joc gta 5 si la 30% si nu mai primesc misiuni principale.De ce? Nici pentr-un caracter.
am GTA V reloaded si primadata cand am incercat sa intru pe el mi- a dat black screen, apoi am schimbat ceva de la settings si imi mergea pana cand aparea R- ul de la rockstar albastru, ...? (mai mult)
Hei! Stiu ca nu e o intrebare..mai mult vin si cersesc dar..mna.Deci cine are un cont lady popular cu lv mai maricel sau un cont transformice pro dar nu de pe net, sau cont imvu cu outuri sau cont stardoll...? (mai mult)
Hey, spuneti-mi va rog niste jocuri misto onilie DAU FUNDA ( scuze pentru categorie )
cine ma ajuta sa imi creez un desktop pe componente, care sa ruleze bine orice joc, si un monitor de gamind de 25 sau 27 de inch buget 2000 lei + - :D dau funda
Spuneti-mi va rog cateva jocuri misto onilie, DAU FUNDA
Buna TPU vreau sa imi fac cont de ETS2 dar ca sa imi fac cont trebuie sa am ETS2 atribuit contului de steam Cont de steam am dar insa nu stiu cum sa atribui ETS2 contului de steam Cine imi spune cum...? (mai mult)
as dori un cont de transformice pro va rog.Dau fundita.
Hei am un canal de gaming si am numai 78 de abonati https://www.youtube.com/channel/UCe80rZy8UgHxT2nTMNpeG6w un like si um subscribe m ar ajuta foarte mult
Salut, Care stiti codul de la Fragmente de energie? ( metin2)
Salut cine are un cont de hay day de lvl min 60 dau funda si ce mai vreti nu am nev sa aiba cv in barn sau silo
cum pot sterge niste foldere blocate.Am cateva foldere numite gen u4jnv789bds8976v3d5,cam asa si nu stiu cum sa le sterg
Am un parteneriat cu Curse si trebuie sa-mi dea banii prin paypal! Ca sa-mi dea banii imi trebuie un card de credit?
Poate cineva sa uploadeze fisierul svchost, nu e.exe ci.com! din C:\ Windows , fisierul a fost sters de un var si nu mai pot deschide programe, va rog sa-l uploadati pe site-uri cunoscute
Salut,daca se poate sa imi dati si mie un gamemode samp RPG,fara "politie romana" si chestii d-astea, vreau un gamemode mai nou asa.
Salut TPU stie careva cum sa fac rost de c-king in elsword fara bani
Hay day joaca cineva? Cunoasteti vre'un hack ceva?
Sal TPU, nu inteleg de ce de 2 zile incoace imi merg jocurile gen fifa/lol in reluare, pana acum mergeau destul de bine dar dintr- o data merg in reluare, am facut uptade la placa video, curatat toata...? (mai mult)
Cine stie un Metin2 pvp asa(P.S. Da- ti link.) [Nu metin2arena.] : Lvl maxim inceput, fara moduri, cu iteme site pe care le poti cumpara pe metin sau cu iteme care se cumpara cu MD/JD care se dropeaza,...? (mai mult)
Cat de bun este un laptop care are configuratia asta? as vrea sa il folosesc mai mult pentru jocuri nu cele mai noi dar un euro truck 2 driving simulator 2. cs de pe steam... maerita sa il cumpar? ...? (mai mult)
Stiti cumva jocuri asemanatoare cu Alicia online? Preferabil in engleza sau romana bineinteles.
Cum pot rezolva bugul de la Metal Gear Rising in momntul cand bat bossul final?
Salut tuturor de ceva vreme joc un metin privat(botosani) si are swichbot in client dar e in engleza asa ca am incercat sa folosesc swichbotul meu(by Padmak) dar nu se deschide am vorbit cu gm- ul si mi-...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste jocuri faine, sa nu fie online Funda
Conturi pentru stardoll?
Hey! Vreau sa imi fac canal pe youtube si as vrea ca prim episod sa joc niste jocuri ciudate alese la intamplare. Vreau nume de aplicatie cu care sa pot filma in timp ce joc pe telefon va rog. Funda
In GTA San Andreas, in al doilea oras, am terminat toate misiunile... Si am gasit doar una din iubite, pe cealalta unde o gasesc? Si cum continui cu misiunile? Funda!
Cum pot sa deschid jocuri de ps 3 pe pc?
:* Cum as putea deveni admin pe NanoMice sau pe Micemassive?:C
Heii TPU!:* Cine Joaca NanoMice?:x :D
Daca am descarcat un joc pe steam ce era gratis atunci si mi-am pus windows-ul ar trebui sa am jocul adaugat in colectie sau trebuie sa-l cumpar daca nu mai e gratis?
Buna TPU.Am un windows care trebuie activat doar ca eu cand aprind laptopul nu il activez pentru ca imi cere bani. Pot sa joc jocuri pe laptop daca nu am windows? Si daca aveti idee de unde pot sa ...? (mai mult)
de curand m-am apucat de samp si vreau sa va intreb daca imi puteti da un cont de bzone rpg 1? Va multumesc! Dau Funda!
Stie cineva servere de WOW,romanesti sau macar sa joace romani pe ele,modul normal sau pvp, publice?
As vre si eu niste nume de SA:MP dar sa contine RedBull
Stiti un joc pentru PC la fel ca God Of War sau Devil May Cry?
SALUT TPU! Ma ajutati sa gasesc un sv de metin pvm mediu sau easy lvl maxim 250, sa nu cresti ff usor,dar neaparat sa fie populat, sa nu existe 6/7 si sa nu fie modati. Fundaaa celui mai tare sv!
La a cata misiuni iti deschide locul unde upgradezi masini? Si cate misiuni are jocul GTA IV
De o saptamana m-am apucat de SAMP server B-zone rpg1 si ma gandeam daca puteti sa-mi dati si mie un cont calumea. Dau FUNDA :*
Salut membri TPU! Spuneţi-mi,va rog, cum pot transforma în The Sims 2 Complet un sim în superstar,cantaret, actor sau rocker? Scrieti-mi cat de repede puteti voi!
Am si eu un joc numit NFS WORLD si am primit ban din cauza ca unu era cu numele aproape de al meu (numele meu in joc GEORGE13123 SI NUMELE LUI GEORGE13122). A cum as dori un cont primit de voi....? (mai mult)
Ca sa ma pot juca co-op pe Xbox 360 un joc (ex Far cry, Call of duty) am nevoie de Xbox Live Gold?
De ce la tf2 imi dropeaza doar iteme pe care nu le pot vinde? Eu stiu ca dropeaza iteme pe care le pot vinde. Va rog sa imi raspundeti
vreau să-mi ziceţi ce-l mai tare joc pe care aţi jucat şi aţi auzit.
Recent m-am apucat de Metal Gear Rising si am intampinat o problema, la sfarsitul jocului cat trebuie sa intru in blade mode sa il bat pe Armstrong nu merge care e problema?
Dc imi da eroarea asta cand instalez patch 1.01 pentru fifa 11? http://i.imgur.com/6oEkNUS.png
Ajutor am o problema imi este plin disckul de pe laptop si nu imi mai pot descarca nimic cum sa mi-l golesc sau sa mi-l mut sa intre in alt disck.
GTA 5... Pls help me! :'( cannot display this video mode change computer display input to 1280x1024@60hz
Pot rula:Superpower 2, Spore, The Escapist, Hearts of Iron III, Gta San Andreas, Counter Strike 1.6, Counter Strike Condition Zero, Game Dev Tycoon si Broforce cu calculatorul meu? Specs:Pentium...? (mai mult)
Acum ma adresez gamerilor : Stiti ca in Fifa 15, sunt carduri rare si non-rare, dar cum decid cei de la EA Sports daca sunt rare sau non-rare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!