TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1640
  • 1641
  • 1642
  • 1643
  • 1644
raduqu
în 29 Iunie 2015 | raduqu întreabă:

Dati- mi si mie niste jocuri offline(sa nu necesite internet, deci nu multiplayer ), ceva de aventura sau strategy ( fara fifa, gta, nfs) . Sa mearga la 1 GB ram ( procesorul si placa video nu e o...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
69Morena69
în 29 Iunie 2015 | 69Morena69 întreabă:

Buna TPU :). Ce trebuie sa scriu la plata cu cardul VISA pe Steam la rubricile Adresa facturare si Adresa facturare cont? Dau funda, multumesc mult :D.

0
Răspunde primul Raportează
Roliii
în 29 Iunie 2015 | Roliii întreabă:

Ziceti-mi va rog un joc de strategie destul de greu.

0
B3nz1D3s3nate
în 29 Iunie 2015 | B3nz1D3s3nate întreabă:

Cine stie un site cu servere de metin franceze,spaniole, engleze dar in orice caz sa NU fie romanesti? DAu funda primului raspuns bun.

0
69Morena69

Buna TPU :). Ce trebuie sa scriu la plata cu cardul VISA pe Steam la rubricile Adresa facturare si Adresa facturare cont? Dau funda, multumesc :).

0
TudorD
în 29 Iunie 2015 | TudorD întreabă:

o intrebare. Voiam sabmi.l iau pe Graves Petrecere la piscina( league of legends) dar nu mai e redus. Stie cineva cand se va mai reduce?

2
Răspunde Raportează
AleCssGeorge2015
în 29 Iunie 2015 | AleCssGeorge2015 întreabă:

De ceva vreme ma chinui sa imi creez un cont pentru jocul Need for Speed World. Problema este caa... nu gasesc nicaieri unde sa dau "registre" sa imi fac un cont. Daca aveti voi un cont pe ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
69Morena69

Buna TPU :). Ce trebuie sa scriu la plata cu cardul VISA pe Steam la rubricile Adresa facturare si Adresa facturare cont? Dau funda, multumesc :).

0
Kreatoru
în 29 Iunie 2015 | Kreatoru întreabă:

Caut o persoana care poate sa-mi dea Host de SA:MP gratuit. Toate donatiile vor veni la el, va avea Owner pe sv, sv va fi RPG, cu popularea ma descurc eu si cu forum! Sper sa ma ajutati!

0
szenasi15gabriel
în 29 Iunie 2015 | szenasi15gabriel întreabă:

Cum pot downloada si instala un joc in local disk D: in loc de local disk C:? Ps: chiar nu pot sa-l downloadez in local disk C:

3
Răspunde Raportează
RollStar
în 29 Iunie 2015 | RollStar întreabă:

Cum rezolv eroarea de la minecraft? ,, Failed to login:Invalid session (Try restarting your game) Am restartat jocul dar tot asta imi da PLS raspunsuri Dau funda

3
Răspunde Raportează
OnlYy
în 29 Iunie 2015 | OnlYy întreabă:

Salut imi spuneti si mie plz de unde iau un antivirus bun si gratis?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2015 |

Buna TPU cum pot sa imi schimb skin-ul in Minecraft?(PS:Fara sa cumpar jocul si fara cont)Dau funda la cine imi spune!

0
69Morena69

Am si eu o intrebare: este sigura plata cu cardul VISA la un joc de pe Steam? Multumesc :).

9
Răspunde Raportează
Xavi0699
în 29 Iunie 2015 | Xavi0699 întreabă:

Exista o alta modalitate de a cumpara gems pe Clash of Clans in afara de cea cu cardul? Cu PaySafeCard sau Sms nu se poate?

4
Răspunde Raportează
RaspunsuriBune
în 29 Iunie 2015 | RaspunsuriBune întreabă:

Vreau să îmi deschid un server de Metin2/Minecraft/CS 1.6 sau alte jocuri având la dispoziţie 200 de lei. Doresc să vă aud părerea în legătură cu care credeţi voi că este cea mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlxCr
în 29 Iunie 2015 | AlxCr întreabă:

Salut T.P.U.Tocmai ce mi-am reinstalat windows-ul, aveam o problema cu hardul e pe duca.Si acolo scria viata hardul-ui este redusa cu 98% asta inseamna ca m-ai rezista cateva luni?

2
Răspunde Raportează
Arcadius30
în 29 Iunie 2015 | Arcadius30 întreabă:

MI-am instalat steam si cand vreau sa il deschid imi da crash la PC (acest lucru nu se intampla mereu insa este enervant). Am mai avut steam si niciodata nu am patit asa. Ma puteti ajuta?

1
Răspunde Raportează
Jmecherosu14
în 29 Iunie 2015 | Jmecherosu14 întreabă:

miam bagat assassins creed 1 pe pc si imi merge binisor dar cand e sa sar sa fac un kill mi se blocheaza 3- 4 secunde! Ce sa fac? Am urmatoarele configuratii: Ram: 1gb Placa video: ati radeon...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2015 |

Tocmai am instalat driverele AMD, dar nu reusesc sa fac sa mearga Catalyst Control Center. Am reusit sa- l deschid, dar cand dau click oriunde, se inchide automat. Am mai incercat pana acum sa- l ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LuciYTB
în 29 Iunie 2015 | LuciYTB întreabă:

Sall TPU, vreau un server de minecraft sa imi fac, dar nu pot fiind ca am roter wirles.Ma poate ajuta cineva? Sau e dispus cineva sa dea 5 e pentru al hosta, cu 50 sloturi! il fac admin.Multumesc anticipat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MATIAS12
în 29 Iunie 2015 | MATIAS12 întreabă:

Vreau si eu sa cumpar un volan Logitech g27 pana in 700 lei. ma puteti ajuta? PS:vreau sa-l cumpar in luna august.

1
Răspunde Raportează
FaBriXor87
în 29 Iunie 2015 | FaBriXor87 întreabă:

Mă jos minecraft [de multi ani] si am intrat pe versiunea 1.7.9 si nu mi se vrea skinul nici pe multiplayer nici pe single, pe multiplayer nu vad la nimeni skinul, pe celelalte versiuni merg...? (mai mult)

0
NetworkMaster02
în 29 Iunie 2015 | NetworkMaster02 întreabă:

Ce credeți că este mai ok? Un XBOX 360 sau un PS3?

3
Răspunde Raportează
AndreiRaul985
în 29 Iunie 2015 | AndreiRaul985 întreabă:

Sunt jucator de Metin 2 Ro... joc pe Apollo, regatul Albastru! Ma ajuta cineva sa cresc?

1
Răspunde Raportează
bbbhdjddndjdn
în 29 Iunie 2015 | bbbhdjddndjdn întreabă:

Buna,cine se joaca Sims 2? S-a blocat un obiect si nu pot nici sa il muta, nici sa il folosesc, nici sa il şterg Cum fac sa il sterg sau ceva?

1
Răspunde Raportează
superbarbat
în 29 Iunie 2015 | superbarbat întreabă:

Stiti vreun mod pentru Samp pentru ca sa luceasca masinile etc... in afara de ENB pentru ca nu imi merge?

0
69Morena69

Am si eu o intrebare: este sigura plata cu cardul VISA la un joc de pe Steam? Multumesc

0
ChristianXLX
în 29 Iunie 2015 | ChristianXLX întreabă:

stiti jocuri gen NFS UNDERGROUND 2 sa imi tunez masinile sa fac curse cu ele etc.

1
Răspunde Raportează
Pintilei_Cosmin_1997
în 29 Iunie 2015 | Pintilei_Cosmin_1997 întreabă:

Hei :D! Stie cineva un program care face ca jocurile mele sa mearga mai bine decat inainte si sa fie o diferenta mare! P.S: Am incercat Razer Game Booster, MZ Accelerator s.a. Nu mergeau!

2
Răspunde Raportează
Denis9925
în 29 Iunie 2015 | Denis9925 întreabă:

ziceti-mi si mie niste jocuri multiplayer, co-op, singleplayer...:D FUNDITA

1
Răspunde Raportează
spinuvictor
în 29 Iunie 2015 | spinuvictor întreabă:

am o mica probleme daca ma puteti ajuta, va multumesc foarte mult. Deci am cumparat un VPS si nu mai merge sa dau mici flood- uri cum dadeam inainte, poate nu am facut ceva bine. Va pun o...? (mai mult)

0
cocp
în 29 Iunie 2015 | cocp întreabă:

Salutare am un hardisk se queama caviar 21600 oare mere windows 7 e cham vechci

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2015 |

Buna TPU cum pot sa imi schimb skin-ul in Minecraft? Dau funda la cine imi spune!

1
Răspunde Raportează
bosuluta
în 29 Iunie 2015 | bosuluta întreabă:

Caut un tehnician pentru sit de metin sal configureze si etc dau Acces Full Add buia_sergiu sau lasati raspuns

0
Papovici_Alexandro_1998
în 29 Iunie 2015 | Papovici_Alexandro_1998 întreabă:

Am si eu o intrebare pentru voi, mai bine zis o problema.La counter strike 1.6 cand joc pe sv de furien skin la furien este normal...adica este un terorist cu ochelari si cand am intrebat acei ...? (mai mult)

0
Freakzy
în 29 Iunie 2015 | Freakzy întreabă:

Salut tpu.As frea sa stiu un wow 3.3.5 255 lvl cap costum item/raid... populat sau un wow cataclysm 4.3.4 cu rate 15+(nu freakz)

0
alimiha56
în 29 Iunie 2015 | alimiha56 întreabă:

Cine are un server de metin2 si cauta gm am experienta 2 ani si stiu toate comenzile sa imi lasati id-ul de yahoo

0
AdyAdytzul
în 29 Iunie 2015 | AdyAdytzul întreabă:

Stiti un server de cs cu zombie in care sa faci ammo repede si sa ai lm? Optional sa ai si gloante infinite, dar nu este atat de important! Funda

0
DavidGaming
în 29 Iunie 2015 | DavidGaming întreabă:

Salut,puteti sa imi spuneti niste jocuri pentru un pc cu procesor de 3. 0ghz, placa video 256mb, 1gb de memorie ram?

3
Răspunde Raportează
Ana47maria
în 29 Iunie 2015 | Ana47maria întreabă:

De unde pot downloada MCL editor (pentru sweet flirt)?

1
Răspunde Raportează
AndreiNicolae
în 29 Iunie 2015 | AndreiNicolae întreabă:

Cine Poate sa imi faca si mie un intro pentru minecraft. Nume: Creep991 si daca e nevoie skin Creep991(de pe skindex).

0
Marian_Paul_1999
în 29 Iunie 2015 | Marian_Paul_1999 întreabă:

Recent mi- am luat GTA IV Complete Edition cu cele 2 story- uri, asa, am vrut sa le instalezi si mi- a cerut un cod ca sa le activez, am scris la amandoua codurille care erau in manualul ...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 29 Iunie 2015 |

SALUTARE TPU! Ma puteti ajuta cu o problema? Ma joc pe un joc MMORPG si dupa ce ies doresc sa intru pe el din nou dar imi da eroarea aceasta :, , The size of the sync binary file has changed. The game...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hey10
în 29 Iunie 2015 | Hey10 întreabă:

As dori sa cumpar steam cu 5e si in principiu sa aiba Cs 1.6 in el! Are cineva? P.S: Dati-mi add la id: samsungrelax@yahoo.com

0
IonutzuOoO
în 29 Iunie 2015 | IonutzuOoO întreabă:

Cum pot sa fac un sv de MTA 1.3.5 sau 1.4 de MTA ROLEPLAY?!?! Si cine imi da sv MIHAILESCU sau FARALAG romanesc?!?!(GATA SCRIPTAT) VREAU ROLPLEAY ROMANESC! FUNDA RPD! DAU funda!

0
EDITZZU
în 29 Iunie 2015 | EDITZZU întreabă:

Cine imi poate da un link de descarcare Strandeed Deep pentru windows 7 32 biti! Inca odata specific pentru 32 biti!

0
RRobert7770
în 29 Iunie 2015 | RRobert7770 întreabă:

Am si eu o problema cu need for speed most wanted si aceea este ca: 1.Intru in joc, fac niste curse si brusc se restarteaza pc- ul 2.Cateodata imi da eroarea aceea cu don't send CE SA FAC?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cobaiu
în 29 Iunie 2015 | Cobaiu întreabă:

Imi puteti spune si mie cateva servere de samp pe care se cauta admini?

2
Răspunde Raportează
Cristinelllllllllll
în 29 Iunie 2015 | Cristinelllllllllll întreabă:

Am o problema mare. Stiti "caseta" aia cum este si cmd- ul. Cand incerc sa intru intr- un joc, care merge pe baza "casetei" intra si iese singur. Deci, acea "caseta" nu ramane. Am mai incercat...? (mai mult)

0
  • 1640
  • 1641
  • 1642
  • 1643
  • 1644
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 9 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 5 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.654
  • Întrebări: 3.954.694
  • Răspunsuri: 17.665.520
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Hip Hop Romanesc

Hip Hop Romanesc

In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.

Start quiz
Categorii
  • 652.092 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii