| AlexandruPaulescu a întrebat:

Salutare lume! happy
Am prea mult timp liber si am decis sa ma joc un pic in HTML. happy Sa imi aduc aminte cum despre vremurile bune. Doar ca... nu reusesc sa fac sa mi se adapteze pagina cu posturile mele. Adica: daca, de exemplu, scriu 4 posturi, mi se intercaleaza toate,cum ar fi footer-ul ori imi zboara mai in sus, ori pagina cu continutul mi se lungesc sub footer, ori continutul trece de peste pagina. Problema e ca nu se adapteaza toate deodata si sa fie aranjate automat. nu stiu daca m-m exprimat cum trebuie, in asa fel in cat sa intelegeti... in style.css am incercat sa le dau auto, tot aia e. apoi am incercat sa le pun in procente, cu speranta ca ppoate poate.dar fara succes. Ma puteti ajuta cumva? multumesc foarte mult!

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In orizontala poti ajusta in procente.
In verticala, poti face ferestre, in care sa incluzi afisarea dorita, sa se ruleze pe verticala sau generezi doar coloane, in care textele si restul materialelor se vor afisa pe verticala, pana ce se termina integral.

| AlexandruPaulescu explică (pentru Bula):

Multumesc pentru raspuns, dar nu e ce imi trebuie mie. Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie. pacat ca nu am cum sa iti arat la ce ma refer, ar fi mai eficient asa...

Bula
| Bula a răspuns (pentru AlexandruPaulescu):

Cauta tutoriale html pe net, acolo poti gasi multe exemple si solutii.
Ar fi bine sa inveti bine intai HTML 4.0, iar cand stii deja bine toate elementele cum functioneaza, poti trece la HTML 5 si CSS.

HTML il stiu, adica ce era prin 2010... si de atunci pana ieri nu am mai facut asa ceva, e normal sa mai uit...

Uite: de exemplu am pagina gata cu content si post. Vreau sa pun chestia cu infinite scroll. na, cand ajung in fundul pagini de se incarca in continuare sa imi arate posturile dar ce apare, numai e in pagina. se intercaleaza cu wrapper

| Sn4k3 a răspuns:

Poate ai o problema cu pozitiile (absolute, relative etc). Nu prea am inteles care-i treaba, dar poate te ajuta. Daca nu, cauta in engleza pe Youtube ca trebuie sa fie un tutorial.

Bula
| Bula a răspuns (pentru AlexandruPaulescu):

Include o alta pagina separata in acel loc, cu continutul dorit.
Atentie, pagina arata diferit be fiecare browser, deci verific-o si pe Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Safari!