| J0hn a întrebat:

Nu mi se vad avatarele in lista de vreo 2 saptamani... Se vad asa rar vreo 2, 3 avatare in rest nimic doar smileuri si nimic mai mult... si nu vad ca se remediaza ceva. Pareri ceva [ Fundawinking ]

Răspuns Câştigător
| Cristea a răspuns:

Same sh! t here. deci nu iti face griji prea mari.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După părerea mea ar trebui să îţi reinstalezi messengerul. Fundă?

| Soryy a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu.si cativa prieteni.Din cate am inteles se lucreaza, sau nu stiu...Asteptam si vom vedeawinking

| zanik a răspuns:

Si eu am aceeasi prbsad

| Alex_9631 a răspuns:

Problema este de la Yahoo. Nu te chinui ca nu ai ce face. Avatarele sunt incarcate pe servere, si fiind foarte incarcate, se incarca mai greu sa-ti afiseze si tie unele avatare happy. Speram sa repare si aceasta problema. Vad ca ei scot versiuni noi de messenger dar nu stiu sa repare problemele vechi.

| coralia_5862 a răspuns:

Da in start la control panel (unde scrie seting e optiunea) da pe add or remove program si cauta messenger apasa pe el si in dreapta apare delete apoi da http://messenger.yahoo.com/download/ aici si va aparea dowload il dowloadezi si gata smecheria daca mai ai intrebari da-mi un messaji :)
fundita?;;)

| CM7YRE a răspuns:

E de la yahoo, se intampla multora, inclusiv mie.

| J0hn explică:

@ Pitica : L-am reinstalat nici o remediere happy
@ Coralia : Am facut asta si nu a mers. happy

Raman tot la parerea ca e de la ei happy

| Nobodies a răspuns:

La fel si la mine, vad doar la cativa din lista avatarul iar la restul nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, aceeasi problema e si la mine. Apar doar avatarele care nu au fost schimbate de cand mergea bine. Acum, daca schimba cineva poza, nu se mai vede. Sa speram ca o sa revina la normal.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu problema asa. cred ca e de la multimess. e cineva care nu are multimess si nu vede avatare?

| YoungHomie a răspuns:

Instaleaza'til din nouthinking si daca nu merge dezinstaleazal de tot sterge tot ce ai legat de yahoo din calc si instaleazal

daca nu inseamna ca are ceva probleme calcu sau cine stie virusi cevathinking

am avut si eu probleme din astea dar l-am instalat din nou si au inceput sa apara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema se intalneste de obicei la versiunea 10
am avut'o si eu am si am scapat de ea printr'un update la versiunea 11winking
intr'adevar problema e de la yahoo
pentru cei care au aceasta problema pe versiunea 11 sau 9 incercati ceva mai vechi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu mii se vede avatarele am schimbat si messu si tot nu merge

| J0hn explică:

@ TOTI / Pentru a va aparea din nou avatarele instalati-va ultimul Yahoo Messenger 11 Beta parca ii spune si merge perfect AVATARUL / STATUSUL. Orice. Good Luck!

| meee23 a răspuns:

Problema se poate rezolva instaland messenger 11 beta, dar de ce merge numai pe aceasta versiune uite aici un raspuns:
http://www.tutorialepc.ro/......enger.html