| GnnAndra a întrebat:

Va rog spuneti'mi sh mie un orar de clasa a 10 profilul mate-info big grin

9 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Eu am asa: 1 ora tic, o ora info, o ora optional html, 4 ore mate, 3 fizica, 2 chimie, 2 biologie, 2 franceza, 2 engleza, 2 sport, 1 antreprenoriala, 1 ora desen la 2 saptamana, o ora muzica la 2 saptamana, 1 antreprenoriala, 1 religie, 1 istorie, 1 geografie, 1 psihologie, 3 romana. Sper ca nu am uitat nimic. Asta e un orar de la mate info simplu, nu intensiv.

| xibalba a răspuns:

In fiecare zi am diverse ore. Dar asta depinde mult de liceul la care esti si de noroc. Intr`un an poti avea orar lejer, in alt an unul mai incarcat. Depinde de fiecare liceu in parte si de fiecare clasa.

| alecs871 a răspuns:

@dany din cate ai scris tu 7+7+4+2+2+2+2+2=28 de ore pe saptamana si doar 8 materii ai uitat si de cele 5-6 materii de cate o ora, asta ar insemna vreo 35-36 de ore pe saptamana la liceu. Eu stiam ca e dat de la minister maxim 30 de ore pe saptamana sau ceva de genu.
GnN.AnY stai calm, o sa ai maxim 6 ore (asta daca ai si facultativ o ora) 4 de info 3 de fizica si in rest numai cate doua. O sa ai in jur de 30 de ore, 1 data sau de 2 ori pe saptamana 7 ore pe zi si cel putin odata 5 ore pe zi. Nu e panica, mai greu o sa fie evident in zilele de 7 ore pe zi happy

| alexutzu00791 a răspuns:

Eu sunt a 12 a si am 29 de ore:-s

| oky a răspuns:

In clasa 10 ai urmatoarele ore : 4 mate, 2 info, 1 TIC, 4 romana, 2 fizica, 2 chimie, 2 engleza, 2 franceza, 1 istore, 1 geografie, 1 psihologie, 1 Ed.Antreprenoriala, 1 Religie, 2 Sport, 1 Muzica la 2 saptamani si 1 Desen la 2 saptamani si eu sunt la mate info

| GnnAndra explică:

Ma refer in fiecare zi. ce ore aveti? kiss

| dany4 a răspuns:

7 ore de mate 7 de info 4 de romana 2 fizica si in rest obisnuite 2 franceza 2 engleza chimie 2 sport 2

| dany4 a răspuns:

Pai asa era anul trecut, stiu ca am avut prieteni la mate-info

| ady20hbk a răspuns:

In clasa 10 ai urmatoarele ore : 4 mate, 2 info, 1 TIC, 4 romana, 2 fizica, 2 chimie, 2 engleza, 2 franceza, 1 istore, 1 geografie, 1 psihologie, 1 Ed.Antreprenoriala, 1 Religie, 1 Sport, 1 Muzica, 1 Desen ...si eu sunt la profil mate-info

My blog : http://wolverine92.wordpress.com/