| Whitte a întrebat:

O familie defavorizata. 3 copii. Un singur calculator in casa.
Nu se pot folosi de el toti trei fiecare cu contul sau pe diferite platforme?
Intampina dificultati, unele conturi au fost inchise din motiv de "dublura', "fals" sau alte motive.
Cum se poate rezolva asta? Fara chestii ca "sa se mai doneze alte calculatoare".

Răspuns Câştigător
| Zergiu a răspuns:

Ciao, am sa îți scriu aici pas cu pas cum sa creezi un nou utilizator, pentru Windows 10/11, daca ai altfel de Windows, îmi spui. Deci, deschide Setările (Settings): Apasă Win + I, mergi la Accounts (Conturi). Adaugă un nou utilizator: Intră la Family & other users (Familie și alți utilizatori). Click pe Add someone else to this PC (Adaugă altcineva pe acest PC). Creează cont local (fără cont Microsoft): Alege I don’t have this person’s sign-in information (Nu am informațiile de conectare). Apoi click pe Add a user without a Microsoft account (Adaugă un utilizator fără cont Microsoft). Scrie un nume pentru utilizator și o parolă (daca vrei).
Repetă pentru fiecare persoană.

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

3 conturi diferite de user windows (chiar și cu pass dacă e cazul) și pe fiecare, cei 3 copii vor avea conturi diferite pe platformele dorite.

| StoicAnalysis a răspuns:

Exista varianta de a crea 3 "conturi" in windows. Cand deschizi calculatorul, o sa iti apara sa alegi pe ce "user" vrei sa intri. Fiecare user are desktop-ul lui separat si fisierele lui.

| doctorandus a răspuns:

Majoritatea platformelor nu sunt contra mai multor conturi de pe acelasi calculator, dar sunt contra folosirii lor in comun pentru a face presiuni asupra altora, sau pentru a exprima mai multe voturi in anumite chestiuni supuse dezbaterii.

De exemplu, pe Wikipedia este specificat clar ce *nu* constituie uz de clone.

| angel6lust a răspuns:

Pot să meargă la școală dacă e deschisă vara să utilizeze monitoarele de acolo.

| DovleacTurbat a răspuns:

Câți ani au?
Se folosesc de el și pentru învățământ?
Părinții cu ce se ocupa?
Unde locuiesc?

| Whitte explică (pentru DovleacTurbat):

Da, se folosesc si pentru scoala.

| Whitte explică (pentru angel6lust):

Nu de monitoare e vorba ci de hard.

| Whitte explică (pentru Zergiu):

Perfect. Multumesc mult. Au Win10.

| Whitte explică:

Multumesc pentru raspunsurile utile!

| Zergiu a răspuns (pentru Whitte):

Cu drag.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Whitte):

Răspunde-mi la toate întrebările, in special despre părinți. Asistați sociali? Probleme de sănătate?

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui sa fie un cont cu toată familia.

| Whitte explică (pentru DovleacTurbat):

Are asta legatura cu ce am intrebat eu?