Foarte rar mai găsești un prieten adevărat în ziua de astăzi care să îți ia partea, care să te înțeleagă și să te accepte exact așa cum ești și dacă ai anumite probleme să te ajute să treci peste.
Trebuie să ai noroc.
Ai scris doua pagini despre "cumpara-ti BMW".
Aia e rezolvarea, mai ales la tara/in orase mici, unde divele n-ajung nici in clasa a 12-a, dar viseaza sa "completeze" CEO-uri tineri.
Prea putine gagici inteleg si penalizeaza starea psihica a presupusilor parteneri. Eventual se scarbesc cand dau de stoici, nemanipulabili. Sunt preferati catelusii.
Fostii mei amici cu probleme psihice (depresii, traume legate de copilarie) sunt casatoriti inaintea celor care pleaca oricand oriunde, si sunt in stare sa-si sustina cauzele. I-au adoptat femei care se simt inteligente doar in preajma lor. Langa unul normal s-ar simti proaste, pe buna dreptate de obicei.
Asa ca n-aveti un handicap in materie de gagicarit, aveti un fel de avantaj. Desi ai dreptate, e si dezavantaj: una d'aia te f te la cap de nu-ti mai trebuie viata de cuplu.
Îmi aduce aminte de o melodie de la BUG Mafia bot în bor cu o lepra mică
La alea ce vor lovele le dai cardan de poți. E cam greu cu prostituatele, ca greu îți dai seama ca sunt ce sunt. Fetele cu probleme nu vor neispraviti cu probleme. Oare de ce? Când eram ok făceam pe zmeul, ca nu vreau tipa cu probleme. Acum vreau, dar cred ca nu știu unde sa caut.
Asta e un orgoliu învățat și preluat greșit de la cei din jur, adică să te crezi tu mai superior decât unul cu probleme când de fapt noi de multe ori avem probleme mai mari decât ei.
Ce ai zis? O melodie bot in bot cu o lepra mica de la BUG Mafia? Ia vezi aici de la cine e melodia https://youtu.be/c9_fCC6LY3k
...
De unde sa stiu? M-am gandit ca poate e de la Parazitii dupa ce am scris. Nu is golan sau derbedeu sa ascult numai din astea
Nu e vorba de a fi golan sau derbedeu si nici de gusturile muzicale ci e vorba de a fi informat ratatule.
Pentru 2026 iti urez fix asa, om bun
Rugaciune, tutun si munca
Asa cum zice si celebrul Gangplank "I will come back stronger"
Si mai e o vorba, Dumnezeu iti da, da' nu-ti baga in traista
Sa o tii minte
Daca pleci cu gandul ca vei da peste o coarda atunci sigur asta gasesti.
Te-ai gandit sa citesti Biblia sau macar cele 10 porunci? Respecta cele 10 porunci si viata ta va arata altfel.
Te caută să îți aducă tratament că ai nevoie
Nu ești capabil să înțelegi un text simplu, suferi de analfabetism funcțional și pe tine te caută femeile
Știu prea bine ce mi se întâmplă
De când te-ai spălat cu săpun duru te mai crezi și tu al naibii vreun dur, dar ești o simpla panseluța
Tu ce visezi vi si ne spui noua aici
Da, inspirat din fapte reale
Mă bucur că mai există oameni de treabă, aici pe TPU, care nu au o gândire primitivă.
Respect maxim!
Apreciez remarca ta mister misterios.
Am și eu momente in care sunt un trash, nu sunt chiar așa de bun! Nu îți fa o idee prea ok că și eu câteodată mai seamăn cu turma de oi.
Da e ok sa fii conștient de defecte, sa încerci să devii un om mai bun, da uneori nu ești lăsat, te provoacă năpârcile.
Nimeni nu-i perfect. De aceste năpârci are Dumnezeu grijă, nu îți face griji. Poate nu acum, poate nu peste un an, doi, zece ani, sau cine știe poate chiar o viață. Oricum Dumnezeu îi va pedepsi pe copiii si pe nepoții lor dacă nu se vor trezi cat mai repede posibil.
Pe mine nici măcar nu mă interesează ce spun năpârcile. Zici ca ei și faci ca tine. Lasă-i în lumea lor.
Lasă omul în pace! Nu te mai lua de 9PM!
TPU a fost creat pentru a ajuta, nu pentru a da astfel de răspunsuri. Scrie ceva util. Gândește-te măcar la copiii care vor citi ceea ce ai scris acum.
9PM e prietenul meu. Nu te baga in relatia noastra!
Omul e căutat, dar par interesați mai mult hingherii
Foarte rar mai găsești un prieten adevărat în ziua de astăzi care să îți ia partea, care să te înțeleagă și să te accepte exact așa cum ești și dacă ai anumite probleme să te ajute să treci peste.
Trebuie să ai noroc.
Nu ai pentru ce să îmi mulțumești. Meritai funda și restul la fel.
A fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare.
dEutSa_8892 întreabă:
anonim_4396 întreabă: