Ce joc imi recomandati mai mult: Elder Scrolls Online sau GTA 5? Mie ambele imi plac.
cum aflu OVERALL jucatorilor la fifa 14. pentru ca nu imi arata la toti? Multumesc
joc lol de putin timp si vreau sami iau un camp de 6300 ce camp îmi sfatuiti
Cum imi repar tableta Utok. Cand intru pe Magazin Google Play si vreau sa imi descarc un joc (de exemplu Fifa 15 Ultimate Team) imi scrie eroare (492). Va rog frumos sa ma ajutati! Multumesc!...? (mai mult)
Cand intru in SA:MP, pe orice server, imi deschide gta-ul iar in chat imi zice connecting to server... apoi zice Server didn't respond, retrying. si imi apare asa mereu. Funda celui care ma ajuta!
Imi puteti da un cont de mt2hammer cu status sau mod? Multumesc celor care imi vor da
Se joaca cineva Gladiatus Pe UK province 2?
Cum fac ca pe Mount and Blade Warband sa joc mai mult de 30 de zile?
Imi poate da si mie cineva un link cu transferurile din 2015 pentru FIFA 08 cu care sa pot juca in cariera? Am gasit cateva, dar cand joc in cariera si termin sezonul 1 se blocheaza tot jocul ...? (mai mult)
Nu- i dau de cap programului Real Player. L- am instalat si nu- mi apare comanda "Download this video" decat pe Internet Explorer. Inainte imi mergea si pe Mozilla si pe G Chrome, dar brusc nu ...? (mai mult)
Am instalat jocul 7 days to die versiunea alpha 10.4 (No steam) dar vreau sa stiu daca pot jucat online cu cineva care are versiunea 11.6 steam. Dau funda
Dati-mi idei pentru jocuri online care as putea juca cu prietenii gen (dayz, h1z1)
Buna all :P as dori si eu niste jocuri online asemanatoare cu Kritika.jp :D... Sau asemanator cu Elsword.com... pentru ca mam urat de aceste jocuri. :P
Cum imi verific emeilul la teles runner?
Sal TPU, stiti un server de metin2 PVM medium cu multi playeri?
Salut,imi puteti face si mie un dealership in pawno? Sa imi faceti spawn + comanda tot tot? Eu doar sa-l bag in gm si sa-mi explicati cum si ce includeuri sa bag si chestii...
Salutare fratilor. Imi puteti spune si mie niste jocuri MOBA? Nu vreau DOTA, LoL sau Smite. Nu vreau sa ocupe nici foarte mult, iar daca ar fi sa bag niste bani in el, sa se merite si chestiile pe care...? (mai mult)
Ce inseamna Ps4 P.T si cu ce il face mai special si mai valoros decat celelate!
Sunt super suparat pe tatal meu...deci a fost acum reducerea de 50% la counter strike global offensive, in loc sa coste 10€, a costat 5€... Si m- am rugat de el si a zis ca mergem azi...? (mai mult)
.. Vreau sa stiu daca as putea rula GTA IV pe high cu urmatoarele componente: Intel Pentium G3250 3.2GHz AMD Radeon HD 6670 Memorie Zeppelin 4GB DDR3 1333MHz
Servus! Am nevoie de ajutor. Vreau sa deschid un server de metin, si am incercat cateva zile sa il fac...si dupaia nu mergea pt ca am laptop pe dedicat. Deci, as avea nevoie de cineva care sa imi explice...? (mai mult)
Spuneti.mi va rog cum pot sa ajung in penintenciar in gta 5?
Dau fundita! Cred ca toti stim jocul "My Talking Angela". Eu am level 45 si sunt adult. Daca ii dau potiunea "back to baby size" cand trec nivelele creste sau ramane asa?
Aveti idee daca Gta 4 merge pe windows xp?
