| Liudika a întrebat:

Miine e ziua mamicei mele, ce cadou pot sa-i fac, daca am numai 90 de lei. dati-mi ceva exemple, rog mult...

Răspuns Câştigător
| urgentr a răspuns:

carti
* parfum
* cosmetice (creme si lotiuni, ruj, trusa de farduri)
* bijuterii (lantisor, inel, bratara, brosa, cercei)
* esarfa sau fular
* manusi din piele
* telefon mobil
* aparat foto digital
* rama foto
* fotografie cu tine, cand erai copil, inramata
* album foto (din plastic sau, pentru un plus de eleganta, stil cutie din lemn)
* obiecte de arta (cum ar fi un tablou sau o statueta)
* antichitati
* geanta sau poseta
* ceas de mana
* portofel
* obiect personalizat (cana sau pernuta decorativa)
* ghiveci cu flori
* buchet de flori
* vaza
* set cesti sau pahare cu model specific sarbatorilor de iarna
* set farfurii cu model specific sarbatorilor de iarna
* obiecte decorative (pled, set aromoterapie, pernute decorative)
* oglinda
* port carti de vizita
* glob zapada
* masa la restaurant pentru parintii tai
* magneti pentru frigider cu mesaje sau modele specifice
* caseta pentru bijuterii
* bol decorativ
* lampa sau veioza pentru citit
* suport lumanare si lumanari parfumate
* set aromoterapie
* set accesorii pentru scris (pixuri, stilou)

12 răspunsuri:
| merliahlia a răspuns:

Cu 90 lei poti sa ii iei :flori,bluza, pantaloni, ciocolata ce stil are mama ta?

| urgentr a răspuns:

O floare,Haine,parfum,o bijuterie sau brosa,o esarfa,un Cd cu muzica,un film dvd,o pereche de papuci,o geanta,un set de aromaterapie,o ciocolata,un decor de casa,un set de sapun cu parfum cu gel de dus,o carte,lumanari,un bibelou,un set de tacamuri,un set de farfuri,un set de pahare,o esarfa,o agenda de piele cu niste pixuri sau niste stilouri,o vaza,etc.Sper ca te-am ajutat.Ps Poti sa ii iei si mai multe din astea.FUNDITZA?

| NoChanceForUs a răspuns:

Ia-i o floare in ghiveci (micuta, nu e necesar mare) impachetata frumos si o cutie de bomboane si garantez succesul.big grin

| psiholoaga a răspuns:

La multi ani. Daca ii plac florile de ghiveci, ai putea sa ii iei una mai deosebita; mamei ii plac orhideele foarte mult si la fiecare ocazie ii mai intregim colectia http://www.gradinamea.ro/Ce_sunt_orhideele_3669_588_1.html
Daca nu, poti sa ii faci ceva personalizat. Daca bea cafea sau ceai, poti merge la un centru de personalizat cadouri, sa ii imprime pe o cana o poza cu voi doua. Odata i-am daruit o cana de-asta: http://www.cadouri-funny.eu/......a/723.htm, care avea o poza cu mine, sor-mea si ea. De cate ori bea cafea, cana se incalzeste si apare poza. A fost incantata. Sau ii poti lua si o floare (orhideele sunt 40-50 lei) si o cana (30-50).

| Ada11 a răspuns:

O rochita, o pereche de crecei care i-au placut tare mult,o pereche de papuci(la deichmann sunt preturi rezonabile),un lantic,sau foarte simplu, fa-i un buchet mare de flori. Ai mai putea sa-i iei un CD cu cineva care i-a placut mai demult, inainte de 2000. Stii tu
Pup.
ADe

Răspuns utilizator avertizat
| lolly_3072 a răspuns:

Poti sa ii cumperi un buchet mare de flori, saupoti sa te duci pe la obor sau nj adeica sunt peste tot chisocuri cu martisoaresmug
si sigur gasesti ceva care o sa-ti placasmug
si foarte ieftinsmug
pup, lolysmug

| LemonCandy a răspuns:

Pai ai putea sa ii cumperi ceva care sa o surprinda cum ar fi 15 trandafiri love struck sau alte idei care iti mai vin. o floare in ghiveci de ala laughing sau un tablou cool love struck din panza. ce gasesti pe la magazinele de unde esti tu :p
Succeswinking
Funda?batting eyelashes

| AnaaSb a răspuns:

Depinde ce ii place. ii poti cumpara o esarfa ( cum am facut eu de Craciu, bine era mai gros ca un fular chic ) sau farduri, bijuterii, felicitare, daca ii sti gusturile haine. pot fi facute si de tine ( gestul conteaza ). Sper ca te-am ajutat! fundita?

| Liudika explică:

Mersi mult la toti...

| elisia a răspuns:

Dai ceva mic dar pretios care sa provina din inima nu neaparat scump dar ceva de calitate si care sa ii placa mult, gandeste-te bine ce ii place ei cel mai mult:
un bibelou, o floare, un set de farfurii sau de tacamuri, ceva de imbracaminte, o trusa de machiaj, un parfum, o crema, faci comanda sau cumperi un tort sau ii faci chiar tu decoratiunile de ziua ei pentru ai face o surpriza care sa se bucure mult ca are o fetita care isi iubeste mama

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,sa-ti traiasca!big grinpoti sa'i cumperi un buchet de flori si o esarfa, tablou sau o carte, parfum...ai atatea optiuni, bafta!

Întrebări similare