| 6Anee9 a întrebat:

Hei. Mi se rup unghiile foarte repede. Daca le dau cu oja, ajuta?

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil sunt prea lungi + lipsa de calciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit că lacul de unghii e bun pentru problema ta

| dragodana a răspuns:

Salut! Cel mai bine foloseste tratament pentru unghii.Eu am Evelin Cosmetics total action 8-in-1.E 9 lei la Farmacia Tei(Bucuresti) sau 13 lei pe aoro.ro.E chiar foarte bun.Si eu am unghii casante.Nu se mai rup asa de des(aproape niciodata), cresc mai tari si mai lungi(pentru ca nu se mai rup).

| user5493 a răspuns:

Ce treaba are oja cu ruptul unghiilor? vorbeste cu medicul de familie.

| raluca2711 a răspuns:

Si eu am problema asta si desi stiu ca nu este foarte benefic pentru unghie, imi pun gel peste unghia mea pentru a le avea mai mari si mai elegante. In ceea ce priveste intrebarea ta, daca dai cu un strat de oja mai gros o sa tina o perioada, insa din cauza apei o sa sara la varf, o sa se exfolieze si apoi se vor rupe. Incearca sa le tii cat mai scurte si sa folosesti in acest timp un tratament, gasesti la farmacie. Mult noroc!:*

| ionut6709 a răspuns:

Nu le da cu oja, mai bine da-le cu lac si ia mai mult calciu (bea lapte). Unele oje pot subtia stratul unchiei din cauza substantelor din ea si acetona la fel.Cred ca te dai foarte des cu oja.

| policewoman16 a răspuns:

Depinde de oja. eu te sfatuiesc sa incalzesti niste ulei de ricin pe care il gasesti la farmacie si e pana in 5 lei si sa bagi degetele in el, te ajuta mult intarindu-le. ca pont, pana sa te dai cu oja pe unghii, aplica un lac transparent, astfel stratul devine si mai gros si se va rupe unghia mai greu

| 6Anee9 explică:

Ok. Va mulțumesc.
P.S. da, le am mari. (Vreau gheare) rolling on the floor

| Booobooo941 a răspuns:

Exista un fel de unghii 8in 1 de la Eveline. Foarte bun. La întăreste

| VlladHD a răspuns:

Buna. Nu te ajuta daca dai cu oja. Trebuie sa iei calciu si sa te dai cu intaritor pentru unghii. Il poti gasi la farmacie si e asemanator ca lacul de unghii.

| Malina4567 a răspuns:

Nu, nu te ajuta!
Prima metoda : Du-te la farmacie si cerei farmacistei intaritor pentru unghii!
A doua metoda : Din cate am auzit. Sa iti introduci mainile intr-un bol cu apa calda cu sare.
Iar a treia metoda : Cumpara-ti un lac incolor cu calciu in el!
Pe mine m-a ajutat metodele de mai sus! Am unghiile mari, lucioase si tari!
Succes! big grin