O sa ti se spuna mii de metode banuiesc...dar eu un singur sfat iti ofer: Daca CU ADEVARAT vrei sa slabesti acele 5 kg(poate mai mult) in 7 zile, atunci procedeaza in urmatorul mod-1.maninca pe zi jumatate din cat mancai pina astazi(va trebui sa induri foame, dar daca vei dori sa slabesti, vei rezista...sla sigur nu mori :-D); 2.in fiecare zi executa maxim exercitii fizice; 3.alearga in fiecare seara cate 15-20 min.
Grasime, nu ai cum, e prea mult.
Deshidrateaza-te, poti pierde si 3 kg intr-o zi, doar ca e apa
Trebuie sa ti dieta sa nu papi multa ciocolata, carne, dulciuri si grasimi.
Trebuie sa faci mult sport si sa bei multa apa!
Good luck! >
Fa mult sex
Glumesc cu toate ca e o metoda foarte buna.
In primul rand luati-va gandul de la ideea ca se poate slabi sanatos(subliniez) 5kg intr-o saptamana.Nu este firesc si organismul este supus unui stres foarte mare atat fizic cat si psihic.Cel mai bine apelezi la un nutritionist sa iti faca o reteta cu ce sa mananci in ziua respectiva.As vrea sa terminati odata cu slabitul asta ca mai am un pic si o iau razna.Peste tot numai de slabit aud. Daca depasesti un anumit prag care iti poate afecta sanatatea e cazul sa mergi la un nutritionist. Daca ai doar cateva kilograme in plus va spun eu sa renuntati la idee.In primul rand barbatii nu prefera slabele.Trebuie sa fie si ceva forme chiar si mai plinute.Aceste semnale pentru noi ne indica ca acea femeie e pregatita de a avea un copil si e fertila.Intelegi? Deci sta in instinctul nostru de a aprecia femei voluptoase.
Daca esti vreun sportiv sau un baiat care are probleme cu greutatea atunci la fel apelezi la un nutritionist, faci mult sport, o lasi cu calculatorul mai moale si mananci sanatos.Da esti baiat.Acum am vazut numele.Credeam ca esti o femeie disperata.Concluzie: nutritionist.
Consumind numai salate de cruditati...apa cu lamaie si multa miscare.Succesul este garantat
Nastase_Cristina_1994 întreabă: