| billy69 a întrebat:

Nu arunca scrumul de tigara sau zatul de cafea!
Cu ajutorul scrumului de tigara indepartezi eficient si rapid petele nedorite lasate pe piele imediat ce ti-ai vopsit parul, stiati?
Zatul de cafea cu ulei de masline extravirgin compun o crema minune anticelulita, folosita zilnic face minuni!
Voi ce sfaturi utile folositi?

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Stiu ca uleiu de masline poti sa te dai pe fata cica iti face pielea mai frumoasa mama se da si are 44 ani ea niciodata nu so dat cu crema si are pielea frumoasa pentru varsta eiwinking

6 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Uleiu de masline extra virgin e sfant pentru mine
-par
-fata
-unghii
-si la gatit

| pam_pam a răspuns:

Vopseaua de pe piele o iau cu un demachiant gras pe care nu prea il folosesc si o discheta de vata! de ce sa ma chinui cu scrum de tigara?laughing Mi se pare o prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cu scrumul de tigara n-o stiam.
de zatul de cafea stiam ceva... e bun si ca masca pentru ten, inchide porii.
uleiul de masline, iarasi pentru ten.si da, anticelulitic.si combinat cu putina zeama de lamaie si apa calduta, ca sa-ti inmoi unghiile cateva minute, pentru frumusetea lor.

| JustMeFlory a răspuns:

Eu folosesc zatul de cafea pentru florihappy

| billy69 explică:

Pam_pam cu scrumul de tigara care tie ti se pare o prostie chiar functioneaza, o prietena se vopseste negru albastrui de ani, singura si cam des intalneste problema petelor pe piele, a incercat servetele demachiante, lapte demachiant, gel demachiant, toner, sapun, sampon, pana si spirt de a facut rani, treaba asta cu scrumul nu am inventato eu, am citit undeva printr-o revista si am intrebat la cuafeza mea, chiar da rezultate, deci pare scarbos, murdar dar ...clatit ramane curat, sooo.nu freca prea tare ...in rest... u esti o fericita k nu ai astfel de probleme happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. este foarte adevarat avand in vedere scrumul. si eu il folosesc pentru curatarea pielii. in special il folosesc pentru una din pasiunile melehappy arta! scrumul este bun ca si zatul de cafeabig grin sa auzim de bine!