Dati- mi si mie niste jocuri offline(sa nu necesite internet, deci nu multiplayer ), ceva de aventura sau strategy ( fara fifa, gta, nfs) . Sa mearga la 1 GB ram ( procesorul si placa video nu e o...? (mai mult)
Buna TPU :). Ce trebuie sa scriu la plata cu cardul VISA pe Steam la rubricile Adresa facturare si Adresa facturare cont? Dau funda, multumesc mult :D.
Ziceti-mi va rog un joc de strategie destul de greu.
Cine stie un site cu servere de metin franceze,spaniole, engleze dar in orice caz sa NU fie romanesti? DAu funda primului raspuns bun.
Buna TPU :). Ce trebuie sa scriu la plata cu cardul VISA pe Steam la rubricile Adresa facturare si Adresa facturare cont? Dau funda, multumesc :).
o intrebare. Voiam sabmi.l iau pe Graves Petrecere la piscina( league of legends) dar nu mai e redus. Stie cineva cand se va mai reduce?
De ceva vreme ma chinui sa imi creez un cont pentru jocul Need for Speed World. Problema este caa... nu gasesc nicaieri unde sa dau "registre" sa imi fac un cont. Daca aveti voi un cont pe ...? (mai mult)
Caut o persoana care poate sa-mi dea Host de SA:MP gratuit. Toate donatiile vor veni la el, va avea Owner pe sv, sv va fi RPG, cu popularea ma descurc eu si cu forum! Sper sa ma ajutati!
Cum pot downloada si instala un joc in local disk D: in loc de local disk C:? Ps: chiar nu pot sa-l downloadez in local disk C:
Cum rezolv eroarea de la minecraft? ,, Failed to login:Invalid session (Try restarting your game) Am restartat jocul dar tot asta imi da PLS raspunsuri Dau funda
Salut imi spuneti si mie plz de unde iau un antivirus bun si gratis?
Buna TPU cum pot sa imi schimb skin-ul in Minecraft?(PS:Fara sa cumpar jocul si fara cont)Dau funda la cine imi spune!
Am si eu o intrebare: este sigura plata cu cardul VISA la un joc de pe Steam? Multumesc :).
Exista o alta modalitate de a cumpara gems pe Clash of Clans in afara de cea cu cardul? Cu PaySafeCard sau Sms nu se poate?
Vreau să îmi deschid un server de Metin2/Minecraft/CS 1.6 sau alte jocuri având la dispoziţie 200 de lei. Doresc să vă aud părerea în legătură cu care credeţi voi că este cea mai...? (mai mult)
Salut T.P.U.Tocmai ce mi-am reinstalat windows-ul, aveam o problema cu hardul e pe duca.Si acolo scria viata hardul-ui este redusa cu 98% asta inseamna ca m-ai rezista cateva luni?
MI-am instalat steam si cand vreau sa il deschid imi da crash la PC (acest lucru nu se intampla mereu insa este enervant). Am mai avut steam si niciodata nu am patit asa. Ma puteti ajuta?
miam bagat assassins creed 1 pe pc si imi merge binisor dar cand e sa sar sa fac un kill mi se blocheaza 3- 4 secunde! Ce sa fac? Am urmatoarele configuratii: Ram: 1gb Placa video: ati radeon...? (mai mult)
Tocmai am instalat driverele AMD, dar nu reusesc sa fac sa mearga Catalyst Control Center. Am reusit sa- l deschid, dar cand dau click oriunde, se inchide automat. Am mai incercat pana acum sa- l ...? (mai mult)
Sall TPU, vreau un server de minecraft sa imi fac, dar nu pot fiind ca am roter wirles.Ma poate ajuta cineva? Sau e dispus cineva sa dea 5 e pentru al hosta, cu 50 sloturi! il fac admin.Multumesc anticipat...? (mai mult)
Vreau si eu sa cumpar un volan Logitech g27 pana in 700 lei. ma puteti ajuta? PS:vreau sa-l cumpar in luna august.
Mă jos minecraft [de multi ani] si am intrat pe versiunea 1.7.9 si nu mi se vrea skinul nici pe multiplayer nici pe single, pe multiplayer nu vad la nimeni skinul, pe celelalte versiuni merg...? (mai mult)
Ce credeți că este mai ok? Un XBOX 360 sau un PS3?
