| nyoentox2002 a întrebat:

Eu după ce termin liceul vreau sa ma angajez în oraș la mine, s-ar putea să mă mut la bunică-mea la bloc dacă mă angajez!
Să zicem că iau salariu 15milioane cu sau fără bonuri!
Oare cât ar fi pe lună utilitățile și mâncarea?
Vreau să menționez că bunică-mea face mâncare și ce mâncare face ea mănânc și eu și asta cred că ar însemna că dau bani împreună cu bunica-mea la alimente dar mă întreb cam cât as plăti pe luna pentru alimente!

La utilități nu știu ce sa zic!
Adica nu știu cum plătesc, ca apa e individuala, cred ca doar gazul, curentul sunt la comun și mâncarea.
Apartamentul lui bunica-mea are în jur de 3 camere(2 camere de dormit și una de oaspeți cum îmi place mie sa ii spun) și vreo 60 de metri pătrați!

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si nu crezi ca cel mai simplu e sa o intreabi pe ea ce cheltuieli are?

| sierra1 a răspuns:

"mă mut la bunicămea la bloc... Oare cât m-ar lua pe lună utilitățile și mâncarea?"

negociezi cu bunica, poate scapi cu zero (îi mai plătești câte un șnaps odată pe săptămână măcar)

| Frank51 a răspuns:

Îți ajunge cât să fi pe zero.

| Mopmop a răspuns:

Cel mai bine vorbesti cu ea. Poti chiar sa ii zici planul tau si la primul salar ii dai cat ati stabilit. Daca esti baiat cuminte si serios s-ar putea ca bunica ta sa iti ceara minimul de ajutor. Dar fii atent la o faza: daca stabilesti ceva cu ea tine-te de vorba data!
Cheltuielile difera in functie gen vara/ iarna.
Mult succes si sanatate va doresc!

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

La banii aia nu te astepta la multe... Probabil abia de vei mai ramane cu ceva in buzunar dupa ce platesti utilitatile si contribui cu mancare si ce mai trebuie prin casa. Un salariu de 1500lei nu-i de viitor, chiar si daca esti singur si nu ai copii tot ii prea putin. Cu banii aia o duci de pe o luna pe alta si nimic mai mult, poate daca ai noroc mai reusesti sa pui un 400-300lei deoparte ocazional.

| nyoentox2002 explică (pentru ThatOneStrangerFromTheInternet):

Utilitățile sa spunem ca dau 200 lei doar eu și mancare(alimente vreo 300-400 lei adică ar veni cam jumate din salar sau aproape deci îmi ajung, dacă stăteam cu chirie mai ziceam

| Pizza919 a răspuns:

Daca ai permis e mai ușor in viață. Angajeaza-te curier si câștigi mulți bani dar să ai puțin bun simț daca vrei sa faci asta că nu oricine ajunge curier. Cauta pe net 'locuri de munca Bucuresti' si găsești in anunțuri ' Angajam curieri' salariul e unul foarte bun. Succes!

| nyoentox2002 explică (pentru Pizza919):

Nu o sa am școală de șoferi, nu ma pasionează masinile

| nyoentox2002 explică (pentru Pizza919):

Nu vreau la București ca e prea mare, aglomerat, plus ca sunt fete numai cu fițe pe interes acolo, toate sunt scumpe, o sa îmi trebuiască mereu autobuz sa ma deplasez dintr-un loc în altul, prefer mai degrabă Iasul sau Brașovul decât Bucurestiul

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns (pentru nyoentox2002):

Aprob. Brasov>Iasi>Bucuresti