Care imi zice si mie un server de metin gen metin2 global pvm
Cine stie ceva jocuri pt pc gen the hunter primal,care sa fie multylapier, funda celor mai multe jocuri!
Buna TPU....Am descarcat Infernal si imi da o eroare cand intru in el:DirectX error.Please install DirectX runtime and the latest video driver. va rog sa ma ajutati dau FUNDA!
vreau niste jocuri foarte bune! dau FUNDA!
stiti .....niste jocuri gen imvu (dar nu second life lady popular si imvu) funda si un pupic pentru...cel mai bun raspuns:*
Care jucati Metin2(Ro, sau altele ) sau alte jocuri online(Dota2, LOL, TERA, SKILL, SMITE), are Skype si poate vorbii, add me pe skype bogdan.ap1 sau lasati- mi Skype- ul vostru PS: Caut in special...? (mai mult)
De curand mi-am cumparat CS:GO si cand intru in el mi se face ecarnul negru si cand apas orice tasta se inchide. Va rog ajutati-ma!
Salut am si eu o carcasa Zalman zm- t3, am in ea tot si placa video, placa video e aproape de sursa, problema e ca am pe placa video 45 C temperatura sau mai mult si cand intru in jocuri si procesorul...? (mai mult)
Imi puteti da un cont de lady popular versiunea veche? Va rog frumos. Dau fundita.
Ce cheat bun stiti pt jocuri?
am la calculator doua placute de ram ddr2 una de 1gb si alta tot de 1gb si vreau sa aflu ce frecventa au pentru ca vreau sa fac upgrade sa scot una si sa pun una mai mare.
As avea cerinta sa imi dati si mie un server de Metin 2 PvP classic sau PvM- PvP (Inafara de Hammer Steel etc. ) Fara MOD sau 6/7 funda (Doar sa imi spuneti cum ):)) Multumesc anticipat! ...? (mai mult)
am o problema cu Fifa 14 original.Am un laptop Toshiba cu i3 si placa radeon de 1 GB.Am de multi ani Fifa- ul si a mers perfect pana intr- un moment cand a inceput sa mearga in reluare de atunci...? (mai mult)
Sallut TPU! Mi- am luat just cause 2 si cand dou sa il deschid imi apare: Fatal DirectX Error! Code: 2 Result: 0x0: S_OK The game will not exit.Try starting the game with /failsafe if the problem...? (mai mult)
The forest merge co-op prin Hamachi, fara steam?
Hello, TPU. Se mai gasesc jocuri similare cu stardoll.com si imvu.com? Dau funda si merci anticipat :*
deci ma jucam lol si dintr- o data s- a intamplat ca in video https://www.youtube.com/watch?v=8Z9ZRG6190k doar ca eu am HP pavilion dv6500, si din cate am citit pe net e de la driverele de ...? (mai mult)
Imi putet-i da niste coduri paysafe folosite?
Buna TPU am si eu o problema cu jocul gta san andreas, deschis folderu unde e jocu apoi dau dublu click pe joc si imi apara la sageata de la mouse ca se incarca 2 secunde si apoi pot sa stau si o ora ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum se lasa un link? Poate vi se pare ciudat ca nu stiu, dar intr-o perioada n-am avut nevoie de ele...
De unde as putea face rost de command and conquer generals. (download sau sa cumpar CD-ul). VReau jocul vechi.
De Ceva timp nu vrea sa imi mai functioneze aplicatia Steam pe PC, am jucat foarte mult timp pe aceasta si a rulat fara probleme! Am Incercat tot felul de chestii: Reinstal, Curatare Pc, ...? (mai mult)
Are cineva conturi de Lady Popular Arena Modei de care nu mai are nevoie aceea persoana? P.S Nu vreau conturi de level mic! Macar leval 20. S a nu imi dati falsuri! Dau FUNDA cel caruia/ceea...? (mai mult)
Cum se face plata unui joc descarcat de pe steam?
Hello. Am nevoie de ajutor urgent. este vorba despre un joc numit sa- mp. Atunci cand vreau sa deschid samp- ul (dublu click pe iconita ), acesta se conecteaza la un server, fara sa mai apara acel meniu...? (mai mult)
are cineva un cont de metin 2 ro pe albastru server orion? Daca nu mai jucati da ti mi l mie in mesaj [privat Multumesc anticipat!