Sunt jucator de Metin 2 Ro... joc pe Apollo, regatul Albastru! Ma ajuta cineva sa cresc?
Buna,cine se joaca Sims 2? S-a blocat un obiect si nu pot nici sa il muta, nici sa il folosesc, nici sa il şterg Cum fac sa il sterg sau ceva?
Stiti vreun mod pentru Samp pentru ca sa luceasca masinile etc... in afara de ENB pentru ca nu imi merge?
Am si eu o intrebare: este sigura plata cu cardul VISA la un joc de pe Steam? Multumesc
stiti jocuri gen NFS UNDERGROUND 2 sa imi tunez masinile sa fac curse cu ele etc.
Hei :D! Stie cineva un program care face ca jocurile mele sa mearga mai bine decat inainte si sa fie o diferenta mare! P.S: Am incercat Razer Game Booster, MZ Accelerator s.a. Nu mergeau!
ziceti-mi si mie niste jocuri multiplayer, co-op, singleplayer...:D FUNDITA
am o mica probleme daca ma puteti ajuta, va multumesc foarte mult. Deci am cumparat un VPS si nu mai merge sa dau mici flood- uri cum dadeam inainte, poate nu am facut ceva bine. Va pun o...? (mai mult)
Salutare am un hardisk se queama caviar 21600 oare mere windows 7 e cham vechci
Buna TPU cum pot sa imi schimb skin-ul in Minecraft? Dau funda la cine imi spune!
Caut un tehnician pentru sit de metin sal configureze si etc dau Acces Full Add buia_sergiu sau lasati raspuns
Am si eu o intrebare pentru voi, mai bine zis o problema.La counter strike 1.6 cand joc pe sv de furien skin la furien este normal...adica este un terorist cu ochelari si cand am intrebat acei ...? (mai mult)
Salut tpu.As frea sa stiu un wow 3.3.5 255 lvl cap costum item/raid... populat sau un wow cataclysm 4.3.4 cu rate 15+(nu freakz)
Cine are un server de metin2 si cauta gm am experienta 2 ani si stiu toate comenzile sa imi lasati id-ul de yahoo
Stiti un server de cs cu zombie in care sa faci ammo repede si sa ai lm? Optional sa ai si gloante infinite, dar nu este atat de important! Funda
Salut,puteti sa imi spuneti niste jocuri pentru un pc cu procesor de 3. 0ghz, placa video 256mb, 1gb de memorie ram?
De unde pot downloada MCL editor (pentru sweet flirt)?
Cine Poate sa imi faca si mie un intro pentru minecraft. Nume: Creep991 si daca e nevoie skin Creep991(de pe skindex).
Recent mi- am luat GTA IV Complete Edition cu cele 2 story- uri, asa, am vrut sa le instalezi si mi- a cerut un cod ca sa le activez, am scris la amandoua codurille care erau in manualul ...? (mai mult)
SALUTARE TPU! Ma puteti ajuta cu o problema? Ma joc pe un joc MMORPG si dupa ce ies doresc sa intru pe el din nou dar imi da eroarea aceasta :, , The size of the sync binary file has changed. The game...? (mai mult)
As dori sa cumpar steam cu 5e si in principiu sa aiba Cs 1.6 in el! Are cineva? P.S: Dati-mi add la id: samsungrelax@yahoo.com
Cum pot sa fac un sv de MTA 1.3.5 sau 1.4 de MTA ROLEPLAY?!?! Si cine imi da sv MIHAILESCU sau FARALAG romanesc?!?!(GATA SCRIPTAT) VREAU ROLPLEAY ROMANESC! FUNDA RPD! DAU funda!
Cine imi poate da un link de descarcare Strandeed Deep pentru windows 7 32 biti! Inca odata specific pentru 32 biti!
Am si eu o problema cu need for speed most wanted si aceea este ca: 1.Intru in joc, fac niste curse si brusc se restarteaza pc- ul 2.Cateodata imi da eroarea aceea cu don't send CE SA FAC?...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva servere de samp pe care se cauta admini?
Am o problema mare. Stiti "caseta" aia cum este si cmd- ul. Cand incerc sa intru intr- un joc, care merge pe baza "casetei" intra si iese singur. Deci, acea "caseta" nu ramane. Am mai incercat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.