Salut imi zice cineva o alicatie si pentru PC dar mai important pentru telefo
Salut, vreau sa imi cumpar gta 5, merge pe aceste componente? Windows: 7 professional 64 bit Ram: 4GB Procesor: Intel i3 3220 3.3 GHZ Placa video: 8600 gts 512 mb P.s : nu vreau sa...? (mai mult)
Credeți ca o să- mi meargă gta v la high pe acest pc? Windows 7 ultimate de 64 bit CPU=Amd FX 6300 de 3, 5 ghz GPU=Amd radeon r7 260 de 1 gb(dedicata) Si 4gb...? (mai mult)
Sall.as vrea niste jocuri survival gen minecraft dar nu rust si toate din astea mari ca mie nu imi merg.dau funda celui mai bun raspuns
Nume de fete pentru IMVU? DAU FUNDAA. :o3
Cum pot sa introduc in Euro Truck Simulator 2 Harta Romániei?
Salut tpu.Am fifa 15 mi l-am instalat ....Intru pe el si imi iese si imi spune FIFA 15 HAS STPOPPED WORKING Ce sa fac? FUNDA! :*
stie cineva cum sa imi instalez un patch cu Windows 8 sau mac in Windows xp? FUNDA!
Fifa Online 3 sau Fifa World sunt gratis ca sa joci sau cu bani?
Eu joc StarDoll si am o intrebare:Cum trimit obiecte din suite-ul meu unui prieten? Dau funda+adaugare la prieteni pe TPU si pe stardoll! E URGENT! RASPUNDETI!
Cum adica Gta Liberty City stories si Gta Vice city stories? Cu ce este diferit fata de jocurile originale?
Dati-mi cod la pamflet scrima
are cineva Rust cu versiunea cu crack? Multumesc mult! (nu gasesc)
am incercat sa fac un server privat DarkOrbit, dar cand dau la localhost, ( am creat baza de date darkorbit) am pus pus fisierul darkorbit.sql dar cand dau executa imi scrie: Eroare Interogare...? (mai mult)
Un click aici, please! http://steam-gift-cards.com/? user=5e8ae3
Fundaaa.Am 4 gb ram.Deci pentru jocuri ca sa am mai multi fps trebuie sa maresc la 6140 mb VIRTUAL MEMORY sau memoria virtuala sau din cointra sa o scad la vreo 1500? Deci pentru jocuri?
Am o intrebare, ma pot juca pe ps3 cu mouse si tastatura, daca da, cum?
Spuneti niste jocuri bune si frumoase de pe google play care sa mearga pe tableta android.
doar azi ofer pe servarul meu de furien 1000 de credite gratis si daca aduci player dau si vip sau ceva mai mare. Doar azii va astept aici; 192.168.1.5:27015
Pentru cei care joaca League of Legends. Ce ADC sa imi cumpar dintre: Caitlyn, Graves, Jinx si Vayne?
Am o problema care ma deranjeaza de ceva timp. Atunci cand deschid browserul Chrome si accesez un site, de exemplu www.tpu.ro, imi intra automat "redirect" si un site care e fake, care- mi...? (mai mult)
Cum te bagi ct pe jb la counter strike?
Cine doreste sa imi dea grad pe metin2 gratuit ii populez serveru si il duc pe calea cea buna! Preferabil un metin2 nepopulat! Ori mesaj privat pe contul TPU ori la adresa de email : sebysebi155@yahoo.com...? (mai mult)
Salut, nu stiti daca pot juca GTA 4 cu placa video Nvidia GT 8600, Procesor AMD Fx 6300 si 4 gb ram?
Daca am xbox 360 ce trebuie sa fac ca sa joc gta5 multyplayer si fifa15 ultimate team?
Sal TPU stie careva cum imi pun capa pe caracterul din minecraft-versiunea :1.6.4?
Sallut am un xbox 360 arcade modat rgh și nu știu cu sa intru live pentru ca am văzut pe youtube ca intra live de pe xbox 360 rgh vă rog ma puteți ajuta
Salutare TPU, am o problema in GTA IV, cand intru in masina merge singura fara sa apas pe vreo tasta.Dau funda cui ma ajuta.
credeti ca imi ruleaza GTA V pe PC pe very low, toate graficile date la minim (rezolutia la fel) pe aceste cerinte? Windows 7 Ultimate 64 bit Intel Pentium Dual CPU 2.40 GHz 2.00 GB nVidia...? (mai mult)
zicetim si mie va rog un sv de sa-mp romanesc rpg. deschis recent. si sa pot intra in factiunea de politie cu o singura cerere pe forum dau funda!
Am vrut sa- mi fac si eu un server de samp.Am urmat ca la carte tutorialele de pe net si am facut tot ce trebuia. Totusi cand dau add server si bag locatehost:7777 sau ip- ul meu ( de pe site- ul...? (mai mult)
Mi-ar merge Gta 5 in very low grafic pe un PC cu 4 RAM, dual-core 2, 3 si placa video de 512 mb (Nvidea Gt 9600 parca).
Niste jocuri pentru ps2 ^^
De ce cand intru intr- un joc imi spune tampenia aia cu 2 butoane: "Send Report", "Don't Send Report".Mi- am luat Saints Row 2 si imi apare..., am intrat pe samp, care mergea inainte, acuma...? (mai mult)
Heii, Spuneti-mi niste MetinDoi :)) cerinte Playeri 100+ Multe lucruri noi Lv max 250+ Iteme noi, Mape si mobi noi
Cum introduc autobuze,masini noi, microbuze in Gta San Andreas? Fiindca am auzit ca se poate.Cum?
Cine imi da un link de server gata facut de furien are Funda de la mine.Dar cu o exceptie:fara ala facut de pisoi!
cum se instaleaza o tableta?
Imi puteti oferi si mie niste link-uri cu Gta V de cumparat pana on 100 lei?
Ma joc World of tanks si folosesc OMC pack dar nu stiu cum sa pun sa vad cat damage am facut cu fiecare lovitura ( hit log) pot doar sa vad cat damage am primit si de la cine. Daca stie cineva unde sa ...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema la samp si anume ca atunci cand intru pe serverul Romania super stunt imi apare ca mai am de asteptat -1 zi ca am luat ban mai demult ajutor funda
cum fac sa blochez 2 site-uri de pe google chrome? Dau funda :D
Hey, TPU! Cine- i expert in programe de editare? Baii! Va rog, imi dati si mie un program de editare SUPER- EXTRA- SUPER- DUPER- UPER? Nu stiu... daca folositi voi...si pe care- l folositi cu incrdere? ...? (mai mult)
Am o problema..Recent am incercat sa iau minecraft dar nu stiu de ce mi se incarca harta foarte greu...Ii ia 1 minut sa incarce vreo 20- 25 de patratele..Am cautat si pe net dar nu am gasit ...? (mai mult)
doresc o comunitate de gaming care se acseaza pe samp si cs sau doar samp unde pot fii fondator sau administrator, am experienta destula si pot ajuta cu reclama / posturi / adus membri si tot...? (mai mult)
Cum se instaleaza imvu pe telefon?
Stie careva parola la GTA SAN ANDREA SKIDROW please?
Am o problema cu gta iv, intru in joc ma lasa, merge putin laguit si apoi se stinge ecranul calculatorul mergand, adica mai scoate sunetul ala cand e aprins, nu stiu ce are, am placa video...? (mai mult)
as vrea sa mut un caracter de pe metin2 ro sv scorpius pe sv orion si nu stiu cum sa il mut, plz ajutati-ma
PlayStation 4 sau XBOX ONE? Care are grafica mai buna pentru jocuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!