| zcRyseN a întrebat:

Trebuie BAC pentru livrator glovo/foodpanda/takeaway?

Răspuns Câştigător
| Crackman a răspuns:

Nu

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.Să știi să mergi cu trotineta sau cu bicicleta.

| Werrich a răspuns:

Da, si doctorat in Fizica Atomica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmareste pe Cristian Dascalu pe Youtube si asa aflii ce meserie iti schimba in bine viata. Daca ai cap, intr-un an sau doi investiti in a invata programare, te faci om, nu sluga la munca de jos. Acum depinde ce vrei si tu, daca ai ambitie si cap! Succes!

Vezi aici
https://www.youtube.com/......tps?/watch

https://www.youtube.com/......tps?/watch

Apropo, aia de la Wellcode dau o parte din bani inapoi pentru cursurile de invatat programare, in functie de performante.
https://wellcode.ro/wellcode-curs-gratuit-de-programare/

| Celestina003 a răspuns:

Dezavantajele ar fi ca e o munca care ceilalti nu o apreciaza si zic chestii de genu''pentru asta nu ai nevoie de bac'. Cat despre salariu, in Iasi stiu ca se ia 1100-1200 lei. Asta e ceea ce stiuAvantajul e că conduci, nu depui munca fizica ca la santiere, poti primi si bonuri de masa. Sper ca te-am ajutat! Fă ceea ce iti place.

| zcRyseN explică (pentru Celestina003):

Nu ma intereseaza dezavantajele vreau doar sa stiu daca e sa ma las de scoala o optiune ar fi delivery, cat despre asta cu 1100-1200 nu e valabila depinde cate ore muncesti pe zi si cate zile sunt mai multe si cat iei tips poti sa scoti si 30 de milioane pe luna din delivery cu tot cu taxe

| Celestina003 a răspuns (pentru zcRyseN):

De ce sa te lași de școală?! De ce? nu dai importantă?

| Cosmin86 a răspuns (pentru zcRyseN):

Sa te lasi de scoala? Vrei sa ajungi (daca nu esti deja) un ratat SARANTOC?

| zcRyseN explică (pentru Cosmin86):

Sarantoc esti tu din prima daca tu crezi ca scoala te face bogat sau te impiedica sa inveti un domeniu care-ti place o activitate si sa prosperi in ea, scoala care e facuta de masoni si te manipuleaza sa fii angajatul lor

| zcRyseN explică (pentru Celestina003):

Nu depinde de mine eu vreau sa o termin dar daca e sa fiu exmatriculat sau sa mi se scada nota la purtare nu mai continui

| Cosmin86 a răspuns (pentru zcRyseN):

Si ce te face "bogat", sa fii un AMARAT de livrator de mancare? laughing))

Si eu n-am cum sa fiu sarantoc, lucrez in IT, de peste 12 ani, eu las bacsic celor de la glovo care imi aduc mancarea si se uita umili la mine sa le las ceva laughing)

| zcRyseN explică (pentru Cosmin86):

Aa tu esti baiatu ala care ai facut facultate de it 4 5 ani ti ai făcut capu varza cu fizica si matematica care nu au nicio treaba cu programarea cand puteai foarte simplu intr-un an sa inveti toata materia invechita de la facultate C++ atât stiu romanasii nostri din facultati C++, eu nu am spus ca ma face bogat delivery ul e doar temporar pana iau o decizie mai buna, dar tu ai spus o asa ratat sarantoc de parca tu depinzi 100% de școală ce devii si cum iti faci banii, poti foarte bine fără diplome sa fii un freelancer bun

| Cosmin86 a răspuns (pentru zcRyseN):

Am avut fizica si matematica doar in primul an, atat (1 an din 4) si nu si-a facut nimeni "capu varza", ca nu am luat note mari la alea, m-a interesat doar sa trec.
Si nu e suficient doar C++ (sau doar un limbaj), trebuie sa stii si sisteme de operare (linux in special) + chestii specifice sistemelor de operare (procese, thread-uri, gestionarea memoriei, cache, etc.).
Si chestii de internet (tcp/udp, protocoale de comunicare, socketi, etc.)

"poti foarte bine fără diplome sa fii un freelancer bun" -> da, poti, doar ca o sa platesti impozit... stii ca ai deducere de impozit daca ai facultate, nu?

Ah...si daca vrei la o firma ca lumea, Google, Facebook, Adobe, Microsoft... nu prea se uita nimeni la tine fara facultate.

| Celestina003 a răspuns (pentru zcRyseN):

ScRyseN,pari a fi un băiat inteligent, nu mai da atenție oricui!