In orizontala poti ajusta in procente.
In verticala, poti face ferestre, in care sa incluzi afisarea dorita, sa se ruleze pe verticala sau generezi doar coloane, in care textele si restul materialelor se vor afisa pe verticala, pana ce se termina integral.
Multumesc pentru raspuns, dar nu e ce imi trebuie mie. Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie. pacat ca nu am cum sa iti arat la ce ma refer, ar fi mai eficient asa...
Cauta tutoriale html pe net, acolo poti gasi multe exemple si solutii.
Ar fi bine sa inveti bine intai HTML 4.0, iar cand stii deja bine toate elementele cum functioneaza, poti trece la HTML 5 si CSS.
HTML il stiu, adica ce era prin 2010... si de atunci pana ieri nu am mai facut asa ceva, e normal sa mai uit...
Uite: de exemplu am pagina gata cu content si post. Vreau sa pun chestia cu infinite scroll. na, cand ajung in fundul pagini de se incarca in continuare sa imi arate posturile dar ce apare, numai e in pagina. se intercaleaza cu wrapper
Include o alta pagina separata in acel loc, cu continutul dorit.
Atentie, pagina arata diferit be fiecare browser, deci verific-o si pe Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Safari!
Poate ai o problema cu pozitiile (absolute, relative etc). Nu prea am inteles care-i treaba, dar poate te ajuta. Daca nu, cauta in engleza pe Youtube ca trebuie sa fie un tutorial.