| Just4Joker a întrebat:

Ma tot streseaza examenul de capacitate pe care-l voi avea urmatorul an.
Tinand cont ca am avut pana acum numai media 10 (clasele 5, 6,7) si ca voi face meditatii curand, ar trebui sa ma stresez atat de rau?
Pur si simplu, de cand a inceput vacanta, nu am putut face nici un lucru relaxat, deoarece ma gandeam mereu la examen.
Voi ce ziceti? Ce sfat imi dati?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nu te mai gândi așa happy tu exersează și o să fie bine + că la matematică vei învăța în clasa a 8a acele elemente pe care nu le știi și o să vezi că e ușor happy
Multă baftă pentru la anul happy

8 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Încearcă să te relaxezi, doar de aceea eşti în vacanţă.
Uită-te la subiectele din anii trecuţi şi vezi dacă ştii să le rezolvi.
Lucrează suplimentar în fiecare zi câte puţin, mergi şi la meditaţii iar totul va fi bine.
Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te stresezi prea tare si nu e sanatos sa ai 10 pe linie. devii un robot obsedate de note.

| Azµre a răspuns:

Ai văzut subiectele de anul acesta? cum ți se par?

| Just4Joker explică (pentru Azµre):

La romana le-am rezolvat (luam peste 9, 60 fara vreo pregatire, cele 40 de sutimi venind de la un exercitiu necunoscut mie).
La matematica mi se pare putin mai greu, mai ales la ultimele exercitii. Dar vreau sa fac anul acesta matematica cat n-am facut toata viata mea.

Eu vreau sa iau peste 9, 50 la ambele. Am atat eu cat si parintii mei o imagine in orasul asta.
Am vazut ca au luat destul de multi note mari.
Niste factori care ma streseaza.

Totusi, nu pot scapa de stres nici macar cand dorm laughing

| Azµre a răspuns (pentru Just4Joker):

Nu te mai stresa nu ai de ce... la anul va fi și mai ușor i-a să vezi tu.
Oricum este floare la ureche examenul, este mai ușor decât o lucrare de control. Așa că stai liniștit.

Sper sa fie cum spui tu.
Multumesc!

| Azµre a răspuns (pentru Just4Joker):

Nu te mai gândi așa happy tu exersează și o să fie bine + că la matematică vei învăța în clasa a 8a acele elemente pe care nu le știi și o să vezi că e ușor happy
Multă baftă pentru la anul happy

| RsKd a răspuns:

Nu ai de ce sa fii stresat, daca lucrezi pe subiectele date acum in iunie si pe cele date acum 1 an si stii sa rezolvi in mare parte totul o sa fie bine, oricum unele chestii care le dai la examen le inveti in clasa a 8a.