ce devii milionara in euro cu parfumurile pe care le inventezi, faci tu cinste, sa vezi ce comanda babana o sa fac atunci
Ce mai e pur in ziua de azi, Monica? Ai si tu asteptari prea inalte si niste sfatuitori "priceputi" la alcool... Enigma in special.
Ruxandra, ai auzit de palinca de Maramures? N-am ajuns eu la Bucuresti la intalnirea expertilor (mor de frustrare), dar te invit aici sa vezi... ce parfum...
Monica, in final cred c-o sa te dai cu uleiurile egiptene si o sa lasi alcoolul celor care au nevoie de el.
Alcool pur exista!
Concentratia este de 99, 99999999... %.
Este foarte scump si nu se gaseste decat la cateva firme. In Romania nu se poate gasi.
Eu am avut nevouie de un litru si a trebuit sa cumpar din Austria. Conditii speciale de transport si de manevrare. Inflamabil rau de tot si chiar poate exploda.
MERCK este producatorul. Exista si MERCK Romania, suna la ei.
Acest alcool se foloseste pentru parfumuri.
Pretul e mare dar pentru o reusita cu uleiurile de parfum : merita.
Succes
www.daritehnologies.ro
Alcool pur nu există. Cel puţin alcoolul etilic, cel despre care am înţeles că ai avea nevoie. Alcool în concentraţie de peste 95% se mai găseşte. Mama folosea pentru vişinată. Americanii folosesc "Everclear" pentru aşa ceva se pare.
De asemenea, produsul final va avea între 30% şi 3% esenţă, restul fiind alcool şi apă.
"another alternative to sd alcohol is 100 proof vodka (50% alcohol) which is not ideal, but can be used if no other alternatives are available."