| ra1ntags a întrebat:

am si eu o problema cu pc-ul, am observat si altii in gen cu aceeasi problema, dar n'am reusit cu nimic. Mi se blocheaza pc-ul oricand. Am formatat pc-ul de nu stiu cate ori cu mai multe windowus-uri dar la fel orice joc cred ca si la mario si in metin2 se blocheaza am calculator destul de bun... 3gb RAM, Intel Dual CPU, 2.20 ghz., am windows xp sp 2 acum mai recent si la fel imi face... am incercat cu mai multe lucruri.In final sper sa fie cineva de ajutor! multumesc.

Răspuns Câştigător
| ProjectJackpot a răspuns:

Daca dupa reinstalarea windowsului(reinstalarea ambelor partitii), dupa ce i-ai bagat kiturile si driverele respective calculatorului tau si tot nu merge bine, inseamna ca l-ai lovit sau ca e plin de praf! Incearca sa-npingi placile mai bine in pc si sa-l cureti de praf. Daca nici asta nu merge, du-l la un service pentru pc-uri si-ti spun aia care e situatia.
Ok, succes cu calculatorul.

5 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Multumesc pentu funda.

| costis a răspuns:

Calculatorul pe care il ai si sistemul de operare sunt bune. Nu cred ca se blocheaza din lipse resurse. Unele jocuri suprasolicita o placa video mai slaba, poate o placa de baza mai slaba, sau poate necesita un sistem de operare superior ( jocurile cu perspectiva spatiala mai noi). Daca se blocheaza la orice alte aplicatii poate fi un defect al placii de baza (fisura de la un soc), o placuta iesita (miscata) din slot - memorie, placa video.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha! ha.

| thevlad a răspuns:

Eu sunt de parere ca 90% e sursa de vina. Cand componentele se solicita mai mult, consuma mai mult si cade sursa.

| ra1ntags explică:

Bun bun... sa vedem si amandoi meritati funda pentru raspunsuri "Alex si costis " o sa vad acum ce o sa fac si multumesc pentru raspunsuri