Ma indoiesc, pai cum heliomate, sa se schimbe culoarea la soare?
eu cand am fost sa ma interesez de lentile, si mi s-a prenzentat oferta, nu a pomenit nimeni de asa ceva, totusi mi s-a sugerat sa nu le incerc
Nu stiu... dar mi se pare f interesanta intrebarea. Daca afli sa pui neaparat raspunsul aci! Acuma sa ne gandim un pic : o lentila e in mod normal incolora, cele heliomate capata o anumita culoare ( maro, verde, gri etc ) atunci cand lumina e intensa, se coloreaza toata lentila. La o lentila de contact ar trebui sa-si modifice culoarea numa o portiune extrem de mica ( in dreptul pupilei, irisului, cel mult! )...altfel te-ai trezi cu tot ochiul maro, sau verde...etc! Nu cred sa existe asa ceva.
Nu, nu stiu sa existe in versiune heliomata. Insa iti recomand sa mergi pe ochelari. Daca ai miopie si astigmatism, e mai greu sa-ti pui lentile, ochii iti vor obosii foarte rau, si nu vei vedea clar. Asta e valabil pentru toate lentilele ( stiu pe cineva care avea lentile doar de farmec, pentru culoare, si seara nu mai vedea clar din cauza lor. ) Ochelarii " iz za best choice ".
Totusi, viziteaza www.purevision.ro
LisaJulie întreabă: