Mai, eu unul sunt satul de idioti pe TPU.Acum inteleg intrebarea ta.Am raspuns ironc din instinct, crede-ma!
Daca ai terminat clasele 5-12 in aceeasi unitate de invatamant, la facultate trebuie sa mergi cu foaia matricola pe anii terminati acolo.
In general se ia in considerare 9-12
In a 12-a, ai primit foaia matricola cu care te-ai inscirs la liceu.Nu cea cu care te vei inscrie la facultate.Mergi din nou la secretariat si spune-le sa iti elibereze foaia matricola IN VEDEREA APLICARII LA FACULTATE! Adica 9-12.
Daca viitoare, pentru a evita raspunsuri sarcastice de la utilizatori ca si mine, rapeste-ti din timp si formuleaza din prima intrebarea mai bine ![]()
Bafta, si scuza-mi instinctul.
9-12--- adica, pentru ciclul inferior al liceului(clasele 9 si 10) +ciclul superior al liceului ( clasele 11 si 12)
Dragut, apreciez efortul de a evita raspunsul. Ca sa nu ma fac inteles gresit, intrebarea mi-a rasarit cand am primit in clasa a 12 foaia matricola pentru clasele 5-8(am facut clasele 5-12 la liceu si nu a fost nevoie de joaca cu ele pentru clasa a 9).
Nu intreb degeaba... avand pe clasa 5-8, trebuie sa scot separat pe restul anilor ( 1-4 si 9-12) sau cum naiba ca mai mult m-a nedumerit faptul ca am primit-o asa.
Absolut nicio problema si multumesc enorm de mult
Cu multa placere!
Mai, eu unul sunt satul de idioti pe TPU.Acum inteleg intrebarea ta.Am raspuns ironc din instinct, crede-ma!
Daca ai terminat clasele 5-12 in aceeasi unitate de invatamant, la facultate trebuie sa mergi cu foaia matricola pe anii terminati acolo.
In general se ia in considerare 9-12
In a 12-a, ai primit foaia matricola cu care te-ai inscirs la liceu.Nu cea cu care te vei inscrie la facultate.Mergi din nou la secretariat si spune-le sa iti elibereze foaia matricola IN VEDEREA APLICARII LA FACULTATE! Adica 9-12.
Daca viitoare, pentru a evita raspunsuri sarcastice de la utilizatori ca si mine, rapeste-ti din timp si formuleaza din prima intrebarea mai bine ![]()
Bafta, si scuza-mi instinctul.
9PM întreabă: