Dacă ne uităm la actuala Coaliție de guvernare se pare că așa este. Coaliția psiho - PUPU.
Și nebunia asta vad că e percepută de multi oameni eronat,adică unii îi văd nebuni pe cei cu depresii,anxietate,atacuri de panica! In realitate majoritatea care au astfel de afecțiuni nu se pot pensiona,nu se încadrează bolile acestea în sfera bolilor psihice încadrate în handicap. Pentru unii ești nebun și dacă ești mai retras, cum ar fi: mai introvertit, anxios, retras, timid mai pudic sau asocial ( nu prea socializezi)
La noi prostul te face prost și nebunul nebun. Sunt și oameni cu depresii ce sunt internați la Socola dar nu sunt nebuni! Doar cei care sunt rupți de realitate s-ar încadra! Ce au realitatea distorsionată și halucinații de orice fel.
Unii chiar că vorbesc pe lângă subiect, sau de n ori același subiect îl dezbat. Pentru ei zici că e prima daca când discuta despre un subiect anume, dar îl repeta la nesfârșit și par și entuziasmați când relaționează. Eu aici vad nebunia!
Asta așa este, mama a fost prof unic și psiholog clinician principal. Și am fost și eu la vizite medicale sa vad cum e intr-o clinica. Mulți, cum spui erau doar cu afecțiuni, nimic patologic. O depresie, o anxietate, o fobie. Romanul și să știi că nu doar românii, am observat și în alte țări. Lumea parca se prostește, valorile s-au întors la 180 grade, toți sunt "entitled" si cu atitudine. Toți le știu pe toate. Toți își cunosc drepturile și se iau in gura cu poliția. Acum nu douăzeci, ci 10-15 ani nu auzeai de Karen/Kevin. Asta nu e evoluție, ci involuție. Mda, ce mai pot spune.
Nu prof unic, prof universitar. Autocorrectul păcii
Trebuie sa se potriveasca nebunia unuia cu a altuia. Te referi la tine sau in general?
In Anglia cică 75%, chiar 80% sunt pe social. Înseamnă că ai o mama de nota 10, ai multe de învățat de la ea.
Îți dă bătăi mari autocorectorul? Eu nu prea am probleme. Mai mult mă oripilează întrebările, dar sunt sigur că sunt copii cei ce postează ineptii sau trolli.
Am zis eu man că sunt nebun? in general îți dai seama.
Unii se cred am văzut nebuni având anxietate, dar ei nu cunosc cu adevărat definiția nebuniei. Chiar vorbisem cu o femeie și i-am spus că e mai normală decât își imaginează. Și stima asta de stime afectează mult percepția omului.
Pai nu, dar ai dat de inteles ca ai anxietate sau depresie. Sau e vorba de cineva apropiat tie?
Vorbisem pe o aplicație cu o tipă, ea zicea că ar fi dilie, așa se consideră ea având anxietate. Eu i-am zis că e mai normală decât o mulțime de persoane ce ii cunosc. și să nu se mai considere așa că nu e deloc cum crede ea.
Nu am eu depresie.
Catrice întreabă:
Manugabi întreabă:
Maria1609 întreabă:
angel6lust întreabă: