Pai spune-i la parinti ce se intampla sau unui profesor. Daca il lasi sa se tot ia de tine fara sa il spui la parinti sau profesor, va deveni obicei si poate ajunge sa te bata.Asta e sfatul meu!
La violenta se raspunde cu violenta! Daca vei lasa capul jos nu vei relova nimic. Oricum trebuie sa iti asumi si tu niste riscuri la faza asa de ex daca e mai bun ca tine orice obiect poate deveni o arama.vine cu altii nici o problema ai si tu tovarasi.
Este singura metoda prin care poti rezolva eficient si repede.
Bafta.
Pai si eu am patit asa cu unu dar eu l-am batut...singura solutie este sa ii spui profesorului !
Pai si eu am patit asa cu unu dar eu l-am batut...singura solutie este sa ii spui profesorului!
Da-i peste bot
altceva nu ai ce sa faci, daca ii permiti sa isi bata joc de tine va face tottimpu la fel, ardei 2 la ureche si se calmeaza,sau te bate
dar macar daca te bate te v-a respecta mai mult pentru faptul ca ai avut tupeu sa il ataci, si stai linistit bataia doare,dar trece si ea asa ca nu iti fie frica, oricum o sa iei si tu bataie si o sa dai, odata si odata
La violenta se raspunde cu violenta! Daca vei lasa capul jos nu vei relova nimic. Oricum trebuie sa iti asumi si tu niste riscuri la faza asa de ex daca e mai bun ca tine orice obiect poate deveni o arama.vine cu altii nici o problema ai si tu tovarasi.
Este singura metoda prin care poti rezolva eficient si repede.
Bafta.AI DREPTATE BORGIR
Da in el...am avut si eu probleme d-astea.pana a ajuns sa ma injure de mama si mi-a dat un pumn.atat i-a trebuit...in secunda 2 avea mai putin cu vreo 2 dinti in gura.Bafta!