| Antonia797 a întrebat:

Hei! Am o problema cu un cosmar de ceva timp... Deci visez ca apare marea in fata mea si eu incep sa tip ca o sa vina un val imens si dupa cateva secunde vine un fel de tsunami. Mai visez ca sunt langa mare, pe plaja si marea e foarte linistita dar dupa cateva secunde vin valuri din ce in ce mai mari care ma prind. Am citit ca cica apar pe plan emotional si chestii dar nu prea cred pentru ca visez asta de 3-4 ani aproape in fiecare saptamana ( nu visam chiar asa des, anul acesta a inceput mai rau ). Precizez ca nu am avut in realitate probleme cu marea sau cu apa gen sa ma prinda valurile si sa nu mai pot sa ies. In prima zi cand merg la mare aproape incep sa tip, mi-e frica si la mal, atunci cand vad un val mai maricel ma dau 10 m de langa mal pentru ca am impresia ca urmatorul val o sa fie imens. De intrat in apa nu mai zic, intru doar cu colacul, eu nici nu as intra dar prietenii ma obliga.... A, da si e mereu acelasi loc din plaja.
Nici restul viselor nu sunt mai normale... macar alea nu se repeata...
Sa fie cosmarul asta un semn?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu visez aceelas lucru dar nu mereu. Roaga-te inainte de culcare happy
Si incearca sa nu te mai gandesti la asta. Funda?

| StefanCosmin a răspuns:

E pur si simplu o coincidenta, insa poate cineva vrea sa ti atraga atentia asupra a ceva

| Alexandru20010 a răspuns:

Mare, ocean
Ce inseamna cand visezi: Mare, ocean

- prevestire a unui venit;
- din bogatia marii si a lumii, o farama ti se va cuveni si tie;
- se anunta un voiaj lung si plin de succes;
In fata marii
- se spune ca, daca te vei visa in fata marii, cu o perspectiva foarte larga, vei avea parte de castig.
A calatori pe mare
- semn ca vei face avere;
- in vechime, expeditiile pe mare, desi foarte periculoase, insemnau calatorii pentru a castiga mult mai mult decat acasa si, cu putin noroc, o cale sigura pentru a te imbogati si a-ti asigura un trai linistit pentru tot restul vietii.
A te scalda in mare
- inseamna sanatate;
- marea este leaganul vietii si un mediu al tamaduirii, al regasirii resurselor de la inceputurile lumii;
- in vechime, cetatile cele mai bogate erau ridicate pe malul marii, fiind nu numai un loc la indemana pentru comert si pescuit, ci si un mediu de viata foarte sanatos.
A cadea in mare
- griji, temeri, nelinisti;
- vei avea probleme sufletesti, iti vei face niste griji, vei avea niste framantari, niste temeri;
- esti tulburat sufleteste si ai o frica de apa care, iata, te gaseste pana si in vis.