| ZapaciLaa a întrebat:

Ochelarii de vedere inrautesc sau refac vederea?

14 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Omfg. tu ce crezi? Daca ii porti cu prescriptie de la oftamlolog pentru ca nu vezi, normal ca iti inbunatatesc vederea. Dar daca ii porti numa` asa de trend o sa ti se inrautateasca vederea.

| JoJo a răspuns:

Pai daca-s de vedere tu ce crezi? poate ai vrut sa scrii de soare.

| KeepCalm a răspuns:

Refac vederea in timp.
Theee! big grin

| Miяu a răspuns:

Daca ai dioptrii cu mult mai mari decat trebuie, inrautatesc!

Daca ai dioptrii mai mici decat trebuie, inrautatesc!

Daca ai dioptriile potrivite, refac vederea!

| Abcfunny a răspuns:

Normal ca corecteaza vedereastraight face bine daca te refaci poti purta din nou ochelari [daca nu sti sa iti "ingrijesti" ochi]
Eu am miopie nu mi se reface vederea "never" imi creste iei ma ajuta sa vad

| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Nici nu inrautatesc nici nu fac vederea, pur si simplu cind ii porti vezi mai clar si mai marite lucrurile!

| Maria46854213 a răspuns:

Daca nu ii porti dupa ureche si iti recomanda un oftalmolog ei sigur ca refac vedera dar dupa 1-2 ani.

| Ioana05 a răspuns:

Daca sunt ochelarii altcuiva o inrautatesc. Daca ai ochelarii de vedere prescrisi de un oftamolog atunci sunt mari sanse sa o imbunatateasca.

| daniela_9291 a răspuns:

Pai depinde ce problema are fiecare.De exemplu eu am miopie si de cand port ochelari imi tot cresc dioptriile.Deja am 2, 5 cu 3.Si mai ales ca trebuie sa ma duc la control(sigur mi-au crescut)

Sa revin:daca nu ai probleme cu ochii nu face prostia sa iti pui niste ochelari cu dioptrii la ochi fiindca o sa regreti toata viata ta.
In general ochelarii sunt mai mult pentru corectarea vederii, decat pentru vederea mai buna!

| byancacool a răspuns:

Ochelarii de vedere imbunatasesc vederea pentru ca am si eu si vad mult mai bine ca inainte.Bafta

| reghi a răspuns:

Refac vedere.

| Deea92 a răspuns:

Daca sunt recomandati de oftalmolog o imbunatatesc... dar exista si exceptii. Important e sa aiba exact atatea dioptrii cate ai nevoie

| EmdYYY a răspuns:

Ochielarii refac vederea.

| Denisutza_3791 a răspuns:

O refac cu trecere timpului, depinde de bioptrii.