Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Octombrie 2025 sunt:
Astazi m- am apucat sa joc warframe, l- am mai jucat putin cand era in beta dar nu mi- a prea placut atunci insa astazi practic ador acest joc! Asa ca intrebarea mea e: cine joaca warframe si stie...? (mai mult)
Pentru Minecraft stiti cumva servere romane care sa aiba Creative si sa nu-ti ceara sa te loghezi? Cine stie are fundita
Cum imi pot crea cont pe Revolution4Story? Camd apas register nu-mi arata nimic.
Vreau sa descarc battlefield 4. Am cerintele minime la tot in afara de rami : Am 3.1 gb. Se poate sa imi mearga chiar daca iti trebuie minim 4 gb? Acolo sa mearga binisor, dar nu in reluare. SA RASPUNDA...? (mai mult)
Linkuri de la badgesuri pentru imvu? Funda
Eu joc samp si am un nick (robert5000) si nu vreau sal schimb dar sa-mi ramana lv tot cum il schimb si sa-mi ramana totul (lv, bani, masina etc)
Stie cineva un server de Minecraft sau Sa:Mp care da grade? Sunt bun si ajut staff-ul si playerii! Multumesc anticipat! :D
Vreau sa joc Avalon Heroes dar dupa ce il instalez si intru in launcher imi apare ca eroare : "Could not check the version of the launcher". Poate ma puteti ajuta. Mersi
Ajutor,in GTA SA am terminat misiunea 65 cu jocul cu elicopter si numai primesc misiuni, help?
Salut as vrea o echipa de lol 4 baieti cu varsta 13 sau 14 ani sa ara cel putin 4 saptamani de lol daca vreti contactati-ma aici : eftimie.madalin1 mersi
Salutare playeri de SA:MP de vreo 3 ani joc SA:Mp si am vazut ca e cam greu sa primesti Admin sau alte chestii asa ca m- am decis sa deschid un server! Doar ca problema mea este am internet de pe router...? (mai mult)
Avem si fete gameritze pe aici?
am un goclever quantum 4, cred ca are virusi imi da crash la foarte multe jocuri ce as putea face? Sau as putea cumva sa sterg tot din el sa fie la fel ca atunci cand l- am cumparat? (Cand...? (mai mult)
Hey! As vrea si eu niste jocuri gen sweet flirt care sa fie online.
Am cs source, si cand intru pe sv ma joc si cateodata, mi se opreste "omul" :)) si se misca in fata si in spate, adica se clatina :)), cum pot rezolva aceasta problema, am reinstalat cs,...? (mai mult)
Hei TPU de o vreme nu pot sa descarc imvu deloc. Ce se intampla? Dece imi da erare? Ofer funda pentru un link de unde il pot descarca fara sa- mi dea eroare sau pentru un raspuns la intrebarile mele...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema... Am incarcat pe youtube un filmulet ecologist, si am obtinut un numar de like- uri. Faza e, ca acuma nu imi arata cate like- uri si cate dislike- uri am, cel putin mie. ...? (mai mult)
Am un cupon de reducere (50%- adica 4 euro din pretul lui de 8!)la garry s mod pe steam, si expira pe 8.05. 2015 este cineva care doreste? https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=101141308&token=x_ygWAP4 ...? (mai mult)
As putea sa joc Farming -Simulator 2015 cu urmatoarele cerinte: Windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 3.00 GB of RAM 2. 20GHz NVIDIA GeForce 9400GT Video Card 512MB DAU FUNDA! 11
Salut pentru cei care joaca LoL(League of Legend) daca aveti un cont de level 30 si nu mai jucati dati- mi- l mie va rog, am mare nevoie de un cont de level mare, sau sa aiba orice level dar sa- l aiba...? (mai mult)
Heii,de ce nu merge sa pun muzica pe un video la programul movie maker? Cum pot rezolva asta? :(
As vrea sa va intreb : Vreau sa vad cat de bun e procesorul meu de pe PC; cand dau pe "Properties" pe My Computer imi arata: Geniuine Celeron(R) 1. 60Ghz iar cand dau in "run ==> dxdiag" ...? (mai mult)
Pe olx, trimiterea coletului in orice parte a tarii costa la fel sau e in functie de distanta dintre vanzator si cumparator?
e cineva pe aici care stie ce si cum trebuie sa faci ca sa realizezi un server de metin de la primul pana la ultimul pas?
