anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In clasa a IV-a se mai face banchet?(e o fata in cartier si e curioasa deoarece doamna ei e mai dura dar totusi vrea sa se intereseze)

Răspuns Câştigător
| evoke a răspuns:

In clasa a4-a? Nu am mai auzit sa se faca banchet la sfarsitul clasei a4-a, si nici nu cred ca e posibil, copiii sunt prea mici pentru un banchet, totusi. Dar se poate face o serbare. happy Banchetele se fac la sfarsitul claselor a8-a si a12-a.

4 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Se poate face banchet la sfarsitul fiecarei clase, e si indicat chiar-bine ca ai trecut clasa si-au ajuns asa studiosi de se gandesc numai la banchete... apropo, prietena ta stie sa-si spele o pereche de sosete?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am facut bancget in a 4-a. Cel mai probabil nu o sa faci nici tu. Fie invatatoarea cat de rea de anuntat tot va anunta ca faceti, daca nu v-a zis nimic inseamna ca nu faceti cum e si normal.
Pa, pa.

| Vi003 a răspuns:

Desigur, se face inca de la grupa mica, participantii sunt obligati sa poarte ecusoane de absolvent si sa ciocneasca pahare cu sampanie. Tu de ce n-ai face-o?

| XzEzYx a răspuns:

Eu nu cred ca in clasa a IV-a trebuie sa faci un banchet, eu pe clasa aceea am facut doar oi serbare, nu stiam ce-i ala banchet.