| GSI1997 a întrebat:

M-am hotarat sa dau la liceul militar
As vrea sa stiu si eu cateva lucruri: la ce ora trebuie sa ma trezesc dimineata,la ce ora trebuie sa ma culc,la ce ora sunt liber seara,,sambata merg la scoala,in timpul liber pot sa plec,care sunt conditiile (ce fel arata camera,patul,este internet )
Pai...cam asta as vrea sa stiu,iar daca mai sunt niste lucruri pe care al trebui sa le stiu spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Si eu inainte gandeam sa dau la liceul militar si sunt fata, dar apoi m-am razgandit pentru ca am plecat in strainatate.
In primul rand trebuie sa mergi sa discuti la Centrul Militar din judetul tau.Acolo ei iti raspund la toate intrebarile, pentru prima data poti merge singur dar daca te hotaresti a 2-a oare mergi cu parintii pentru ca acolo se face un dosar in care trebuie sa semnezi si parintii la fel.Este un liceu militar foarte bun in Alba si unul numai stiu unde,eu stiu de alba pentru ca acum cativa ani acel domn ne-a spus de liceul apropiat orasului nostru.Ce e in capul tau cu astfel de intrebari? Crezi ca e asa usor sa mergi la un liceu ca acela?
Trebuie sa inveti, profilul va fi de matematica-informatica si inainte sa mergi acolo se face proba fizica sa vada daca esti apt si un examen din matematica si romana, daca nu treci nu mergi.Acolo esti liber sa iesi cu prietenii doar cu stirea directorului, trebuie sa fii cuminte, in weekend te poti duce inapoi acasa dar biletul de autocar il platesti si trebuie bilet aprobat de la director precum poti merge. Dupa ce termini liceul automat esti angajat cu un salar foarte foarte bun + poti sa dai si la facultate iar daca cumva te trimit cu locul de munca intr-un alt oras ai apartament de munca pe gratis si alea arata foarte bine.Deci trebuie sa mergi la Centrul Militar din judetul tau, daca nu stii unde e si nici parintii tai iti intrebi dirigintele sau directoarea/directorul ei stiu.Mult Succes!

2 răspunsuri:
| Deeennnnnnniiiiiiissssssssaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Baga id meu (dennii_09) si iti spun ce vrei despre liceul militar.