Bună, am un router și netul îmi merge super greu pe alte device- uri. Decurând m- am mutat, la fosta locuință funcționa perfect, la cea nouă în schimb merge greu. Mă conectez și timp de...? (mai mult)
Unde pot sa hostez un server de minecraft gratis 24/7
Cum ami fac propriul meu skin pe minecraft>>?
Vreau sa folosesc FishBoot pentru Metin2.RO si nu stiu de unde sa- l iau. Ajutati- ma cu un link va rog! FARA VIRUSI, evident. Apropo, daca il folosesc voi primi BAN automat de la HackShield? ...? (mai mult)
Ce inseamna "clash on"? De la Youtuberii care joaca Clash of Clans am auzit asta si vreau sa stiu ce inseamna.
Am pu server de Counter- Strike si cand scriu in Counter la add favorite numele sau ip serverului nu merge. De ce? dar cand scriu in consola connect si ip merge ....cum pot face sa il adaug la...? (mai mult)
Azi vreau sa va intreb de ce imi face lag Minecraft- ul pe laptop- ul meu tinand cont ca am: Procesor :Intel Pentrium Dual Core 1.73 Ghz Ram: 2 Gb Placa video :Intel 965 Express Chipset...? (mai mult)
Buna TPU spunetimi un leptop sami cumpar si eu ieftin si bun :) dau funda apropo ecranul sa fie msricel :) acept max 1600 lei
Ce jocuri pot cu un geforce gt 730 cu 1 gb si 128 bits si un Intel i core i3 3,3 ghz cu 6 gb ram? :D
Care este id de la sv red. bugged dau fun da:P
Sall tuturor ma puteri ajuta? Ma joc Farming Simulator 15 si nu stiu cum sa fac mixtura pentru vaci ca productivitatea sa creasca.
Ce MMORPG-uri mai sunt populare acum? Fără Aion, TERA, Dragon Nest, Metin2, Cabal, Shaiya.
Cine se pricepe va rog sa ma ajutati cu cateva indicatii. Am de facut o prezentare in Powerpoint, e 90% gata insa pe ultimul slide vreau sa fac urmatorul lucru: am vreo 10 imagini pe care as vrea sa...? (mai mult)
Dc imi apare o fereastra si dupa aia imi dispare netu? Va rog sa imi spuneti
Cat mai costa CS:GO pe steam? - 06.05.2015- Am o dilema in legatura cu metoda de plata. Vreau sa- mi cumpar un paysafecard dar nu stiu de cat. Buget 150 lei... Si... dupa ce platesc unde se duce restul...? (mai mult)
Am foarte multe porturi sata nefolosite. Stiti unde pot gasi un adaptor sata-molex? Am nevoie sa alimentez doar 3 ventilatoare de carcasa
As dori sa conectez o placa video Radeon R9 280, link: http://www.pcgarage.ro/placi- video/gigabyte/radeon- r9- 280- oc- windforce- 3x- 3gb- ddr5- 384- bit/, la o sursa njoy 500WGX. Aceasta placa va...? (mai mult)
daca e cineva care joaca counter strike 1.6 si are habar cat de cat, il rog sa- mi lase mesaj, as vrea sa intreb ceva in legatura cu counter- ul (care nu se poate intreba aici, ar fi cam bizar...? (mai mult)
De ce mi se blockheaza ets2 pe win 7 professional 32 bit si am pc bun: Procesor i3 3.6ghz Ram 4gb ddr3 Video Nvidia Gtx 750 ti 2gb ddr5 Hard 1TB Ajuatatima Va rog
Cum intru pe forumul Bugged RPG red server? (este vorba de Sa:Mp). Eu vreau sa imi fac cont ca sa aplic pentru paramedic. De fiecare data cand pun "/n", imi dau raspuns helperii ca imi treebuie...? (mai mult)
puteti sa imi recomandati un laptop pentru gta 5 sa fie pana in 2000 de Lei,
Ce jocuri stiti pentru un pc m- ai slab:Processor: - Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1. 80GHz (2 CPUs), ~1. 8GHz - Memory: 2048MB RAM - Video:Intel(R) 82945G Express Chipset Family 256 mb ...? (mai mult)
Ofer funda pentru raspunsul cel mai bun raspuns.Imi suporta jocul GTA V un laptop Asus cu placa dual graphics Radeon HD8670M dedicata de 2gb, procesor amd quad- core de 2.5gb, turbo boost pana...? (mai mult)
Sal tpu.Imi merge gta 5 pe acest laptop? Are procesor i7 4710HQ cu 2, 5 ghz, placa video nVIDIA geforge gtx 850M de 4 gb si 4 gb ram. Windowsul este 7 cu 32 bit.Imi trebuie neaparat 7 cu 64 bit sau ...? (mai mult)
am un server de minecraft nou deschis si nu prea am pleyeri cine vrea sa ma ajute sa strang pleyeri! Multumesc. 188.212.100.175:25565 sau Bc.Game-Network.ro! Server cu tot ce-i trebuie!
