| Lollypop a întrebat:

Si-a cumparat cineva ghiozdan sau geanta cu Michael Jackson? Eu da. Un ghiozdan.Si urmeaza sa il iau maine...:-s.Sunt sigura ca colegii vor avea ceva de comentat, dar ma gandesc ca sunt gusturile mele...Cum pot face sa ii ignor? Ati patit ceva de genul asta? Si stiu ca e o intrebare cam >stupida:". Funda pentru cel mai detaliat raspunshappy.

Răspuns Câştigător
| Helvete a răspuns:

Am patit zeci de faze din astea. Legate de imbracaminte, de muzica pe care o ascult, etc. Nu are rost sa povestesc chestiile astea, ca e inutil. Ideea e sa ii ignori. E cel mai simplu. Nu incerca sa le dai vreo replica sau ceva, fiindca vor contina si mai mult. Si BTW, chiar nu inteleg ce ar fi de comentat la Michael Jacksonthinking In fine, ma astept la orice. Poarta ce vrei si ce iti place fara sa tii cont de parerea lor. Asta e cel mai importantwinking.

8 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Nu e o intrebare stupida.
Acum asa sunt cei din zilele noastra, nu mai poti sa faci ceva sau sa iti traiesti viata linistita ca incep sa rada sau sa-si bata joc.
Nu prea ma pricepi la sfaturi de astea, dar incearca sa te gandesti ca ei n-au avut norocul sa fie smeriti si pentru ca nu stiu cum sa-si umple viata, ii fac de ras pe ceilalti.
Chiar daca nu sunt mare fana MJ, el a fost un mare om si daca tie ti-a placut ghiozdanul, ei n-au ce sa comenteze, doar tu il porti.
Succes maine!

| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Intr-o zi m-am dus cu palarie MJ si o geanca si toti faceau misto de mine, faceau gesturi obscene si il vorbeam de rau pe Michael [imi venea sa le dau cu ceva in cap]
Eu am 2 genti si un rucsac.
Te sfatuiesc sa nu iti iei ghiozdan cu MJ. ia-ti cu altceva. eu am cu stelute mai bine ia-ti altceva eu am caiete mici si creioane cu el.
Te sfatuiesc ca si eu am patit-o

| chocolatemuffin a răspuns:

Oioioi! de de zeci de orilaughinganul trecut mi-am luat cizme ugg si toti cu exceptia a cativa colegi, ziceau ca-s lopeti X-(. pur si simplu ii ignoram si nu mai aveau ce sa zicabig grinsau mai stiu eu ce, de exemplu pentru ca imi fac unghii negre unii zic ca-s emo, dar nus.hahahtongue(nu mi le fac negre la scoala). sau muzica pe care o ascult:in general acult rock, pop-rock.big grinsau tot felul, dar asculta-ma tu te imbraci cu ce iti place tie, nu altora! intodeauna cuiva nu o sa-i placa, chiar daca nu-ti spune deci, stai linistita si ignora-ibig grin

| DianaC a răspuns:

Iti zic asta si nu pentru funda! Eu am un ghiozdan si penar, creioane caiete! Detoate! Asa il simt pe Michael aproape de mine. Mie mi se intampla aproape in fiecare zi.Am in clasa doua dive de le-asi trage una in moaca... Lor le place Justin Bieber si toata ziua's bat joc de el. Da le mai zic si eu vreo doua trei' cand ma ennerveaza si mai tac di gura.Nu te lua dupa oameni ca ele.Nu au ce sa zica despre Michael pentru ca Michael nu avea nici un defect laughing. Astea nu stiu ce sa mai zica si acum se iau de parul lui... Ianinte de vacanta se luau de sosete laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit tot asa. colegilor mei nu le place Mj rolling eyes. dar asta nu ma va impiedica sa am cem doresc cu idolul meu. este problema mea si nu a lor rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca e cam tarziu pentru un raspuns, a trecut o luna de cand ai postat intrebarea.In fine... vroiam doar sa iti zic ca lumea e rea si cei care nu sunt fani MJ sau pur si simplu nu sunt fani, indiferent de muzician sau chiar actor nu o sa inteleaga niciodata de ce facem noi ceea ce facem.Eu zic sa mergi mai departe si daca ai posibilitatea i-ati cat mai multe chestii cu el si cu oricine altcineva pe care il admiri, daca tu asa te simti bine nu ar trebui sa te intereseze de parerea altora. Ia exemplu de la MJ : multa lume l-a vorbit de rau dar a mers mai departe si nu s-a oprit din cauza asta happyhappyhappy si o rugaminte:imi zici si mie de unde ti-ai luat? ca si eu vreau big grinte pup si ai grija de tine. happy Cu mult drag, Daria!

| law a răspuns:

De unde ti-ai luaaaaaaaat?

| law a răspuns:

Mi-am luat si eu happy Multumesc :*