Caut jocuri cu cont de fete dar nu gasesc. Ajutati-ma! Stie cineva un din acesta?
Sall stie cineva niste servere cracked pentru arma 3? Funda la cele mai bune servere
Vreau sa stiu la care e mai bun net cu wi fi. La romtelecom sau rds? Deci care e mai bun si mai ieftin? Is la rom de 4 ani si acum dau 120lei pe luna la net,telefonie, tv cu 2 decodoare
La pictograma de net din bara imi apare un semn de atentionare galben si scrie ca internetul este limitat sau nu este nicio conexiune. Am dat la control panel, reteaua de internet sau ce era acolo si ...? (mai mult)
Cum pot sa stau jos in Gta San Andreas? Apropo sunt noob si nu stiu cum sa dau id-ul
Funda.Ajutati- ma va rog.Am vreun virus de asta mare in pc.Deci cind eschid pc- ul imi apare BIZIGAMES.ORG.plus la asta nu pot deschide regedit- ul si cclenaer- ul.CE SA FAC? Avastul internet security ...? (mai mult)
Salut,joc un metin numit Metin2severin si nu merge sa implementez nici-un swich Tutorial metin:https://www.youtube.com/watch?v=xNLb7rktm5k ma ajuta cineva :D :D
Cand vreau sa instalez Adobe Flash Player nu ma lasa deoarece imi apare "error conecction" Care poate fi cauza si ce as putea sa fac?
Salut.Este un joc pe magazin play cu o marioneta din lemn pe care trebuie sa o controlezi, sa- i misti picioarele nu stiu Poti sa- i pui si palarie.Jocul cred ca era cu bani nu mai stiu sigur. Vreau sa...? (mai mult)
am o intrebare despre SAMP si vreau un raspuns rapid. Joc pe serverul RPG2 si am vazut ca unii au magazine de inchiriat masini, motociclete....as vrea sa- mi fac si eu si nu stiu? si cum...? (mai mult)
Am o intrebare! Eu joc cs 1.6 si am descoperit alte moduri de cs...ex bb,zm, ze etc dar la zm nu imi arata mainile dar la ceilaltt le arata! Cum pot face sa apara mainile?;)
Salutare. Astăzi când am vrut sa intru într.un meci de League of legends mi sa spus ca cineva este logat pe contul meu chiar daca eu nu am dat contul nimănui, iar prietenul cu care ma jucam s- a uitat...? (mai mult)
Vreau si eu un site in care pot stoca pe el pana la 1Tb
Am si eu o intrebare. De unde pot descarca jocuri hackerite adica cu bani infiniti etc.Dau funda celui care raspunde primu.Multumesc
Cine Stie O Aplicatie De Calculator- Telefon Care Ma Lasa Sa Descarc Jocuri Cu Android Si Sa Le Transfere Pe Telefon Ca MoboGenie Numa Sa Aiba Mai Multe Jocurii... Dau Funda! ...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un laptop http://www.cel.ro/laptop- laptopuri/laptop- lenovo- ideapad- z50_70- i7_4510u- 1tb- 8gb- gt840m- 4gb- fullhd- alb- l/ Vreau sa stiu daca pot sa ii schimb procesorul cu ...? (mai mult)
Cine vinde cont de LoL divizia de la s3 in joc cu preturi nu prea mari (50 ron)
.am un volan Logitech si cand ma joc NFS Undercover nu merg pedalele ca acceleratie si frana ci fata spate..la setari am incercat dar cand apas pe pedala de acceleratie sa inlocuiesc acceleratia nu...? (mai mult)
Salut as vrea driverul pentru ati radeon 4670
Am un laptop la care instalarea Windowsul nu merge decat pana cand ajungem la partitii.Acolo se opreste totul, nu se mai poate face restul.Ce putem sa facem? Multumesc foarte mult.
Pe tastatura mea pe butonul "5" am procentul și euro! Eu nu pot sa activez euro. Cum îl activez? DAU FUNDĂ
Cine imi da cod capsuni tfm ia funda please
Cum fac sa joc cu prieteni la kamicat football soccer 3D 2015 pe facebook? P.S:
In misiunea cu cele 4 tancuri la call of duty modern warfare 1 cum trag cu agheul in ele?
Salut,de 2 zile netu de la RCS&RDS merge foarte greu,inainte care mergea extraordinar., si pe laptop si pe PC, care ar fi cauza?
Daca mi-am creeat un jucator in fifa 07, patch v3 2015 pot juca cu el si in meciurile online de pe gameranger?! DAU FUNDA!
Salutare, cum fac sa imi mearga si mie Silent Aim pe Windows XP, am mare nevoie va rog frumos ma puteti ajuta :( Cand intru in CS si dau la Video pe OpenGL ma scoate din Cs, care ma ajuta dau FUNDA ...? (mai mult)
Eu nu mai gasesc Recycle bin in PC-ul meu! Ce trebuie sa fac?
Am windows 7 ultimate si nu ma lasa sa joc mt2 scrie do not supported 3d graphics check your hardware and software.Pe windows xp imi mergea nu aveam nici o problema, placa video este de 125.Cum rezolv...? (mai mult)
Am vorbit cu un proeten care a bagat un flooder in confa si mi- a trimis pe privat datele... in principiu IP- u... cum pot afala ce IP am la pc sau se schimba IP- ul dupa ce dau restart ca am dat. In ...? (mai mult)
Se pare că au intervenit erori în iniţializarea sau actualizarea tranzacţiei. Te rugăm să mai încerci o dată după un minut sau să contactezi Asistenţa Steam.
Spuneti-mi si mie un metin2 sa cresti repede si sa existe si beta in evoluti, spuneti-mi va rog
Am o problema de cam 1 saptamana fifa 14 nu- mi mai merge asa cum imi mergea inainte. Adica inainte imi mergea fara pic de lag, dar cam de o saptamana imi merge prost, in reluare. Am reinstalat...? (mai mult)
Vreau niste mape pentru Transformice care sa inceapa cu @7 Au 4 paturi, balcon, au pe acolo frigider.
Cum se instaleaza gta 5?
Am un ps2 care mergea, dar dupa ceva timp, incepea sa nu mai citeasca nici un fel de cd... ce trebuie sa fac? Multumesc!
Am o problema de cam 1 saptamana fifa 14 nu- mi mai merge asa cum imi mergea inainte. Adica inainte imi mergea fara pic de lag, dar cam de o saptamana imi merge prost, in reluare. Am reinstalat windowsul,...? (mai mult)
Cine imi spune si mie comunitati de c.s care cauta servare?
La wwe 2k11 cum inlocuiesc Superstars cu Ecw?
Maine deschid un server de Metin2. Cine imi da cele mai multe si cele mai tari nume, dau funda!
cum fac sa am in joc informatiile cum este in videoclip, dreapta jos fps...etc Dau fundahttps://youtu.be/4jc1UlhD5y0
Este vreo diferenta intre Windows 7 Ultimate si Windows 7 Professional?
Sună ciudat. dar. cum aș putea să-mi conving părinții să îmi ia ps3?=)) P.S :
In samp cand sunt intro masina bag nitro si pe ce apas ca sa bag boost
Salut as vrea si eu biciclete mari in gta san andreas exista vreo parola. Funda
Cum sa-mi instalez google chrome?
Ce parere ati avea dqca s-ar inventa,la fel ca imnul vloggerilor, imnul gamerilor?
De ce nu imi merge bine gta san andreas pe Amd Athlon Dual core processor 5400b 2.8 GHz, 4 Gb ram, placa video:Ati Radeon hd 3200? ...Am vazut alti pe net care joaca gta v cu sistemul asta!...? (mai mult)
Dau funda! :) Bun, am mai pus o intrebare inainte dar sunt niste raspunsuri foarte proaste. De doua sapt. caut un joc sa ma joc! Vreau cateva variante. 1. Sa fie singleplayer 2. Sa nu aud de metin 2,...? (mai mult)
Salut de imi da "eroare de conectare" la League of Legends?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Faranune2004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.