Imi puteti da un joc care se vede first person, gen euro truck simultor 2 dar sa fiu in masina nu in camion si sa am camera cu vedere la volan (ca in viata reala), un joc in care sa ma plimb cu masina...? (mai mult)
Era acum ceva timp un joc cu un postas care trebuia sa duca scrisorile la o cuite postala si pe drum avea tot felul de obstacole: pede de ulei. caine etc. Jocul era 2D (daca ajuta cumva acest detaliu)....? (mai mult)
De ce nu imi merge minecraft- ul acuma mi- am instalat windows 7 ultimate : )) - - - - Minecraft Crash Report - - - // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic. Time: 05.07. 2015 22:58 Description:...? (mai mult)
Ce jocuri gen IMVU stiti?
Am deschis recent un srv de cs mod furien si vreau sa va intreb cum pot sa il populez? Sunt dispus sa donez 11 euro. Unde ii pot baga sa fac reclama sa intre playeri?
In ce an a fost lansat xbox 360 500gb? E xbox-ul original sau e cel lansat in 2013?
Vreau Sa Cumpar Minecraft Dar Nu Stiu Ce Nume Sa-mi Pun Puteti Sa-mi Dati Voi o Sugestie.
Ce jocuri imi merg pe PC-ul asta Placa video~Nvidia nForce 750a SLI Procesor~AMD Athlon 64 X2 Dual Core processor 5000+ 2.60 GHz Ram~4GB VRam:384MB 20 GB Spatiu Liber
Vreau sa-mi ziceti niste MMORPG-uri gen metin, lineage II dar cu grafici mai avansate va rog? Dau funda
Era un joc mai vechi pentru pc cu batai / lupte si tu erai un punker cu parul rosu si trebuia sa te bati cu diverse personaje. Stie cineva cum se numeste jocul?
Stiti un metin cu 6/7 sa fie mai pvp lv max 250? in afara de steel, hotstyle. FUNDA
Imi spuneti si mie niste jocuri pentru fete? Sa nu fie online. Multumesc! Mai tin sa precizez ca o sa vreau sa ruleze pe un laptop care abia ruleaza gta vice city. (Ram 2gb, placa video stiu ca- i 1GB...? (mai mult)
Vreu jocuri pentru PC-l meu: Procesor:Intel Core 2 Duo 2.13 GHz Placa Video (integrata): Intel GMA 3000 RAM:2 GB DDR 2 Windows 7 64 bit
Spuneti-mi niste jocuri multiplayer survival/shotter *fara minecraft, cs, combat arms* care pot rula fara probleme pe un pc cu 3gb ram si procesor Intel duo core 2, 20 Ghz.
Salutare cum credeti ca o sa imi mearga Borderlands(1) pe pc'ul meu(cate fps pe low si cu o rezolutie buna) Cerintele OS: Windows XP/Vista Processor: 2.4 Ghz or equivalent processor with SSE2 ...? (mai mult)
Caut o partenera de 16-17 ani cu care sa joc League of Legends :D Careva? Sunte bronze 2 dar joc la nivel de silver.
Ce metin pot să mai joc şi eu,am jucat o grămadă si nu prea mai am ce sa fac pe ele, caut un PvP clasic sau un pvm lvl max 105 Dau funda
Ce inseamna eroarea BEX64/BEX. Primesc aceasta eroare la Fifa 15. Mentionez ca inainte sa schimb hdd-ul mergea foarte bine.
In legătura cu minecraft-ul pe ce buton sa apăs pe tastatura ca sa pot seta ziua,noapte,gamemodurile:1, 0 etc?
Vreau si eu sa stiu jocuri pentru fete si baieti care nu trebuie sa fie descarcate. Multumesc.
Hey guys... Am și eu o întrebare : am văzut pe Stardoll la mai mulți useri coafuri foarte tari la preț de 2 starcoins. Am apăsat să văd de la cine e cumpărată și am intrat la acea persoană,...? (mai mult)
Sal all ziceti-mi si mie un cs fara steam.
Pot face trade pe steam cu iteme din cs go daca am level 0 la steam?
Ce jocuri cu masini stiti in afara de nfs?
Am Schimbat hzu LA. Monitor Fără şă Vreau Iar acum Numai MERGE Fiindcă Am fortat hzu Cum Îl Fac Sa vad ecranu?, DAU funda!
Buna TPU as vrea sa stiu care este treaba cu Amazon Wish List.As vrea sa creez una pentru canalul meu de Twitch, buna intrebarile ar fi urmatoarele: Cum functioneaza? Cand stiu ca cineva a cumparat ...? (mai mult)
Imi puteti da niste jocuri ceva de genul hitman? Adica sa am misiuni sniper(numai sniper ). Daca puteti sa imi lasati si un link de download! As dori ca jocul sa fi fost incercat de voi.
Am net clicknet (romtelecom) si am ping extrem de mare pe jocuri (mai exact 300+ ) mai ales pe LoL. Poate fi o problema de la calculator? (Tinand cont ca altii cu acelasi net nu au...? (mai mult)
Am cumparat un FIFA 14 de la un prieten si mi- a spus ca e inregistrat in Origin.L- am intrebat daca pot sa joc fara Origin si a spus ca nu pot.As vrea niste sfaturi. Il pot juca fara Origin...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu ce unitate petru PC imi pot lua cu 1000 ron. Daca puteti sa imi dati un link ar fi minunat.
:) Dacă îmi descarc The Forest de pe Steam, va merge pe Windows 8? Aș vrea să știu pentru a nu da banii fără rost. Scrie că e recomandat să ai windows 7. Și e Early Access Game. Deci...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca stiti vreun joc in care as putea sa vorbesc la microfon.Sa fie un joc gen "World of Tanks".Si sa pot forma echipe.Nu este neaparat sa formez echipe. Vreau jocuri pentru...? (mai mult)
am un iphone 4s si am vazut multi care au cydia si imi trebuie si mie dar nu am de unde pot sa iau!
Buna tupu am un server de cs Bya.mycs.ro hostul e platit pana in octombrie are vip free cum las putea popula? Ma poate ajuta cineva sal populez dau ftp lasati id contact raul.stelistul_baiamare id meu...? (mai mult)
Minecraft server, caut un server de minecraft de preferat sa mearga macar versiunea 1.8 si sa fie si skyblock pe el si daca skyblock- ul are : 1. Generator de minereuri (cand farmezi la generatorul de...? (mai mult)
Ce jocuri bune as putea sa joc pe urmatorul calculator? Am un procesor amd sempron le- 1100 1, 90 ghz, o placa video Radeon X1550 series si 1 gb ram. Am jucat multe jocuri gen gta, cs, fifa, pes, ...? (mai mult)
Joc Minecraft si am vrut sa intru pe serverul Hypixel, iar acolo scria "Nu a reusit sa se autentifice:Serverele de autentificare sunt inchise momentan pentru intretinere." Ce inseamna asta? ...? (mai mult)
Hei! Puteti va rog frumos sa imi spuneti o parola Care FUNCTIONEAZA pentru minecraft multiplayer? Ofer funda pentru cea sau cele care merg!
am jucat in trecut un joc (acum 1 an sau 2 ) in joc puteai sa fii un rege bun sau rau, stiai sfarsitul, ca regatul o sa fie invadat... si trebuia sa strangi gold pentru lupta finala., .....stie...? (mai mult)
Salut imi merge sa incerc assasin creed 3 pe pc meu? : Dual core 2.4 X2 / 6 gb ram/ placa video Intel hd 1, 7 gb? PS : imi merge fifa 13 la high!
Salut. Am si eu o comunitate si caut firma de hosting care sponsorioseaza comunitatii. Comunitatea mea e infintata de mine si de un prieten. E destul de vecheme comunitatea, are 1 an cu urcari si ...? (mai mult)
Cine stie alte software-uri asemanatoare cu Fspy interceptor de preferat mai ieftine? (sa nu sara de 350 euro) DAU FUNDA!
Vreau se fac un joc browser gen top eleven. Dati-mi niste site-uri unde l-as putea crea.
Salut,in Euro Truck Simulator 2 poti cumpara autovehicule sa le conduci in timpu liber?
Hey am o problema cu jocul Max Payne 1 pe PC.Il instalez,totul merge bine, dar cand vreau sa intru sa il joc ori imi da eroare ori se inchide singur.Stie cineva cum as putea sa rezolv problema?
imi poate da si mie cineva un link de unde pot vedea (pe youtube) cum se instaleaza GTA 5 complet / 100% functionabil... fara plata...dau Funda!
Vreau sa imi cumpar CS GO de pe steam cu 10, 99 euro cu paysafecard. Trebuie sa cumpar un paysafe de 50 de lei sau 75 de lei? Mersi.
Salut,care este versiune multiplayer minecraft?
Salut stie cineva cum pot sa fac sa adaug persoane la prieteni pe steam? Imi da o eroare : Your acount does not meet the requirements to use this fature
Hei guys. Am o problema. Am 15 ani si am IPhone 5C. Am scris vârsta mea reala in iPhone si nu pot instala jocuri ca trebuie sa fac un ID- Apple dar asta i- l poți face după 18 ani am câteva jocuri ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.