Omfg. tu ce crezi? Daca ii porti cu prescriptie de la oftamlolog pentru ca nu vezi, normal ca iti inbunatatesc vederea. Dar daca ii porti numa` asa de trend o sa ti se inrautateasca vederea.
Daca ai dioptrii cu mult mai mari decat trebuie, inrautatesc!
Daca ai dioptrii mai mici decat trebuie, inrautatesc!
Daca ai dioptriile potrivite, refac vederea!
Normal ca corecteaza vederea
bine daca te refaci poti purta din nou ochelari [daca nu sti sa iti "ingrijesti" ochi]
Eu am miopie nu mi se reface vederea "never" imi creste iei ma ajuta sa vad
Nici nu inrautatesc nici nu fac vederea, pur si simplu cind ii porti vezi mai clar si mai marite lucrurile!
Daca nu ii porti dupa ureche si iti recomanda un oftalmolog ei sigur ca refac vedera dar dupa 1-2 ani.
Daca sunt ochelarii altcuiva o inrautatesc. Daca ai ochelarii de vedere prescrisi de un oftamolog atunci sunt mari sanse sa o imbunatateasca.
Pai depinde ce problema are fiecare.De exemplu eu am miopie si de cand port ochelari imi tot cresc dioptriile.Deja am 2, 5 cu 3.Si mai ales ca trebuie sa ma duc la control(sigur mi-au crescut)
Sa revin:daca nu ai probleme cu ochii nu face prostia sa iti pui niste ochelari cu dioptrii la ochi fiindca o sa regreti toata viata ta.
In general ochelarii sunt mai mult pentru corectarea vederii, decat pentru vederea mai buna!
Ochelarii de vedere imbunatasesc vederea pentru ca am si eu si vad mult mai bine ca inainte.Bafta
Daca sunt recomandati de oftalmolog o imbunatatesc... dar exista si exceptii. Important e sa aiba exact atatea dioptrii cate ai nevoie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: