Pai, poti sa-l intrebi (d'oh).
Daca nu vrei sa te mai deranjeze atunci cand te suna apasa 9, care functioneaza ca un fel de ignore.
Nu poti afla cine este, politia poate afla dar poti sa te duci la ei sa faci reclamatie numai daca te ameninta etc etc, in rest,,, eu zis sa dai si tu numarul pe internet la sute de oameni si sa zici ca e de la o fata etc etc sa il sune toti sa-l dispere si pe el
Poti afla cine este cu mare greu daca nr respectiv e pe abonament, daca i pe cartela, ciuciu
Buna!
Poti sa il intrebi. Daca nu iti zice, te poti duce sa il reclami la politie. Succes!
Cea mai rapida solutie este sa-l treci in telefon pe lista neagra sau pe lista de apeluri refuzate (cauta sa vezi daca ai functia asta pe telefon), astfel de fiecare data cand suna apelul este refuzat automat. alta solutie ar fi sa-l suni si sa-l rogi frumos sa nu te mai sune, daca nu merge spune-i ca te duci la politie sa-l reclami si o sa se trezeasca cu politia la usa (asta nu se intampla in realitate dar suna intimidant. utima varianta e sa te duci la magazinul Orange/Vodafone/cosmote si sa vorbesti cu ei, sa vezi ce poti face. multa bafta!
Poti apela la politie...Din cate stiu eu, va trebui sa le dai telefonul pentru o zi parca...iar cand te suna respectivul, politia va localiza teleonul si va afla cine e
Ma suna si nu vorbe0ste cum pot afla cine este? Numarul de telefon este
Te duci la politie...sau suni la cei de la Orange si ei iti vor spune ce numar te-a sunat...bafta!
Si pe mine ma suna cineva si l-am pus la apel de respingere dar nesimtitul imi scrie sms si mesagele vin la mine adica nu e chiar blocat.am sunat la cei de la Orange si meau spus sa fac plangere la politie dau numarul poate il sunati si voi pe la 2 noaptea 0756313713
Stai linistita ca am sunat si eu asa ii trebuie. si pe mine ma suna un prost
si stiu cum e.