| Șachi a întrebat:

Salut,TPU! Ce facilități primesc pentru că am luat bacalaureatul cu 9, 93?
Nu mă refer la admiterea la facultate, unde se ia în considerare 100% nota din bac.
De exemplu, la mine în oraș am primit un voucher de 200 de lei de la un restaurant,pe care îl pot folosi integral sau parțial doar acolo.
De asemenea,o colegă mi-a spus că primesc bilet gratis la un spectacol ceva,într-un sat din Republica Moldova toți cei care au luat peste 9, 50 la bacalaureat.
Precizez că sunt din județul Iași.
Poate vă ajută asta.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Ce facilități primesc pentru că am luat bacalaureatul cu 9, 93?"

strângeri de mână (la ușă) ar fi ok?

| Solane a răspuns:

Pai daca tu esti din Iasi, ce legatura ai cu satul ala din Rep. Moldova? Plus ca nu in toata tara este la fel.
Pe de alta parte, ai invatat pentru tine. Nu pentru altii, ca sa te recompenseze.

| Frank51 a răspuns:

Felicitări pentru muncă. Din păcate nu prea există recompense sau facilități pentru că ai luat nota aia. Dar dacă ai văzut că unele companii oferă, s-ar putea să existe încă mai multe. Ideea e că nu oferă legea, ci oferă privații.

Ia partea bună, vei putea alege ce facultate vrei tu și ai locul bugetat asigurat. Primul semestru vei primi bursa de merit.

| gabicoo a răspuns:

Primești garanția că intri la buget și facilitatea de a avea loc garantat la cămin.

Bula
| Bula a răspuns:

Poti intra sigur la facultatile unde inscrierile se fac pe baza notei de bac.