Imi spuneti va rog ce drivere nu sunt folositoare pentru a rula un joc. Pentru ca vreau sa le dezinstalez pentru a functiona mai bine pc.Multumesc anticipat.
*FUNDA*Imi spune- ti si mie un joc de strategie inspirat numai din realitate, [deci nu gen Warcraft 3, metin, fara magii, fara creaturi, fara preoti(doar in cel mai rau caz cu preoti, dar mai bine fara)...? (mai mult)
Hei salut. Vreau un raspuns rapid.Am fifa 14 si l-am transformat in 15.Adica echipe cu echipamente+overalluri +tot altceva.Dar cand vreau sa intru in careed mode manager ma scoate.De ce?
Metin2 New Battle | PvM Easy | SwitchBot | Fast leveling & yang | 24/7 | Deschis de cateva zile! Nu pierde timpul si inscriete aici: http://metin2nb.ro/
Salut, mi- am descarcat jocul Life Is Strange, si am ajuns la episodul 2, am intrat in bar/cafenea, in fine :)), si a venit Chloe, si ca sa- i dovedesc ca am puteri, trebuie sa ghicesc ce are in...? (mai mult)
Voi putea juca gta v cu aceasta configuratie? Procesor Core2Quad Q8300 Placa Video Gainward GTX 460(1GB\256 Bit\GDDR 5) 4 gb ram
cum pot face in sims 4 sa le scot vointa proprie caracterelor sau este un cod pentru asta? (daca da cum o pun la loc?) multumesc, funda!
Cine ma poate ajuta cu un cont premium pentru Technic Launcher ca sa pot juca online DayM si Crafting Dead Dau funda! Ca altfel nu merge sau macar un servar Non-Premium.
Sal! Am cumparat o pereche de casti ( 50lei ) pentru telefon. Cand le- am incercat acasa la telefon se auzea foarte nasol, se auzea infundat si incet ( chiar si la maxim ), si cand tine- am apasat pe...? (mai mult)
Caut echipa de league of legends(silver)pentru ranked.Add BuLLeT77 pentru mai multe detalii.
Stiti cateva coduri de mape pe Transformice. Dar sa fie mape cool. Va rog nu dati coduri de mape simple! Multumesc pentru toate raspunsurile!
Am instalat Assassin.s creed Rogue si primesc eroarea: Acc has stopped working. Mă poate ajuta cineva? Dau Fundă! :)
Salut am o problema cu minecraft ajutati- ma daca ceva dati- mi skype si vorbim ajutor aici e eroarea o imagine https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1444983112488558&set=pb.100009306491945.-...? (mai mult)
Imi explica cineva cum se joaca dota2? Ce erou sa aleg, ce sa cumpar din magazin, ce sa inbunatatesc cum castig un meci?
De doua zile ma storc la cap cu, camera mea web care nu mai este recunoscuta de PC. Alte detalii in afara de ce este in poza, nu stiu ce sa dau. poate ca am Windows 7 dar nu are importanta. ...? (mai mult)
Am o intrebare, as vrea sa schimb placa video cu una de gaming, dar carcasa este una mica (orizontala). Am un calculator: HP Compaq Dc7700 Small From Factor, procesor Intel Core 2 Duo 2.13...? (mai mult)
Pot sa joc GTA V pe setari minime? Laptop Sony Vaio Processor : Intel core i3, 2.40GhZ ( 4 CPU's) Ram : 4GB HDD : 300GB Grafici : AMD Radeon HD 7550M/7650M Windows 7 Home Premium (64 bit )
Am jocul: Call Of Duty Ghosts si nu stiu de ce imi merge rau sau putin cu incetinitorul daca imi setez optiunile pe maximum, desi eu am cerinte mult superioare celor cerute de acest joc. Care...? (mai mult)
Eu sunt un YouTuber la inceput cu numele Mc Gamerr Mc si am o problema cu minecraft- ul. Cand ma joc minecraft lipsesc pixeli din imagine. Daca m- ai ajuta as fii foarte recunoscator si o sa...? (mai mult)
Ce bonusuri se pun pentru STS la Ninja!{METIN 2 HAMMER} Sper ca o sa ma ajutati!
Caut scripter bun samp care sa poata rezolva niste buguri minore ii dau fondator pe serverul meu care are in jur de 15-20 playeri pe zi. Skype: digital.nicusor Yahoo: kne.pavel
ma joc gta vice city si am deschis toate orasele si am facut misiuni dar eu vreau sa mai fac misiuni si nu mai apare nimic pe harta mica si nu stiu unde sa ma duc sa continui misiuniile ce trebuie...? (mai mult)
Mi- am instalat Pokki si cand incerc sa intru pe un joc/aplicatie [de ex farmerama] imi spune ca trebuie sa instalez Adobe flashplayer si dupa ce instalez imi spune ca trebuie sa descarc ultima versiune... ...? (mai mult)
Buna TPU poate ma ajutati cu niste pareri/opinii despre https://www.youtube.com/watch?v=bqX3YD1v_Jc este primul meu video si poate o sa va placa.
Salut care este mai bun la rezolutie la jocurile de pe pc si cum pot so obtin?
Pe minecraft stie cineva de unde pot lua Group Manager 1.7.2?
Salut. Cum pot sa setez textura la gta 5 peste normal? Placa mea video are 1 doar un GB si nu pot sa setez pe high pentru ca nu are destula memorie.In schimb pe normal am peste 70 FPS.Nu pot sa fac...? (mai mult)
Hei! cine joaca Triviador? Eu ma numesc TaliaPrintes, voi cum va numiti?
As vrea sa imi fac un cont nou de EpicDuel - Clasa Mercenary Imi puteti zice ce nume sa pun? As vrea unu care sa imi placa mie Dau FUNDA!
Salutare. Poate sa imi sugereze si mie cineva un joc cu tema asemenea ca a lui Mafia ll sau L.A. Noire. Multumesc.
Metin2NB.ro - Pentru jucatorii de metin, va recomand acest server, are swichbot implementat, PVM Mediu, se creste repede, un server foarte frumos.
Saluta TPU! Spuneti- mi si mie niste jocuri cu politie de rezolvat cazuri, cu armata prin jungla, de arestat infractori etc.Jocurile sa le pot descarca si sa imi mearga pe placa video de 1Gb, procesor...? (mai mult)
Cat de bine creste un cont de 51 in padurea fantoma sau padurea rosie?
De ce nu pot adauga prieteni pe steam? Imi arata asa: Contul tau nu indeplineste cerintele pentru a utiliza aceasta facilitate. Ajutaima repede va rog!
Cine stiu un metin cu itm upgrade :seminte,scroluri,nisipuri, diamante,! PvM-PvP! LvL MaX 250! Gen acest metin https://www.youtube.com/watch?v=8kVD9XXuaPs
Cat costa schimbat windows de pe 32bit pe 64bit(si se poate fara sa pierd fisierele(jocurile, etc.))
Sa imi iau laptop gata facut la 2799 lei cu procesor Intel core i7 4710hq (4 nuclee fizice, 4virtuale)2.5 ghz turbo boost- 3.5 ghz 4 gb ram(mai adaug eu obligatoriu inca 4 gb) nVIDIA gtx 860 2gb si sa...? (mai mult)
Deci, multi dintre voi sa- r putea sa stie jocul "The Sims 3". Eu am vrut sa imi pun un cuptor si alte obiecte de bucatarie (culoarea metalului) dar o parte din ele este portocaliu. Ar trebuii sa fie ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste servere de MineCraft de 1.7.2 care sunt in cautare de admini? Dau funda acelui raspuns cu serverul care imi da si mie admin;)
TPU cum pot sa imi pun un laptop Lenovo g500 pe performante maxime in tot ce are cand ma joc un joc? Adica sa setez la procesor maximum performance, etc...
Am nevoie de niste ajutor in legatura cu steam. Vreau sa bag 5 euro ( 25 lei ) cu paysafe sau paypal. Stiu ca dupa ce bag 25 de lei la un aparat imi da o chitanta cu un cod pe ea. Dar nu stiu...? (mai mult)
Are careva chef de un cs go? (p.s am rang master guardian dar sunt bot...skype Andrei Steanta aceeas poza ca pe facebook si id de steam LeonardoDeRomania :)))
Salut, vreau sa imi fac un server de metin. Ma ajutati? Am windows 8. Mai intai vreau sa il fac prin hamachi (eu am router)
Salut Am si eu o Problemea Caut playeri pe metin4d.com care sa poata sa il populeze Dau itm, mai multe detalii la johnnyionut12
Hey pentru cei care joaca LoL, poate ma puteti ajuta si pe mine.Am jucat astazi un meci rank si am pierdut, nu din cauza mea (nu stiu daca 10% din meciurile pe care le pierd sunt din cauza mea). Aveam...? (mai mult)
Salut. Cine imi zice si mie cum sa cumpar case in GTA V? Stiu ca apare un panou langa casa dar nu merge sa cumpar am sunat la nr ala care scrie pe panou dar nu merge. Trebuie sa fac toate misiunile...? (mai mult)
Merge Burnout Paradise: The Ultimate Box pe windous 7? 4 gb ram, 1 gb video, processor 2300?
Daca iti iei un joc ca :Alien Vs Predator 3 pe cd nu imi ia din memoria calculatorului?
Am si eu un pc mai vechi cu urmatoarele cerinte: Ram: 1gb Placa video: radeon hd 3450 512mb pixel shader 4 Procesor: dual core de 2.8 Am avut un windows mai vechi (bagat mai de mult) si ...? (mai mult)
Cum devin admin cand joc counter strike cu boti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.