| CrazyGiirlCezy a întrebat:

Am o problema cu mess-ul. Cand ma loghez imi apare ca nu am inernet.de ieri se intampla chestia asta.Va rog ajutati-ma! Nu stiu ce sa fac. e cumva de la site-ul ala hakeru. webs sau nu stiu cum. Nu mi-am pus adresa mea ci alat facuta asa anapoda. Dar oare cum am scris in chat?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deschizi messenger apesi sus pe messenger, connection preferences, uitate jos acolo undeva trebuie sa scrie internet connection dai clik pe el si iti apare trei variante selecteaza una dintre ele dupa care dai apply si incerci sa te loghezi daca nu merge incerci cu alta varianta si dai iar applywinking asigurate ca ai ceasul de la pc reglat mai este si asta un motiv pentru care nu te lasa sa te loghezi.

| CrazyGiirlCezy explică (pentru anonim_4396):

Ceasul meu nu e chiar asa bine reglat de muult timp.Dar nu aveam probleme

| stoica1 a răspuns:

Cand nu ai net iti apare la fel ca si cum ai fi gresit parola. Pe ale situri poti intra? Incearca sa-ti amintesti parola ca s-ar putea sa ti fi spart cineva idl si sa-ti fi schimbat parla Funda?

| PastramăDeElefant a răspuns:

Incearca sa te loghezi de pe mail asa o sa iti mearga si pe mess. Cineva tia blocat idu http://www.youtube.com/watch?v=3NRLHxIPnv8. Bafta

| Boiy_Bubu_1994 a răspuns:

S-ar putea sa ai un virus care te impiedica.Iti recomand sa iti iei un antivirus mai performant.Eu am Norton si e foarte bun.

| IlisanVlad a răspuns:

Da e de la heck ca si eu am avut stegel si incearca duoa aia bafta happy