Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Septembrie 2025 sunt:
Salut,am un pc de 6 Ram Procesor 4.0 single-core 4gb placa video si 1T memorie.Credeti ca ma poate duce GTA V Low macar in 25-30Fps?
De ce se inchide NFS world? :(
Salut, mi am instalat jocul minecraft, versiunea 1.5.1 si totul ii oke, intru in el, merge dar peste un minut sa zicem iese automat... dintr-o data.Ce sa fac? adica mai exact de ce face asa?
Va rog da-timi doua conturi de minecraft premium la adresa de Email:mbcloris@yahoo.com
Salut, ma poate ajuta cineva cu un switch bot bun pentru Metin 2?
De putin timp am avut un virus nasol in calculator care imi manca din memoria de pe discul C. Aveam 60 gb, iar acum am 24 liberi si nu am facut absolut nimic. Am scapat din fericire de virus si as...? (mai mult)
Metin2. Salut, am si eu o problema switch bot-ul imi da aceasta eroare si chiar nu stiu ce sa ii fac :exception main cpp|47| QTgui memory error....va rog sa ma ajutati!
Caut niste jocuri pe cd! Pt copii!
Vesnica intrebare ce e mai bun : 1.Android 2.Ios 3. Windows Phone
Vreau sa imi achizitionez un calculator care ar suporta orice joc si nu stiu de ce componente am nevoie. In acelasi timp si rezonabil la pret. Acum am un pc cu Rating:3, 8 Procesor: Pentium(R) Dual ...? (mai mult)
spuneti-mi si mie cum se baga coduri la cs si dati-mi un site de pe care sa descarc codul! Ofer funda!
De ce niciun joc nu imi merge
Buna all! Mi- am bagat de curand windows sp3 si mi- am luat cs, nu imi merge niciun cs pe el, mi se face ecranu negru si imi iese din cs.Ce sa fac? (sa schimb windos- ul? Am tot felul de windowsuri pot...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa va pun o intrebare. La CS:GO ai cum sa ai 14 meciuri de competitive castigate si sa fii in Silver Elite? Si ce arma ar fi buna pentru Silveri? Funda primului care raspunde bine....? (mai mult)
Cum pot schimba rezolutia unui program care este in windowd? pentru ca are rezolutia mai mare decat a monitorului meu si din cauza asta nu vad tot ce trebuie in program vad doar jumatate pentru ca fereastra...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa mă ajutati, jocul league of legends nu îmi merge Am un calculator itel core 2 duo cu 2gb ram 3. 3ghz Când intru in joc stau cateva secunde si dintr- o data m- i se stinge ecranul,...? (mai mult)
Salut, am o problema cu laptop-ul, pana acum imi mergeau jocurile instalate perfect si azi nu stiu ce s-a intamplat dar imi merg toate in lag? Va rog spuneti-mi ce sa fac
Dota 2 se joaca doar online? Si daca stiti alte jocuri asemanatoare cu dota2/ warcraft 3 dar nu online :)
Cine imi zice si mie un cfg bun de bhop la cs 1.6 si half life dau funda
Daca vrei sa faci hack la angela ce scrii la usename? Raspundeti repede va rog am nevoie urgent!
TPU game booster iobit face ceva? am incercar razer cortex si nu a facut nimic dar acest booster (iobit) e bun?
Cum imi creez singur propriul server de metin2? Ma poate ajuta cineva id de mes andrey_k_9
Am un sistem audio cu 7 sateliti si as vrea sa stiu daca exista vreo posibiliate cand conectez telefonul la sistemul audio sa redea sunetul la toate cele 7 boxe.
Salut,stie cineva un cfg bun de cs cu no recoil? Am descarcat mai multe de pe net dar nu merge no recoil nu inteleg de ce.
Imi puteti raspunde la aceasta intrebare: http://www.tpu.ro/jocuri- pc- online/salut- tpu- mi- am- loat- un- joc- state- of- decay- lifeline- dar- placa- mea- video- nu- suporta- rezolutia- fixata-...? (mai mult)
De curand mi-am achizitionat un playstation 3 si habar n-am sa ies dintr-un joc(am apasat pe X si iesea dar nu din joc doar in meniul jocului) cine ma poate ajuta dau funda!
Credeti ca mi-ar merge gta V? Daca da de ce si daca nu de ce :D http://i.imgur.com/JBozbCK.png http://i.imgur.com/KEeiUhB.png
Caut jucatori de cs go sunt satul de rusi si alte nati.Am rank gold nova 1 ...lasati aici numele vostru de pe steam.
Salve. Ce jocuri multiplayer sau offline imi merg bine pe Win 7 64-bit, procesor Intel Core 2 Duo 2.66 GHz, placa video ATI Radeon HD 5400 Series si 4 GB ram?
Dati-mi niste jocuri pentru pc am 2 giga ram sistem de operare 32 de biti Intel core 2 duo va rog anticipat!
Cum imi pot convinge parintii sa ma lase sa imi cumpar GTA V? Banii ii am nu este problema doar ca ei sunt de moda veche si nu inteleg ideea de a cumpara jocuri... Am mai bagat cate 5 euro dar nici...? (mai mult)
Stiu ca toti pun intrebarea asta. Oare imi merge GTA V cu placa video: Nvidia gt 220 1 gb dx 10, 3 gb ram si procesorul Intel quad qore Q6600? Multumesc frumos :) Fundaaa!
Se poate demonta radiatorul de pe CHIPSET? Si daca da, imi puteti explica cum? Sau un site ceva, care sa ma ajute! :) Va rog! E mare nevoie.
Pot rula GTA 5 pe pc-ul asta? Intel Pentium G860 3.0Ghz Dual Core GeFoce GT630 2GB 4GB Ram S-ar deschide macar? Pe game-debate imi arata procesorul la 95%, placa grafica la 62 si ram 100
Salut Tpu.De ce am lag la The forest(0.16b)? Am dat la toatesetarile la LOW si tot mai am lag.Am placa ``ATI Radeon HD 4300/4500 Series``. ajutati- ma va rog, dau funda+ vot~! Am incercat si aia cu ``No...? (mai mult)
Niste shootere fara oameni plz!
Pot rula gta 5 pe un laptop cu : Intel core i5 de 2, 6 ghz 4 gb ram nVIDIA gforce gt 720 m de 2 gb?
Daca am un server de Counter-Strike 1.6, cand umblu in FTP celalalt owner poate vedea cand si unde umblu prin FTP? Funda + Vot!
Știți programe de editat,care nu trebuie descărcate? Înafară pe piZap.Vă rog, dau fundă!
Am vrut sa descarc de pe mai multe site- uri, dar de fiecare data imi apare o reclama, ceva de genul, in care imi spune sa aleg intre niste teste, pentru telefon, din astea, ca instalarea va...? (mai mult)
Îmi doresc sa îmi fac un server si nu stiu ce sa aleg din cs1.6(Furien ori zm) sau SaMp, Ce server sa.deschid si care este cel mai căutat si "banos" din ele? Dau funda celui...? (mai mult)
Hei. Ce jocuri pot descarca pe tableta din magazin play? Am vreo 2-3 jocuri si nu stiu ce sa mai incarc.
Am o întrebare în legătură cu jocul GTA San Andreas.Cum opresc motorul unei mașini pe singleplayer?
Am si eu o curiozitate, in caz ca isi mai aduce aminte cineva ...cum se numea site- ul cu joculetul acela de imbracat vedete. ceva de genul "dress up ...blah blah"..era foarte recunoscut. Mereu ...? (mai mult)
Cine e interesat sa facem un server de cs1.6(Furien sau Zm)? Vreau eu cu un prieten sa il deschidem duminica care vine si nu avem serverul. Cine se pricepe sa imi lase un id de mess sau...? (mai mult)
Aceasta intrebare este legata de sims 4. MI- am facut acum ceva vreme o fata pe sims si am nascut 3 copii toate fete, dar dupa a 3- a nastere, am vazut ca s- a ingrasat foarte mult. Am dus- o...? (mai mult)
De ce nu pot sa cumpar iteme pe steam de pe comunity market acuma cateva zile puteam
Îmi doresc sa îmi fac un server si nu stiu ce sa aleg din cs1.6(Furien ori zm) sau SaMp, Ce server sa.deschid si care este cel mai căutat si "banos" din ele? Dau funda celui care ...? (mai mult)
Stiti cum se cheama jocul ala cu impuscaturi prin viitor, la inceput esti intro nava in spatiu si il torturezi pe unu, dupa il arunci afara in spatiu si el pune o bomba pe geam si nava se prabuseste....? (mai mult)
Mi- am luat GTA V pe PC si am o problema cu el, imi arata eroarea 0xc000007b si am incercat directx, Microsoft visual si net framework si tot nu merge, m- am uitat si pe youtube si nu am gasit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Măli14 întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!