La memoriile RAM care este diferenta dintre functionarea acestora normal si in dual-channel mode? Le-am testat si nu observ o diferenta foarte mare.
Bai fratilor! de unde pot lua un cod 6 fara parole la arhiva sau direct iso? funda
am descarcat Minecraft TLauncher si vreau sa imi fac un sv de minecraft. Am intrat pe minecraft.net si am descarcat pe pc de la multiplayer server minecraft_server.1.8.4.exe dar cind vreau...? (mai mult)
am o problema cu jocul subway surf.Cand intru pe el si ma joc mi se sacadeaza.Am o tableta Onyxz-Vonino, iar androidul este4.2.2. Oare mergea mai bine pe Samsung.
Sistem Desktop PC HP P3500 G2 MT cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core G1620 2.7GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1. Poate rula GTA 5 bine?
Salut tpu.Am o intrebare.Tot nu inteleg ceva in legatura cu sursele care au cablu de alimentare suplimentara pentru placa video. Sursa vine cu patru cabluri de alimentare adica doua de 4 pini si doua ...? (mai mult)
Salut, in marketglory de ce am un smiley rosu deasupra energiei nu am avut pana acum?
ma puteti ajuta cu niste intrebari pe serverul de SAMP RO- RP? Se consideră /do- ul " /do Geam?". Care frază este incorectă din următoarele? RP- ul este corect, persoana cu care fac ...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati? Am 6 RAM DDR3 64 bit procesor:AMD A6-6400K 3.90GHz placa video: ATI Radeon HD 5450 2GB dedicat Mulțumesc!
De ce pe metin2ro nu ma lasa sa intru pe aproape niciun server? Doar pe ultimu pot intra :-?
Hello! Pentru cei care joaca pe telefon Subway Surfers inca de acum 3- 4 luni... stiti ca la daily keys sau la daily box trebuia sa urmaresti un mic filmulet reclama la un alt joc din playstore, nu? In...? (mai mult)
as vrea sa pun o intrebare cum fac să îmi meargă euro truck simulator 2 dacă lam download free si nu am codul cheie ce trebuie să fac
Ce jocuri gen mythborne stiti?
TPU! Stiti site-uri de jocuri online cum ar fi ourworld?
Buna TPU.....As vrea sa stiu daca pe configuratia asta: Intel dual core 2.6 GHz, 2 GB RAM, Intel GMA 3100 ar merge the mighty quest for epic loot?
Spuneti-mi servere de mc fara cont premium 1.8 cu prison
Hei. Vreau si eu sa stiu de ce nu mai merge sa fac credite cu peer manual? :)
Am o intrebare pentru cei care joaca fifa! Mi-am cumparata un gamepad Trust gxt 24! Intrebarea mea este : Cum as putea sa setez la fifa ca sa ma pot misca cu butoanele rotative?
vrea cinevasa joace minecraft pe hamachi cu mine? apropo sunt incepator
Stau de 3 ANI sa-mi fac cont pe RO-RP dar nu reusesc sa raspund la intrebari? aici:http://www.ro-rp.ro/inregistrare/
Ma puteti ajuta va rog la intrebarile astea:Care dintre următoarele exemple de RP este corect? /me încearcă să nimerească cu mingea la coşul de basket situat la 200 de metri depărtare /me încearcă...? (mai mult)
imi puteti raspunde la o intrebare? pe metin 2 ro daca donez pot sa cumpar yang? daca da cum?
Care este codul petnru BaoBao in metin2 (urs panda), nu sunt OwN.
Am un metin2 iar azi cand am incercat sa il deschid mi- a aparut o eroare cu "?. " apoi nu am putut sa il rezolv. L- am sters si l- am descarcat din nou dar nu putea fi dezarhivat si am incercat...? (mai mult)
Sall TPU,dc la Sa:Mp la gta,la unele server de Stunt imi da eroare la conectare la server. :(.Ce pot face?, imi zice ca incerca sa se reconecteze, si tot asa imi face ..Plz ajutati-ma. :((
Salutari TPU! De curand am instalat windows linux mint 17.1 si vreau sa fac sa mearca metinul pe el, metin privat stiu ca linux- ul nu este tocmai pentru jocuri dar am aflat ca metinul merge si vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DanitoiuValentin întreabă:
Johny12498 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
Whitte întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!