Stie cineva un shooter online ( dar sa fie in spatiu ) gen halo, sunt fan star wars si m-am gandit ca ar fi interesant sa joc un asemenea shooter dar sa se poata juca multiplayer
Tamagotchi.ro jocu este valabil si in 2015 TPU
Stie cineva dc nu imi merge Metin2 Mod PL? Adica nu imi apare bara cu instrumente,GM, Mantii, etc.?
Hei TPU imi puteti spune si mie cum pot face oase de aur pe jocul cainevirtual.ro? Dau fundita.
Cei care joaca samp pe bzone2 sa- mi spuna si mie cateva metode sa fraieresc alti playeri ca s-mi dea bani.Raspunsul cu cele mai multe metode funda!
Dau cont de LOL, lvl 30 cu toate skinurile cuiva care imi face 5-10 nivele pe bootcamp, pe TRANSFORMICE
revin cu aceeasi intrebare si anume:Isi aduce cineva aminte de jocu asta? Era gen mech cu roboti.Graficile erau ca in 2000- 2004 cred, camera se vedea de gen marvel ultimate aliance, gameplay...? (mai mult)
Cum pot arunca cu o sabie (heavy) pe Assassin's Creed Brotherhood in cineva? Nu reusesc sa fac miscarea, daca imi spuneti combinatia de butoane sau cum se face, dau FUNDITA! P.S.: Trebuie...? (mai mult)
Dau funda. TRANSFORMICE. Cine poate sa imi faca si mie macar 5 nivele pe bootcamp?
Bună îmi trebuie un controler pc care să arate ca cel se xbox 360 nu conteaza ca e cu fir sau fara! Dau FUNDA! Cine ma ajuta? :D
Am placa video AMD Radeon HD 6450 de 1GB si cam la toate jocurile care le joc imi merg setarile abia la medium ca de la high in sus imi merge cu lag. Ce pot sa fac? Stiu ca acum sunt deja placi video...? (mai mult)
La o placa video frecventa de procesor este mai buna daca este mai mica sau mai mare?
Am GTA 5 pe PS4, si nu stiu cum sa schimb sexul caracterului adica sa-l fac din fata in baiat! Imi puteti spune voi? Pe GTA 5 Online!
Ce parere aveti despre acest joc? http://esim.ga/ Este cu Razboaie intre tari! Romania a cucerit Ungaria si Austria!
Puteti sa- mi dati un cont premium? O sa ma joc cu el doar pe mineplex. Daca da va rog sa mi- l trimiteti la adresa urmatoare de email:marcoovi1985@yahoo.ro sau daca nu aveti email puteti sa-...? (mai mult)
Recomandati-mi un joc bun pc gen Adventure Capitalist pe net.Dau funda
Cum sa trec de misiunea 63 in GTA san andreas?
Salut, ma numesc seby iar cand incerc sa imi fac un cont pe imvu tot imi zice ca parolele nu sunt egibile va rog dati-mi un cont de imvu, DAU FUNDA!
Am gasit un site Leakforums, plin the chestii nefavorabile pe care nu stiu de ce exista si nu a fost raportat In principal am gasit threadul asta: https://leakforums.org/thread- 381745 unde spune cum...? (mai mult)
Ce iteme sunt bune pertru malphite, fiora, garen, xin zhao, tryndamere, olaf, tristna, fizz. Vorbesc despre League Of Leangues.
Cum pot instala jocuri appxBundle pe Windows phone? Dau funda!;) :)
Am o misiune pe stardoll care zice :Cumpără cel puțin 2 articole din StarBazar create de alți utilizatori si nu stiu cum sa o fac :(. Help plz!
As dori sa stiu si eu cu ce software sa facut jocul Pac-Man sau jocuri deastea 8-bit?
Daca bag multe masini si harti in jocul World Racing 2, va merge mai greu? sau va merge la fel de bine.Mai pe romaneste zic ca, daca bag multe addons in joc, va merge in reluare? dau...? (mai mult)
Tocmai am terminat GTA SAN ANDREAS, am facut toate misiunile,tot.Pot sa mai adaug eu ceva? alte misiuni, cumva? Se gasesc pe net? Daca stiti va rog frumos sa imi dati linkul! Dau funda+vot!
Cum pot sa descarc pe calculator, de pe Google Play un joc? ofer funda!
Salut, dupa ultimul update, nu mai gasesc misiuni la academia stardoll... Unde pot sa dau sa fac misiunile, nu m- am mai jucat de mult si mai nou s- a facut un update unde nu stiu cum sa fac misiunile...? (mai mult)
Am nevoie de cea mai buna versiune de windwos 7 (doar numele) cat si de driverele cele mai bune pentru pc- ul meu. Componentele le aveti aici: http://i.imgur.com/ivpZBI1.png Ce fel de placa...? (mai mult)
Salut va rula Need For Speed Most Wanted 2012 pe urmatoarele cerinte My PC Procesor Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Placa video Nvidia GeForce GTS 450 512MB 2GB RAM DDR2 Windows Vista Home...? (mai mult)
Heei! Un link cu un laptop, cat de cat bun (pentru jocuri) sa ducă gât 5
Salut, mi- am cumparat un laptop, cu win 7 pe el, si nu am probleme cu el, merge bine pe alte jocuri, n- am lag, etc.Dar am incercat sa- mi descarc cs 1.6 pe el, dar orice cs as downloada, am aceiasi...? (mai mult)
Mi- am instalat Euro Truck Simulator 2 si am pus harta Romaniei, toate bune si frumoase ...am facut prima cursa, iar cand dau la oferfe cursa ma scoate din jos si apare o eroare... Ma puteti...? (mai mult)
Doresc sa imi fac un vlogg si nu stiu ce nume sa pun. Numele meu este Marius dar e prea simplu doar numele sa il pun. Funda:)
Cum activez steam guard? Nu imi apare manege steam guard :(( HELP!
De ieri 22. 05. 2015 ca-m pe la 5 după-amiază tableta nu mi se mai descărca. Scrie ca mai am 69 la suta. Va rog ajutati-ma. Oare este de la actualizare pe care am facut-o?
Exista si alte jocuri cen animal jam?
Salutare prieteni! Va rog frumos spuneti-mi si mie o versiune de EuroTruck Simulator2 care sa fie compatibila cu Cheat Engine. Adica sa numai imi dea crash cand incerc sa imi adaug bani. Multumesc!
Cum pot sa semnalizez in gta 5 pe Pc?
Salu tuturor, am o problema cu LoL- u ( League Of Legends). L- am deshis, am facut un update foarte scurt si cand am dat sa ma loghez..., , Eroare de conectare". Am observat ca atunci cand deschid clientul...? (mai mult)
nu ştiu sigur dacă este pusă bine întrebarea aici, dar. conţine acest subiect..eh, pe jumătate.Adică este despre thriler de la TERA. Are idee cineva. Dacă există această melodie? ...? (mai mult)
Bună TPU... Vreau şi eu nume de şamance MT2. Dar să nu fie cu Sexy... sau Buffy... Cele mai multe şi mai frumoase primesc fundă :).
Daca descarc metin2 are virusi? FUNDA
Am facut un filmulet cu windows video maker si acum, cand il deschid, nu imi mai arata filmul. Video- urile de pe care l- am facut erau pe un stik si acum nu le am in calculator. Stiti ce ...? (mai mult)
Ce jocuri pot rula pe pc-ul acesta : OS:Windows XP SP3 RAM:2gb Video card : Nvidia GeForce 8500 gt ( 512 mb memorie ) Procesor : Intel Celeron 2. 2ghz
Salutare. Am luat ban pe contul de steam de la ei. Da bine am inteles fara coduri. Bun aveam un alt cont mult mai vechi si am intrat pe el. Am sters cs- ul din pc inainte sa ma loghez pe noul cont. Dupa...? (mai mult)
Stiti jocuri gen Agar.io dar sa mearga si pe android? Da funda :3
Cine stie un Metin2 Privat Romanesc PVM 50% PVP 50%
vreau si eu un sv cu cars mod pentru cs 1.6 dar sa fie in romana
Am o intrebare: daca am pe laptop League Of Legends si vreau ca imi instalez Cunter Strike nu se va bloca laptopul? am un laptop EMACHINES G725 de 3GB.
Hei TPU cand va iesi urmatorul joc wolfenstein dupa new order care e din 2014?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
Maria1609 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?