Buna am o problema cu skypeul nu pot sa l instalez imi spune mereu fatal error. Ce as putea sa fac?
cand eram mai mic jucam un joc cu niste pesti care trebuia sa- i hranesc ca daca nu se inbolnaveau si trebuia sa le dau pastile, erau parca pe nivele sau asa ceva si cu cat erau mai mari erau...? (mai mult)
imi puteti spune si mie un joc de strategie gen rimworld, banished .......etc
Salut, caut pe cineva care vrea sa faca schimb left 4 dead 2 cu csgo.Doreste careva?
Joc fifa 15 si am level 8 si urmatori jucatori importanti xavi morata matinez mandzukic podolski garay keita higuain rossi si as vrea niste fundasi laterali peste 81 dar cu bani putini cum am dat pe ...? (mai mult)
Cum se numeste aplicatia care are imagine un fulger verde?,
:) ce jocuri sa mai joc pe pc- ul meu? I3 4160 3.6. 4 GB DDR3 1600MHZ Nvidia Geforce GTX 750TI 2 GB OC pana acum am jucat gta 5 gta 4 toate Call of duty- urile in afara de call of duty 3 ca ala...? (mai mult)
Credeţi că imi va merge Prince of persia the two thrones pe laptopul asta? Procesor Intel (R) Pentium (R) CPU B960 @ 2.20 GHz 2.19 GHz Placa video Intel hd graphics Ram 4 gb windows ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pe PC-ul meu(un Asus x55a) va merge GTA 5, mi-am descarcat CS:GO si merge fara probleme, oare va merge si GTA 5? Fundita pentru cel mai bun raspuns!
Ce jocuri imi recomandati la aceste cerinte : Procesor : IntelCore i3, 3240 - 3, 4 ghz 4GB RAM Placa video: Nvidia Ge Force 210 Am avut jocuri precum Battlefield 3, fifa 14, COD MW 1, ...? (mai mult)
va rog ajutati- ma. Am bagat 3 videoclipuri pe youtobe cu Fifa 07... am numele la youtobe Ciocioi Razvan, asa de exemplu daca dau la unele dintre videoclipuri si imi arata 12 vizionari dau...? (mai mult)
Cum pot sa cresc in level pe League of Legends foarte repede!?
Sal.Cum pot face mai mult ip in lol, si ma refer fara linkuri, hackuri si ip boost.Adica la summoner rift sau la twisted treeline.si daca, conteaza killurile asisturile si death- urile Si inca cv daca...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema, si aceea ar fi: cand deschid Minecraft- ul pe versiunea 1.8, deschid orice mapa si imi da crash cu urmatorul mesaj: "Jun 06, 2015 8:29:11 PM net.minecraft.launchwrapper.LogWrapper...? (mai mult)
Masinile cumparate de pe internet in GTA 5 (legendary cars), cu bani din joc (single player) raman permanent? sau trebuie sa am grija sa nu le bubui si sa le las in garaj cand ies?
Mi- am cumparat de curand minecraft si vreau sa imi cumpar o capa...nu gasesc de unde. ajutati- ma va rog cu un link de unde pot cumpara. am cautat pe site- ul minecraft dar nu am gasit. Funda;...? (mai mult)
Funda.INtrebare iun legatura cu STEAM GUARD. Deci am intrat de pe acountul meu pe alt pc si nu pot cumpara nici- un obiect din bazarul comunitatii timp de 7 zile. 1. Daca am pus din setari^gestioneaza...? (mai mult)
Salut am vrut sa va intreb daca la un pc de exemplu ai 4ram poti sa adaugi ram sau trebuie schimbat cu totul
Va rog lasa-ti-mi un top 10 de jocuri FPS, Shooter (FARA GTA 5)
Am jocul exploration life pe tell,si s-a scimbat. La ce folosesc lucrurile noi?(e la fel ca minecraft, si as vrea sa stiu,daca nu se poate toate, macar cateva) funda
Cine are conturi gratis pe stardoll cu nivelul 20 sau mai mult...va rogggg frum.
Salut, imi puteti recomanda pe jocul metin2 un loc unde as putea face shop si unde lumea sa il vada. In centru e full, la fel si in fata mag general ( sunt la blue ).
Daca vreau sa cumpar de exemplu ceva cu bani reali pe un joc, si trimit sms, va aparea pe factura, ca am cumparat?
Pe Sweet Flirt, cum pot face un chenar la profil?
Am instalat mai multe jocuri hitman, pes 15, assassin's creed revelations.Si pur si simplu nu se deschid nu imi apare nici o eroarre. De la ce poate fii?
imi puteti spune si mie niste jocuri fifa online gratis pentru ca fifa world se va inchide si fifa online 3 merge in lag! Astept raspunsuri!
Doreste careva cont league of legends lvl 30 trei pagini de rune donate campioni buni Divizia III silver pe 17kk sau hotring racer A/B green.bugged.ro? FAST Detalii mai multe cont si numele meu bugged...? (mai mult)
Salut as vrea comenzi de metin2 cu arma si armura beta pentru lycan
Salutari TPU! Am o intrebare in legatura cu viteza de download steam. Acum ceva timp, orice descarcare avea minim 6mb/s.De la o vreme, nu trece de 1, 1 mb/s. Am reinstalat steam- ul, la fel. Am router...? (mai mult)
Cum intru pe un server pe MC PE?
Cine joaca OSM? Ce nume aveti?
Vreau sa ma loghez pe launcherul de la Minecraft si imi apare eroarea asta:(ShocketTimedoutException: connect timed out) ce sa fac? PS:Am incercat sa dau restart la router.
Ajutor! Cand intru in Batman Arkham City imi zice ca nu gaseste KERNELBASE.dll
Buna TPU stiti cv jocuri gen Bloodrayne 1 si 2, tomb raider, enclave?
Ce allicatie as putea folosi ca sa imi pot descarca aplicatiile cu bani, gratis? P.S. Pentru IOS
Cine stie un metin care sa fie pvm si pvp, si sa fie clasic! :(clasic ) sa fie populat :) Cine da cel mai bun raspuns primeste Fundaa!(clasic)
Azi as vrea sa stiu si eu cum schimb niste cifre, niste semne dintr-o poza cu inspect element. nu cu paint, sau alte chestii.
Salu! De ceva timp am inceput sa primesc eroarea VPU Recover, aceasta aparand doar cand ma joc Metin2 si nu stiu cum sa o remediez. Tin sa mentionez ca ma joc si League of Legend si eroarea imi apare ...? (mai mult)
Ar trebui sa-mi mearga fifa 15 pe configuratia asta? http://www.fileshare.ro/e31652209 am instalat-o si se misca sacadat rau...
Salut Tpu.Care placa video e mai buna dintre: nVIDIA geforce 8800 gtx(768mb) si 9800 gtx(512)? Raspundeti doar daca va pricepeti!
am un pc de procesor Intel dual pentium 3, 20ghz 8gb ram placa video amd r6790 1gb ddr5 256 bity Am jocul project cars (da stiu ca trebuie sa imi schimb procesorul meu cu un i5) dar nu...? (mai mult)
Ieri mi- am formatat calculatorul si acum Fear 3 nu- mi mai merge. Imi da eroarea "The Procedure entry point SteamMasterServerUpdater could not be located in the dynamic link library steam_api.dll...? (mai mult)
Mi-am luat mass efect infiltrator, si când sa ma joc ecranul este negru albastru? Ce sa fac?
Salut.Stiu ca va suna ciudat, dar este cineva care si- a cumparat cont de minecraft si nu se mai joaca? Daca da ati vrea sa imi dati mie contul, ca saptamana trecuta nu am mai putut sa intru pe al meu...? (mai mult)
Ce sa aleg intre Xbox One si Playstation4? Care este mai buna?
Am o placa video ATI Radeon x1550 si la sistem spune ca e de 32 bit, iar pe net am gasit ca e de 128 bit. De cat este pana la urma?
Salut caut servere minecraft non premium cele mai bune sv
stie careva cum pot rezolva eroare fifa 15 stopped working? pls
Hei TPU, care laptop este mai bun pentru jocuri gen Grand Theft Auto 5? Asta: http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/156- rog- g551jm- fhd- procesor- intel- core- i7- 4710hq- 25ghz- haswell- 16gb-...? (mai mult)
Caut echipa de League of Legends(Silver/Gold)pentru ranked.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.