Doamna/domnule director,
Subsemnata(numele mamei), mama elevei(numele tau) din clasa a... a va rog ai motiva absentele fiicei mele din data de... intrucat aceasta a lipsit din motive personale/medicale.
Va multumesc
Data(in stanga jos)
Semnatura mamei(in dreapta jos)
Sper ca te-am ajutat...
Doamna diriginta subsemnata... mama lui. sa roaga sa ii motivati absentele din ...deoarece. si dai semntatura
. da sa poui pe cineva de la alta clasa sa scrie sa nu recunoasca scris
Pai asa:
Subsemnata ...doresc ai motiva ficei mele absentele deoarece (inventezi si tu ceva) si apoi jos semnezi
Funda?
Ai grija sa nu-ti cunoasca scrisul. in general daca te chinui sa scrii altfel tot scrisul tau il faci... asa ai inclinatie la mana
pai normal ca ai spus numai minciuni cand te-a intrebat diriga, acum depinde si ce minciuni si spus, ca daca ai lipit o zi da, unu nu, 5 zile nu, 2 da. e dificil rau de tooooot
ii poti scrie astfel:
D-na diriginta, ma numesc X ( numele mamei tale ), mama fetei x ( numele tau), vreau sa va instiintez ca eu stiu de absentele fiicei mele si daca se poate sa le motivati! A lipsit din motive personale.
p. s: pune o prt de a ta care nu e din scoala sa scrie ea, ca poate aveti scrisul diferit si atunci nu-si da seama, dar in special minciuna are picioare scurte, tot o sa afle la o ssedinta, si daca o intrebare diriga ta : dvs. ati scris, tu ce ai zici mamei tale? stiu ca este greu sai explici unde ai fost si ceai facut.
Doamna/Domnule Diriginte
In calitate de mama/tata a elevei/ elevuilui...(numele tau) din clasa a. a va rog a binevoi sa -i motivati absentele din data de
...), mentionez ca a absentat din motive familiare/medicale(orice altceva)
Domnului/ doamnei diriginte (numele ei)
Data
Semnatatura
tonyc7 întreabă: