Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 5 Octombrie 2025 sunt:
Sal TPU. Vreau sa imi cumpar GTA 5 de pe Steam cu PaySafeCard. Am vazut la un magazin ca se pot face plati Steam(pe aparat scria QIWI). Pe Steam e 60 euro si ma gandeam ca daca ma duc si fac acolo se...? (mai mult)
Vreau si eu un joc pentru calculator asemanator cu clash of clans!
Salutare TPU Vreau sa stiu cum pot deschide un joc pe o bucatica de ecran nu pe tot ecranul ajutor funda!
Cine imi poate da un cont de Minecraft premium? Daca el/ea are un server, il pot ajuta cu hostul :).
Ziceti-mi si mie niste jocuri pentru 1.5 GB RAM...3 cpu si 2.99 Ghz si 32 bit. Niste jocuri ce ceva grafica...dar care le pot juca si online! Multumesc
Care sunt combinatiile de butoane ale lui Scorpion si ale lui Noob in Mortal Kombat Komplete Edition, cu ce butoane se face schema cu rupt oase?
Jocuri pentru 1 Gb ram, placa video 64 mb si procesir Amd Athlon 2800+ 1.8 Gh
SAlu am un sv de metin2 si caut o comunitate in care sa-l bag! Stiti vreuna populara?
Pot pune la PC volanul cu pedalele e la PS2? funda!
Am o problema, vreau sa instalez Metin2 Ro. Totul merge bine pana imi arata acolo "Incepe Jocul", dau pe el si imi apare fereastra cu Patch- u care se incarca, se incarca full si imi da o...? (mai mult)
Salut Cum pot pune muzica pe fundalul unui videoclip de pe youtube fara sa imi blocheze videol (prin drepturile de autor )? Muzica o pun pe fundal la clipurile filmate de mine cu CS:GO! FUNDA
Imi puteti da un link de download pentru sims 4? Am descarcat un link si nu mergea pentru ca imi zice sa pun windows- u pe care il are PC- ul meu dadeam sa il pun si nu imi aparea Windows 8. Va rog dati-...? (mai mult)
Pentru jucatorii de cs 1.6: va invit pe servarul PARIS.GAJIK.NET. E un servar foarte ok si este in modul clasic. Nicku' meu e Magnifique.
Salut.Cine face un server counter strike 1.6 zombie mod in care sa ma faca admin?
ştie cineva cum sa fac in CS:GO să nu mai sară tinta? Mulţumesc anticipat.
De curand am schimbat placa de baza la clculator. Nu imi mai merg jocurile gen : conter, metin. are legatura sau ce ar trebui sa fac ca sa mearga?
Caut un om de incredere cu care sa deschid un server de sa-mp, am forum, host si gamemode la care inca mai am putin de lucrat, ofer admin!
Salut ma poate ajuta cineva? deci vreau sa ma joc cu un prieten minecraft single facut de mine, cu hamachi, dar cand da acolo connect server ii da conection lost nu stiu dc si am pus pe lan server, ...? (mai mult)
Nu se salveaza timpul la jocurii pe android. Adica daca se incarca ceva, sa zicem dureaza 10 min, si ies. Cand intru tot 10 min este. si trebuie sa astept in joc ca sa treaca timpul. Ce pot sa...? (mai mult)
Am o întrebare...M- ați putea ajuta careva vă rog? Îmi dă două erori la Grand Theft Auto San Andreas... 1.The program start is failed because dll vorbisfile and ogg dll is misssing.....reinstalling...? (mai mult)
Heii TPU, am un televizor SAMSUNG Slim Modelul CW- 21Z453N cu următoarele:Mufă Rotundă nu știu cum îi spune scuze, este mufa cu ajutorul căruia apar canalele, și mai am 2 intrari Ext 1 RGB și...? (mai mult)
Care placa video este mai buna GMA 950 sau GMA 3100?
Ce jocuri de pe calculator stiti?
Stie cineva cum pun amortizor pe usp/m4m4 la cs:go? Am vazut ca unii au amortizor la usp si m4.
