| Battousai a întrebat:

ieri am cazut sala pentru scoala de soferi cu 21 de puncte(mare ghinion am avut...)Intrebarea mea este, dupa 16 zile pot sa merg din nou si sa dau sala fara sa fac programare online(daca ar trebui sa fac programare online, la mine in judet locurile sunt ocupate pana la sfarsitul lui septembrie si as avea mult de asteptat).Va rog sa ma ajutati cei care ati mai trecut prin asta.Va multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai putea sa mergi si fara programare si sa speri ca vei gasi vreun loc liber, dar nu este sigur. Trebuie sa fii la sala inainte de inceperea programului, sa trebuiasca sa astepti pana intra ultima serie programata si sa speri ca nu se prezinta vreun candidat programat.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai picat sala, inseamna ca nu ai invatat legislatia rutiera/regulile de circulatie si asta este grav, pentru ca, daca nu le stii, nu poti sa le aplici in trafic si pui viata oamenilor in pericol.
Deci, nu a fost ghinion, ci te-ai dus nepregatit la examen si de aceea ai picat.

Din pacate, conform legii in vigoare, peste 16 zile abia poti sa-ti faci o noua programare la examen, iar cand iti vine randul, vei vedea tu, in functie de cat de multe programari sunt, cel mai probabil mijlocul lui octombrie, sau noiembrie, daca acum sunt deja programari facute pana la sf de septembrie si se vor face in continuare pentru inca 2 saptamani, pana ai tu sansa sa-ti faci o noua programare.
Dar, ia partea buna a lucrurilor, mai ai timp sa inveti legislatie, reguli si mai mai faci ceva ore de sofat, iar de data asta te vei duce bine pregatit la examen.
Hai, cu rabdare, ca data viitoare va fi cu succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Imi pare rau. dar nu trebuie sa te ingrijorezi, dimpotriva ambitioneaza-te sa-l iei!
Cand esti la examen concentreaza-te pe intrebari, nu te mai gandi la altceva, raspunde la cele la care esti sigura si asta doar dupa ce ai citit de 2-3 ori intrebarea si raspunsul.
Succes!