| DGK_6470 a întrebat:

NU SE POATE! azi 7 martie ma trezesc de dimineata si ningea [ no problem ] la pranz cand sa plec la scoala soare si caldura. dupa prima ora incepe ninsoarea apoi in a 2a ora iar soare si caldura... in 3a pauza ningea si fulgii pareau spuma de mare.[presupun ca nu ma credeti ] se lipeau haine mai rau ca fulgii normali... dupa iar soare pana am ajuns acasa. apoi pe la 8 se pune ninsoarea pe la 9 ma uit pe geam ningea super tare [viscolea] apoi dupa 20 de sec s-a oprit din senin. ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Explicatia religioasa: vine apocalipsa.
Explicatia stiintifica: schimbari de clima din cauza incalzirii si racirii globale.
Sper ca ti-am fost de folos happy

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.ninge! dc sa nu se poata?

| Băscuţă a răspuns:

Am observat si eu... La ora de romana ne uitam toti pe fereastralaughing Ce sa fie? Hmm. Legile naturii.

| DeathTheKid a răspuns:

Pai iarna nu stie daca sa plece incalaughingplus ca sunt schimbari climatice de la efectul de sera

| PiPyrig a răspuns:

Iti zic eu sigur : iarna inca nu are chef sa plece...ca si la mine a nins azi tot asa cum ai zis tuwinking

| RoxyLaLa a răspuns:

Si eu m-am mirat aseara cum a nins. Park ieri pe la 9 a nins cu niste fulgi cat palma. M-am dus de dimineata la 8:30 la meditatie si imi ajungea zapada aproape pana la genunchi. Pe la 12 cand m-am dus la scoala se mai topise din zapada si era soare. Kand am iesit de la scoala se topise zapada. Pei nu se intampla nimic. Funda?

| Roshketz a răspuns:

Se intampla ca din cauza curentilor norii se deplaseaza foarte repede si de asta acum ninge, acum nu mai ningehappy

| FluGg a răspuns:

Habar n-am... oricum e ceva firesc.

| Inovssakura a răspuns:

Nici anul trecut nu mai plac si iarna!

| DND a răspuns:

A ninslaughing

| Nicolewlf a răspuns:

Sincer sa-ti zic nujtim nici noi...
l`am intrebat pe profu` de geogra si no zis mare lucru doar ca ink e normal sa ninga ca mai e iarna cica thinking

| Daniel86542 a răspuns:

Vine sfarsitu lumii laughing) glumesc...cred e de la incalzirea globala sau ce tot zic aia pe la stiri

| tavi_9061 a răspuns:

God knows... xD