| Online123 a întrebat:

Vreau sa stiu daca pot primii sau cere un router wireless la abonamentul de internet AKTA prin firbra optica.Adica am deja un router Huawei de la Telekom dsr nu cred ca s ar potrivi. Credeti ca o sa imi dea cel care va veni sa imi instaleze internetul pentru ca am uitat sa intreb.
FUNDA

4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Trebuie sa scrie in contractul pe care l-ai semnat exact ce echipament o sa primesti. Daca scrie ca o sa primesti router o sa iti aduca baiatul care monteaza, daca nu va trebui sa platesti in plus sau sa-ti iei tu unul.
Routerul de la Telekom nu trebuia sa-l dai inapoi cand ai reziliat contractul? Vezi ca daca trebuia si nu ai facut-o ar putea aparea probleme.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sincer, unde stai tu de are AKTA fibra optica?
Am lucrat o buna vreme la ei, si nu-mi aduc aminte in afara de topologia de tip BUS, sa aiba ei fibra optica, si cu atat mai putin sa ofere routere.
P.S: i-ai intrebat de limitarea la internet, dupa cati gb download iti scade viteza la 256 Kbps?laughing Sau de cate ori pe luna pica internetul?laughing

| Online123 explică (pentru anonim_4396):

Auzi. Mie nu mi s-a comunicat chestia asta cu limitarea vitezei. Am vorbit deja cu eia telfon si le am dat datele dar nu am semnat nimic. Trebuir sa vina sa mi l monteze. Pot sa renunt acum cat mai pot?

anonim_4396
| Anonim a răspuns (pentru Online123):

Router, nu se da decat strict daca scrie in contract chestia asta; ca firma nu este ok... iar limitarile de viteza se aplica dupa 15 GB download. Iar in legatura cu anularea contractului, doar daca nu au respectat termenii din contract si nu ti-au oferit acele echipamente care trebuie pentru acel serviciu altfel platesti bani, intreaba sincer la ei.