| Sophia75 a întrebat:

Vreau sa comand ceva, de la cineva necunoscut, dar nu am incredere sa dau adresa mea de domiciliu. Cum pot sa primesc un colet la oficiul postal, doar cu numele si alte date de identificare (telefon etc), dar sa nu las expeditorului adresa mea de acasa? E vreo posibilitate? Merci.

4 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Eu comand destul de des cu livrare la sediul Fan Curier dau doar numele, nr de tel si localitatea unde vreau sa il ridic. Este mai comod ca nu trebuie sa astept curierul, cand am chef in 3 zile ma duc si il ridic.

| eliancodrut a răspuns:

Post restant, la posta, la firmele de curierat.
Unele firme de curierat au in diferite localitati boxe (casute postale) de unde, pe baza unei parole, poti sa ridici expeditia. Ii ceri sa iti trimita acolo, deoarece nu prea esti in localitate.

| gllopel a răspuns:

Numai prostii ti s-au spus mai sus.
Cand faci comanda, la adresa spui: POST RESTANT. Daca stai intr-un sat, mentionezi Post restant, sat X, comuna Y, etc. Numaidecat cu numele tau.
Daca stai in oras, mentionezi Post restant oficiul nr. Cel de care apartii sau care iti este mai convenabil. Tot cu numele tau.
Pentru ca atunci cand te vei prezenta sa-l ridici, dai CI si ei verifica dupa nume.

| GigiMarga85 a răspuns:

Nu poți ridica coletul dacă nu corespunde datele tale personale pe colet. Acuma depinde și ce comanzi, și să fie cu verificare colet să fi sigur/ă că nu ei țeapă. Fără o adresă corectă nu îți poate pune nimeni colet că nu are unde să îl trimită