Salutare, tocmai ce am mi- am luat WWE 2k15 si l- am instalat normal dar nu pot sa intru pe el pentru ca imi da urmatoarea eroare : http://prntscr.com/71duux Stie cineva ce pot sa fac? (am windows 7,...? (mai mult)
Am o problema cu Fallout 3. L- am instalat si cand incerc sa il deschid imi apare ecranul negru si imi da eroarea Don't send error. Cum as putea rezolva asta? Va rog! P.S folosesc windows sp3 si...? (mai mult)
am instalat programul "Runtime fix error" pentru ca trebuia la un metin ca sa nu mai dea eroare, am facut tot ce scria in pdf si dupa restart nu mi se mai deschide nici un fel de program! doar ...? (mai mult)
Salutare, pe acest laptop http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- y5070- cu- proces or- intelr- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- 15- 6- full- h d- 8gb- 1tb- nVIDIA- geforce- gtx- 860m- 4gb-...? (mai mult)
Eu am un laptop Acer aspire cu urmatoarele proprietati : 4 Gb RAM, Intel core i5 quad 2, 5 ghz, nVIDIA GEFORCE 2Gb 630M, imi ruleaza gta 5, dar imi merge putin sacadat... Ma gandesc sa cumpar un...? (mai mult)
Salut Tpu.cine imi da si mie un server clasic sau de jb? Am mai fost admin si propretar pe alte mape deci am experienta.
Salut am nevoie de ajutorul vostru. În Prototype cînd doresc să salvez ceva îmi apare "eroare de salvare". Poate să îmi arate cineva un link cu un patch pentru prototype?
Salut Tpu.cine imi da si mie admin pe un server clasic sau de jb? Am mai fost admin si propretar pe alte mape deci am experienta.
Cum sa pun o grafica mai buna la minecraft, va rog frumos ca am vazut pe net ca batea vantul frunzele, ca vreau si eu
Bună ziua, știe careva unde pot găsi un magazin de calculatoare din Iași la prețuri foarte rezonabile? Vreau să- mi iau un PC de gaming la 18 milioane și vreau să fie mai rezonabil decât PC...? (mai mult)
De ce merge not enought items numai cand vrea el?
Caut un simulator auto, dar nu curse, ceva gen sa am eu masina sau camion etc. Am jucat ets2, haulin, pedal to the metal, city car driving, 3D fahscurle.
Cum pot sa îmi fac un server de minecraft pe external? Am rutier Huawei!
Acum cateva zile jucam CS:GO pe competitive si un coleg s- o bagat in fata mea si mi- o dat penalizare 7 zile. Dupa ce mi- o expirat am intrat iar si tot asa. S- o bagat in fata si 7 zile. Ce-...? (mai mult)
Salut tpu.Care placa video este mai puternica in partea de gaming. MSI nvidiageforce gt630 2gb gddr5 128bity sau msi amd radeon hd 6790 1 gb gddr5 256 bity. Eu asi zice ca amd- ul deoarece are gddr-...? (mai mult)
Unde pot descarca sizzlig hot pentru pc,? ca eu nu gasesc numai online...
cand dau sa instalez blue stacks imi da o eroare...dotnet version 2 is required to install blue staks app player....ma poate ajuta cineva :)funda!
Ce bns trebuie sa am pe war metin 2 steel pe jocker si ucigatoare?
Îmi daţi şi mie un redem code pentru minecraft pe email-ul meu nadaseanpaul@yahoo. com plz
Stiti vreun motiv de ce imi apar valuri pe monitor? Trebuie sa cumpar unul nou? Daca da bugetul ar fi de 500 de lei, as putea gasi un monitor ok la acest pret?
Imi poate da cineva un nume de canal de youtube pentru gaming. PS:poate contine si numele meu in el. Vreu ceva original.
Am vazut pe YouTube filmulete din Sims 2 în care apăreau îngeri.Chiar poţi face îngeri în Sims 2? Răspundeţi, vă rog!
Ce parere aveti de placa video Nvidia Geforce GTX 740? Credeti ca isi merita banii? Si cum pot sa aflu daca se potriveste cu calculatorul meu? (daca conteaza, eu acum am un i5, iar placa mea...? (mai mult)
am luat acum 2 zile un mouse cu stick si se apasa clikul automat, adica nu atungi nu apas nimic si tot mi se apasa clikul fara sa fac nimic.
Ce jocuri pot juca pe pc-ul asta: Procesor Intel Core 2 Duo E7200 2.53 gHz 3 gb ram Placa video nVidia Geforce GT 220 1 gb 128 bit. Cine imi spune cele mai multe jocuri are funda.Sa fie faine.
De unde pot sa iau grand theft auto 5?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
RealSoul1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului