Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
Îmi punteti spune cum sa fiu sefa pe transformice?
Sunt foarte pasionat de Grand Theft Auto V si vreau sa vad cum se joaca online.Ma puteti ajuta?
Hei am o intrebare. Vrea cineva sa-mi dea o culoare alba in transformice? Daca da sa stiti ca contul se numeste ichimvladutu. Daca vreti ma adaugati la prieteni si imi dati soapta.
acum ceva timp am pus o intrebare gen "Stie cine un server de metin2 pvp bun?" iar apoi am gasit serverul asta care chiar e super.Pentru cei ce vreti sa jucati un nou sv de metin2 pvm/pvp uitati...? (mai mult)
imi spuneti cu, pot economisi flashing in Five nights at freddy's 2? Dau funda! (Sunt la night 4).
Am o problema la reksio si kretes in orasul secretelor in stomacul sarpelui la instrumente in ce ordine sa apas
Am o problema la moduri pe Minecraft 1.8.4 [launcher TeamExtreme ( fara cont, toate versiunile)]. Vreau sa imi instalez Portal Gun mod & Gravity Gun mod dar nu reusesc ( am TooManyItems si IChunUtil)....? (mai mult)
Stie cineva, in Tekkit, chestiile cum fac sa nu mai explodeze? Trebuie sa le inchid? Daca da, cat timp? (Chestii=Quarry etc).
Cum opresc chatul si radio la cs go? dau funda ( comenzile din consola )
Buna dimineata TPU! In aceasta dimineata m- am trezit cu o problema la jocul counter strike 1.6. Ieri am intrat pe diferite servere si cred ca unele mi- au facut tastele cu bind. Azi dimineata cand am ...? (mai mult)
Cine mai stie sa imi zica si mie denumiri de jocuri din periaoada `99 gen nfs 1, 2, sau redalert?
De ce in fifa world, gasesc in divizia a 7 a jucatori cu echipe bune? si-au bagat bani in joc? pentru ca daca castigi o divizie iti da maxim 10 k
joc cs si serverul Furien.CsBest.Ro si amo ora si jumatate chiar mai mult de joc ca- mi arata la playeri online pe gametracker, dar cand ma caut imi da time played 0.45 si nu se schimba? Adica...? (mai mult)
Cine stie un metin pvm fain, gen NR sau Calliope? Desigur sa fie si populate. FUNDA!
Spunetimi si mie jocuri bune cu masini, inafara de NFS Rivals, ca nu imi merge...
Cine imi poate da un patch la pes 2012 cu echipele din 2014 sau 2015?
Buna tpu.Tot nu am rezolvat cu jocurile. Vreau sa zic ca am reinstalat wind am pus xp- ul, xp sp3 si wind 7 nu am avut erori la nici o instalare si pe nici un wind nu merg jocurile.Jocurile nu sunt mari...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor la jocul: EdEdd&Eddu The Mis- Edventures. Jocul l- am luat de pe internet. Este un joc bunicel avand in vedere anul lansarii (2005). Rezolutia in joc 800x600. Cum as ...? (mai mult)
Daca iau un paysafe de 50 ron si dupa imi spune ca imi mai trebuie de exemplu 0.30e. Ce trb sa fac?
Am o problema am facut ceva si acum toate scurtaturile de pe dekstop(in general toate programele)se deschid prin notepad ce sa fac va rog ajutati-ma
Salut am un Fifa 14 original si recent l- am dezinstalat ca sa- mi pun RNGP 4v 5 dar am intampinat mai multe probleme. 1. Dupa ce instalez jocu imi cere Origin sa fac un update la Fifa dar da o eroare,...? (mai mult)
Stie careva cum pot da fatality in Mortal Kombat X pe telefon?
Cine joaca Pirate Kings? si poate sa ma ajute sa fac spinuri cu un cod sau ceva am incercat cheat engine si charles dar nu merg sa imi pun spinuri stie cineva cu ce as putea sa fac rost?
Cum se joaca Conecteaza punctele pe lady popular? Imi explica in joc ca trebuie sa fac patrate dar imi apar tot fete triste. Ce sa fac?
Cand vreau sa joc Fifa 10 online, la 2-3 secunde dupa ce incepe meciul imi apare,, Connection Lost". Cine ma poate ajuta cum pot sa scap de aceasta situatie? Multumesc frumos.
Care imi da si mie niste yang pe metin2 ro varog
stiti cumva cum sa joc jocul ala cu Conecteaza punctele pe Lady Popular? Imi explica cum se joaca dar habar nu am cum sa fac patrat fara sa imi apara vreo fata trista. Imi ies patrate dar apar fete...? (mai mult)
Buna seara. Care ma poate ajuta si pe mine cu un cont de metin 2 ro nu conteaza srv sau cu niste yang
Spuneti-mi si mie cateva jocuri care sa mearga pe urmatorul pc : 2 gb ram, 1 gb placa video nVidia gt 610 si procesor dual core 2 duo de 2.33 ghz. FUNDA URGENTTTTTTTTTT
Schimb cont steam : ARMA lll si Stronghold 3 pe cont steam Cs:Go nu conteaza skinuri...add skype:alexandru.gabriel.391. Ms
Cat costa GTA Vice City? P.C Uitati-va mai atent la subiectul intrebarii!
Salut Tpu...joc LoL de ceva vreme si mi sa șters contul așa ca a trebuit sa fac unul nou....am nevoie de o echipa pentru joc...am deja 2 prieteni...mai am nevoie de 3...trebuie sa aveți skype Cine...? (mai mult)
Salut,cine imi da si mie niste jocuri tari care sa mearga la : CPU N2920, 1.86 GHz, 4 Gb Ram, x64?! (De dorit Simulation, dar merg si restul ). !
Salut intrebarea mea este astfel cum scriptez un server de sa- mp adica ce este un script ce scriu acolo in pawno bla bla adica cum scriptez ce scriu astept raspuns dau funda nu vreau videoclipuri vreau...? (mai mult)
Heiii. Salutare TPU! Caut un metin foarte fain lvl maxim 105- 250... daca e de 250 sa fie pvp fara 6/7 fara modate. daca e 105 pvm easy sau hard cu multi playeri. Imi recomandati si mie unul? dau...? (mai mult)
Care imi da si mie un cont de metin2 ro dau funda daca merge. Daca e vb pe skype cristi.chelaru3
Salut,TPU va rog sa-mi spuneti de unde sa descarc piticlic isi allege o meserie. Daca nu dubluclic. Daca nu se pot descarca vreau jocuri asemanatoare.
Care ma ajuta si pe mine cu un cont de metin2 ro.Nu conteaza srv
Cine joaca ROBLOX:Punetiva numele de utiizator daca vrei sa fim prietenii cu voi.
Salutare TPU, inainte sa imi reinstalez windows- ul, uTor*ntul imi descarca cu 10Mb/s acum dupa ce l- am reinstalat, de abia de imi trece de 1Mb/s si nu poate sa depaseasca 2 Mb/s si nu stiu de ce ...? (mai mult)
Mi- am instalat Need for Speed Rivals si imi da eroarea aceasta: C:\Windows\system32- MSVCR110.dll is either not designer to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again...? (mai mult)
Cum rezolv asta? http://postimg.org/image/3yqe3rp9f/
Cine imi da un cod paysafe de 25 lei sa imi cumpar CS:GO?:)
Vreau sa ma apuc de un server fain de metin, poate aveti vreo recomandare (pvm easy, rate peste 100% etc.)
Salut, cine stie cum sa instalez World of Warships?
Imi poate spune si mie cineva unde dau sa vad Cadourile pe Steam dau funda plz!
Imi poate rula GTA V pe pc-ul asta: Procesor Intel core I3 dual core 2 x 2, 4. 4 GB RAM. Placa video Intel(R) HD Graphics 4000. ?
Caut un sv de metin2 pvp max lv 250, NU HAMMER, sa nu fie modati, bns nu foarte mici, FUNDA
Imi va rula Gta V pe un Intel quad core 2. 16GHz, 4gb ram, placa video 2 GB, windows 8.1 64-bit sau pe un Amd dual core 2. 8ghz, 4gb ram, placa video 1.9 GB, windows 7?
Puteti sa imi faceti si mie un intro pentru yt cu numele Al3xYTB
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cupă_Daniel_1992 întreabă:
andrei1s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...