anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Site-urile cu continut flash, cum ar fi Youtube sau 220.ro imi folosesc 100% din procesor si se misca sacadat. Exista vreo rezolvare?

1 răspuns:
| deepinlovewithyou a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu.
Incearca sa dezinstalezi si instalezi din nou Flash Player-ul.Am sa-ti spun eu cateva modalitati pe care le-am folosit.
1.Pentru Youtube exista o modalitate de a functiona mai usor videoclipurile. Dai click stanga pe video-> setari -> debifezi casuta cu " Activare accelerare hardware "
2. Reinstaleaza-ti windows-ul.
3. Posibil ca partitura C sa fie plina. Incearca sa mai stergi cateva programe din C, astfel incat sa mai golesti PC-ul.
4. Fa o scanare a PC-ului cu ajutorul antivirusului si vezi ce virusi ai si incearca sa scapi de ei.
5. Poate ca nu ai facut update la placa video. Daca ai placa video nVidia, intra pe site-ul http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk, scrie toate datele placii tale si site-ul iti va cauta un driver pentru update-ul de la placa video.
6. Schimba browser-ul. Este posibil ca versiunea browser-ului tau sa fie mai slaba, asa poate vei depista problema.
7. Vorbeste cu cei de la internetul pe care-l folosesti. Poate reteaua ta net e prea slaba, sau prea incarcata.

Bafta!