.. am o problema cand joc metin2..la un interval de cateava secunde imi apare mereu "Display Driver Stopped responding and has recovered" mentionez ca pe orice server imi face la fel.
Salut, stie careva un fps shooter in browser? Pentru ca nu mai am chef sa descarc jocuri. Funda
Imi dati si mie un cont de imvu? Va rog ❤️ps dau fundita❤️❤️sa nu fie noob❤️va pup
Este compatibil GTA V si FIFA 15 pe playstation 3 super slim 12gb? imi puteti da un raspuns urgent?
De fiecare data cand joc un joc timp de 1 minut se inchide laptopul. AJUTOR! Funda
Cum pot creste bugetele echipelor in fifa 2014?
Ce parere aveti daca imi cumpar ets 2 de pe eMAG? Mai exact euro truck simulator 2 gold(ala la 83 ron). Codul mi-l da pe cd sau trebuie sa-l descarc de undeva? DAU FUNDA!
M-am apucat de LOL si nu inteleg termeni urmatori: -Mid -Support -Bot -Range? Ce-l mai bun raspuns funda!
cum as putea sa rezolv aceasta problema. Am instalat Gta vice city si cand intru imi spune ca nu am memorie grafica suficienta(am laptop mai vechi). Cum as putea sa rezolv problema.
Salut, de curand mi- am cumparat Grand theft auto V de pe steam. Ok, am bagat totul la normal si resolutia la maxim, problema este ca daca stau pe loc sau alerg sau ma bat cu cineva sau trag cu arma...? (mai mult)
Cine vrea sa facem schimb de cont de darkorbit? Am lvl 18, 27 puncte de cercetare. 5 flax 3 iris 1 apis 1 havoc, 28 lf 3, si celelalte Funda!
Cine are conturi de darkorbit care nu are nevoie de ele? Funda pentru conturi.
Am descarcat nosferatu am salvat cativa oameni dar am ajuns sus pe acoperis si mam batut cu vampirul .....acum n- am nici o cheie si nu pot esii ca toate usile is incuiate si scrie "you need the desmod...? (mai mult)
Pentru cei care joaca Lady Popular Fashion Arena: imi puteti da si mie un cont cu nivel mai mare de 27 sau minim 26. Daca aveti posibilitatea sa imi dati conutul, userul si parola in privat!...? (mai mult)
Intrati pe cs.pgz.ro el se mai numeste Braila.Pgz.ro dar va conectati pe primul. Sall
ziceti si mie niste jocuri simulatoare
Va rog sa imi dati numele puffelilor din club penguin.
Salutare TPU am o mica problema de un timp (aproximativ o saptamana) de fiecare data cand intru pe un joc ma joc 10 minute apoi mi se stinge calculatorul de exemplu intru pe CS:GO ma joc 10 min si mi...? (mai mult)
Cine imi da un cont ca sa ma joc Need For Speed Undercover online?
De ce nu îmi merge Need For Speed Carbon- ul, îmi apare eroarea asta : http://prntscr.com/7u21zu Ce trebuie să fac? Daţi- mi un NFSC care ar merge. ...? (mai mult)
am si eu GTA San Andreas pe PC si as dori sa ma ajutati si pe mine cu SA:MP- ul ca imi zice de o eroare cum ca nu as fi bagat un disc..Va rog cine se pricepe sa ma contacteze pe...? (mai mult)
Pe Minecraft unde pot gasi case facute de Villageri, sau diferite case. Si cat de des se gasesc? Va rog raspundeti, dau enșpe mii de fubte pentru un raspuns folositor.
am nevoie de o parere pentru un site de jocuri pc, care dintre aceste nume va place mai mult : getpc; lastpc; pc13; Daca aveti idei mai bune sunt binevenite. Ofer funda!
Cand vreau sa imi instalez un joc de pe Magazin Play spune:"E necesara autentificarea.Trebuie sa va conectati la contul Google."Cum sa fac asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat