Cine imi poate da un cont premium de minecraft cu tot cu raspunsul la intrebarea de pe site?
Cine se lasa de red bugged (server de SAMP) imi poate lasa un mesaj cu numele si parola?
URGENT! DAU FUNDA! Spuneti-mi niste servere de gta samp in care se pot lua masini cu comanda /car...
Toti stiti de jocul transformice un super joc, acolo este o sala care se numeste Bootcamp eu nu pot sa fac nici unul trimiteti-mi link-ri cu hacku-ri Bootcamp va rog!
pentru cei ce joaca Traviador, am castelul la nivelul 1 si ca sa trec la nivelul 2 trebuie sa avansez in liga supravituitorilor si nu stiu ce trebuie sa fac. Unde gasesc liga sa vad cat mai ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont premium pentru minecraft? FUNDA la primul care merge.
joc de ceva timp elsword si nu stiu cum fac rost de caracteru Blade Master
Care imi poate oferi si mie link-ul cu driverul optimizat special pentru gta V? Mentionez ca am placa radeon
De ce nu pot sa intru in mortal kombat 10 mi se deschide launcherul apas pe plat game dar nimic ce sa fac?
De cateva zile SA- MP- ul pe unele servere de exemplu Romania Super Stunt (RSS)imi zice The server didn't respond.Retying...Cum rezolv, trebuie sa imi fac un user nou din Control Panel sau ce?...? (mai mult)
Salutare ziceti-mi si mie o placa pana in 1.000, 00 RON(10 milioane) pe care sa ruleze GTA V la detalii FULL
Vreu sa îmi cumpăr un pc nou si vreau sa stiu daca pot rula gta 5 pe o placa video Intel HD 4400?
Buna ziua tpu.De ce mi se blocheaza pc-ul in jocuri? Trebuie sa ii dau restart. Jocurile nu merg sacadat. Doar la jocuri se blocheaza.
Cum pot face bani pe steam din Team Fortres 2? Daca da, cum? Va rog sa ma ajutati
am o intrebare. Pot vinde itemele drop-ate pe Team Fortres 2? Daca nu, ce iteme pot vinde? Va rog sa ma ajutati.
Salutare, de pe metin2ro imi pot schimba numele de utilizator, cu care ma logez?
Cand apare Assassins Creed VIctory?
Imi puteti spune si mie cand este urmatoarea reducere la csgo pe steam? Acum este 10, 99$ imi puteti spune si mie cand se ieftineste?
Poate să-mi spună cineva de ce calculatorul meu nu se stinge? Fac click pe butonul de stinge însă el stă aprins! Ce să fac, urgent!
Mi- am descarcat FIFA 15 : UT pe telefon. Cand intru pe el zice " Fortati inchiderea " sau " Raportati ". App am un telefon Huawei Vision U8850. E versiunea cea noua 1.4.4. Dau funda la cel mai...? (mai mult)
Saloth TPU! Astea sunt intrebari despre World of WoW, deci raspundeti daca sunteti gay- meri :1exista servere romanesti, dar fara Pve? 2:misiunile sunt doar pentru a mai creste in nivel, sau a gasi loot,...? (mai mult)
Sall TPU,un metin pvm cu mape beta, fast. Funda
Oare mi-ar merge gta 5 pe PC-ul ista windows 7 procesor:Intel(R) celeron(R) CPU 1000M @ 1. 80GHz memorie initiala 2GO tip sistem; sistem de operare pe 32 de biti service pack 1
Mi-am cumparat recent Dayz mod (Arma 2 + Arma 2 Operation Arrowhead) si cand vreau sa intru pe un sv ma scoate si imi zice ceva de battleye. Stiti dc face asa?
Ceva jocuri Online, ce se joacă cu mai mulți oamenii!? :-/
Stiti jocuri xxx pe android?
Sunt GM pe un metin si nu stiu codurile de la otelele colorate (blue,green, pink etc) sunt armuri 2014 cred..Ma ajutati va rog? Dau funda
Sall TPU, ma joc SA:MP, pe serverul B-Zone si as dori sa intru intr-o factiune pasnica, ma puteti ajuta?
Salutare TPU Cine ma poate ajuta, am o problema la gta san andreas Atunci cand intru intr-o salvare luata de pe internet, Imi da gta_sa not responding Va rog ajutati-ma
Care stie un leis bun pentru cs 1.6?
Cine are cont de minecraft premium si nu se mai joaca si ar putea sa mi-l deie.Fac poze de profil pentru YouTube sau Banner mai fac si intro.
Imi puteti recomanda niste jocuri pe pc?
Va rog am nevoie de ajutor urgent! Eu joc Star Stable iar azi cand am intrat mi- a zis ca, contul este blocat si ca ar trebui sa il deblochez, si mi- a mai spus data asta : 2016- 05- 06.Cum il...? (mai mult)
Mai demult ma jucam un joc online pe care iti faci cont si trebuie sa iti alegi culoarea paianjenului sau furnici nu stiu siguri, dar cred ca incepe cu litera b. Sper sa ma ajutati ca sa aflu jocul. ...? (mai mult)
cand intru pe minecraft pe multiplayer nu pot sa ma misc merge cu lag numai la multiplayer face asa dar la singleplayer merge bine cum sa fac Dau funda
am o problema. Cand vreau sa ma joc cs 1.6 si intru pe server mi se misca aiurea tastatura si mousul dar cand nu joc cs mi se misca normal...de ex:cand vreau sa merg in fata apas w si iau degetu...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste jocuri faine online! Dau funda
Salutare, un prieten tot isi cam bate joc de mine pe TeamSpeak3, imi vede ip-ul il ia si imi pica netul, ce pot face?
Eu mi- am deschis un canal de youtube de gaming etc. si vreau sa pot pune pe pagina sa imi apa trailerul si nu imi arata acel buton de unde sa setez ce fac? Canalul de...? (mai mult)
Daca puteti sa mi lasa-ti site-ul cu campionii de lol de 6300 care se ieftinesc (ex ahri cand a aparut azir) vreau sa aflu ce campion se ieftineste cand apare ekko. Ofer FUNDA
Am si eu o intrebare. Cand eram mic era un joc cu o iconita cu un fel de liliac si pe langa cu rosu. In joc erai un soldat si te spawn- ai intr- o padure mai sus de o rascruce... la rascruce...? (mai mult)
Cine stie un site de unde pot sa imi iau un nume pentru jocuri? P.S. Un nume pentru transformice stie cineva? ( nu merge sa pui spatii cifre sau TheKing
Ce jocuri shooter ma pot juca pe pc cu 2 persoane pe acelasi monitor gen se imparte monitoru in 2 parti si sa fie shooter?
Cum se numesc imagininile acelea facute din litere.cinvre.virgule?
Salutare, o cunostiinta de a mea are un server de metin si a intampinat o problema : http://postimg.org/image/5cfvxcfcb/. Ma poate ajuta cineva legat de cum se poate rezolva?
As vrea si eu un server de San Andreas MultiPlayer in care sa fie si trafic, adica nu doar player-ii, sa fie si boti ca in cel normal.
Stie cineva de unde as putea sa îmi cumpăr o carcasă si folie pentru iphone 6?
Care este bateria? http://imgur.com/wpU20Sa
Buna sunt Viorel si am 12 ani.Sunt jucator de minecraft si vrau sa zbor cu racheta pe luna.Cum fac. Stiu ca imi trebuie Galacticraft dar nu stiu pe ce versiune. Eu am pc- ul slab si nu stiu daca merge.Dau...? (mai mult)
Buna seara, jucam si eu linistit C.S pe un server si de odata s- a gasit unu sa imi dea ban. Nu am nici o problema cu asta dar cand mi- a dat ban si m- a scos dp sv mi- a iesit si chestia aia unde bagi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?