Daca imi dezinstalez jocul Pou si il reinstalez peste cateva saptamani, ma va lua de la 0 sau mi se salveaza tot ce am facut pana acum in contul de Google? Adica, atunci cand il voi reinstala voi continua...? (mai mult)
Vreau sa va adresez o intrebare: Am un laptop, pot conecta la acest laptop un alt monitor? Adica sa am 2 monitoare, dar unu sa fie cel al laptopului? Astept raspunsuri! Raspunsul cel...? (mai mult)
Exista un program pe heroes of the storm care iti poate debloca skinurile si mounturile? Ca un fel de MK LOL pe league of legends.
Hei TPU... vreau niste jocuri online de cultura generala! sau orice fel de jocuri din care pot invata lucruri noi;)
Hei. Mai joaca cineva APB reloaded? nu prea ma descurc cu misiunile. add HyeBi ( criminal )
Cum pot sa descarc jocuri de pe google play pe pc?
Dati-mi si mie un link cu un cs dar sa fie nemodificat si mai vechi daca se poate ca acestea noi au lag :| Dau funda :D
Cand instalez cetione master 08....Si dau sa intru in el zice :The application failed to initialize properly(0xc00000135).Click on Ok to terminate the application. Cine ma ajuta cu problema asta dau...? (mai mult)
Joaca cineva hay day? Ce nume aveti? Aveti casa?
Unde as putea descarca endings-urile din street fighter 4 si din super street fighter 4? Am nevoie de ele. E important!
Nu stie nimeni cand e gata Cabal 2 parca trebuia sa fie pe 19 dar vad ca nici acu nu e gata...[FUNDA]
Ajutati-ma imi functiona dar dintr-o data nu imi mai functioneaza ce sa fac https://www.youtube.com/watch?v=WTK3Ha2qcJ4
Mi- am cumparat astazi CS:GO, si ce sa vezi cand dau ESC, si cand aleg optiuni se blocheaza 2- 3 secunde... In joc imi merge 40- 60 FPS la very high. AM laptop! SPECS: Intel Core i3 2.40GHz...? (mai mult)
Cu ce mod pot sa bag masini reala in gta 5 si de unde pot sa iau modu?
In materie de gaming:am vatzu E3 de anul acesta, auzisem de pe internet ca ar trebui, sau sunt zvonuri ca trebuie sa apara Mafia 3, dar la prezentare acolo la E3 nici nu a fost vorba de asa ceva, adica...? (mai mult)
Cine are cont de L.o.L sa isi traca numele :3 Eu ma numesc PinneBerry.
Vreau sa fac un semineu, dar nu stiu cum sa fac ca focul sa nu se stinga la minecraft... am incercat sa pun pe langa el lemne, dar degeaba... are cineva vreo idee?
Puteti sa imi aratati cum se instaleaza Gta san andreas?
Cum bag masini pe city car driving?
Funda. Cum sa completez corect acest formular? First Name : Last Name : Address : Apt/Suite : City : State / Province : Zip/Postal Code Cu exemple daca puteti Cum aflu codul postal?...? (mai mult)
Am FIFA15UT pe telefon si din greseala am dat pe difficultatea world class, cum dau iar pw begginger?
De ce când vreau să îmi fac cont de steam îmi dă „Crearea contului a eşuat, te rugăm să încerci mai târziu."? Și știți de ce nu mă lasă să adaug prieteni?
Care era site-ul de unde bagam masini in lfs?
Salut, caut servere fara dns! Doreste cineva?
Am si eu o intrebare pentru cei care joaca SAMP. Am o problema cu SAMP- ul, cand il deschid, se incarca Server, dar imi arata "The server didn't respond. Retrying". Asa este la toate serverele....? (mai mult)
Am windows xp si am instalat counter strike 1.6 insa la video nu merge OpenGL dar automat se activeaza sofwtare mod) cum pot repara greseala data? ce driver pot scoate ca sa mearga opengl? sa pot si eu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!