am un server de minecraft si am un bug... daca omoara pleyerii mobii nu dropeaza iteme ce as putea face? Multumesc
Buna TPU atunci cand joc fnaf 2 la night 3 mi se termina energia la ora 3 pm.Adică trebuie sa dau flashing ca îi foxy pe hol, oare ce să fac ca să castig? Dau fundă!
Care este parerea voastra dintre aceste 2 jocuri:GTA IV si Euro Truck Simulator 2. Care credeti ca e mai distractiv.Ambele le- am gasit la Altex la un pret super.As vrea sa stiu care dintre...? (mai mult)
De ce nu imi merge contul de heartshone pe site imi zice care e porecla ta din copilarie
Îmi trabă repede un joc ca ma plictisesc
Cum pot sa vad toate posturile de radio in gta V? Va rog am nevoie urgent!
Am 2 probleme! 1. am instalat directx iar cand ma uit la regedit nu apare acolo la software! Ce trebuie sa fac? 2. Vreau sa instalez mine- imator 1.0.0 uptate5 dar imi da eroare si ma trimite in browser(sper...? (mai mult)
am o problema cu youtube la majoritatea video- urilor imi da buffering daca e 1080p 60 fps imi da buffering din 3 in 3 secunde la alea doar de 1080p da rar buffering am incercat alte vid si la unele...? (mai mult)
Am instalat o tema de windous 7 eu avand xp si dupa ce o instalez antivirusul ma anunta ca am un virus. Am dat remove la virus si din senis mi- au disparut iconitele si bara de jos de pe dekstop si acum...? (mai mult)
O intrebare: in GTA 4 exista munte? Si daca da unde mai exact?
Cum pot juca gta v fara activation code?
Vreau si eu jocuri cu grafica mare, dar cat mai multe, cine imi da cele mai multe : declar raspunsul castigator + funda! Ma puteti ajuta? Multumesc :)
Ce jocuri ar merge pe un gt 730 1 gb 128 bits cu un Intel i3 3,3 ghz si 6 gb ram
De ce pe telefon imi trebuie update la toate jocurile, dar nu exista alte updateuri?
as vrea sa ma înscriu ca tester la Ubisoft. Imi poate spune cineva cu e sa fi tester la ei? Adica salariul care-l primesti, nivelul de munca etc. Dau funda!:))))
De ce nu-mi merge player-u pe imvu? adica cand ma duc la player nu apare zice loading si click to force the loading da degeaba ca nu apare. funda la raspunsul corect
imi propuneti niste servere de Metin2 bune? Dau funda la cel care imi place!
Cele mai horror jocuri pentru PC!
Ziceti-mi si mie niste jocuri pentru PC.doar sa nu fie horror. 2011-2014 asa ca jocurile din 2015 nu prea le suporta pc-ul meu.
Ziceţi - mi repede cum fac un sim superstar, cântăreţ sau actor în Sims 2. Vreau să meargă la Holywood si sa devină vedetă! Repede, va rog.Dau Funda pentru primul raspuns...? (mai mult)
Cineva joaca Cs:GO? am nevoie de jucatori buni,m-am saturat de noobi care nu au microfon si nu stiu a juca, deci cine? competitive
Cine da owner sau fondator pe server de cs 1.6 mod clasic :)?
Cine nu mai poate detine un server de cs 1.6 mod clasic rog sa m-il dea mie. il platesc eu pe luna!
Am auzit pe un prieten ca se pot cumpara jocuri de pe steam cu ore facute pe jocuri free de pe steam. Cica ar fi cumparat 3 jocuri cu ore. Se poate?
Ce jocuri online care sa mearga la 2gb ram, procesor dual de 2.9gb, placa 512 nVIDIA, imi recomandati? Fara metin si cs ca mi s-a luat de ele... Si jocuri de pe steam free sunt bune
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!